REFERAT FRA ESOTERISK NORDENS SAMLING PÅ FØLLINGSTUA I NORD - TRØNDELAG, VÅR 2011

 

Referat fra samling i Esoterisk Norden (23) 25 til 27 mars 2011

på Føllingstua i Nord-Trøndelag
Vi startet opp tirsdag kveld med en meditasjon som Kim holdt. Ute var det et forrykende snøvær, og strømmen var blitt borte en stund før, men den kom tilbake under meditasjonen. Tilstede var Hege, Susanne, Kim, Mari, Olav, Liv, Arnhild og undertegnede.

Etter meditasjon ble det deilig suppe som Svanhild hadde laget.Onsdag morgen startet med morgenmeditasjon før frokost, og etter frokosten så var vi i gang med astrologien. Denne gangen var tema den nordlige node (måneknute), vi hadde den sydlige på Veksthøyskolen. Tove kom til litt utover dagen og vi jobbet oss gjennom masse astrologi, et tema som bli mer og mer spennende jo mer en trenger inn i stoffet. Dagen ble avsluttet med å finne Toves fødselstidspunkt og en flott kveldsmeditasjon, og nå var Grethe og Gro kommet til.


Neste dag startet på samme måte, med morgenmeditasjon og mer astrologi etter frokost.

Utover dagen kom resten av gruppens påmeldte medlemmer til, Alfhild, Bodil, Svanhild, Turid, Isali og Hilde.Vi startet samlingen med en vakker åpningsseremoni, vi samlet oss og vårt gruppelegeme, og avsluttet dagen med en kveldsmeditasjon.


På fredagen startet vi igjen dagen med morgenmeditasjon, og etter frokost forsatte Susanne foredragsrekken vi har hatt om musikk, mestrenes verktøy. Hun tok for seg, etter et kort referat fra forrige gang, Michael Jackson, hans musikk, dans og liv. Vi avsluttet med Andre Rieu, nåtidens syntesemusiker, fantastisk musikkglede med vakre farger og vakre musikere.


Etter lunsj tar Grethe oss inn i den Hvite Magiens verden, og det krever straks en innsats av mentallegeme og høyere opp for at den forståelsen skal integreres. Her er det mange lag og dybder som skal trenges inn i.


Etter litt kaffe/te og kake kom Tove i gang med Holotypene….. i følge programmet, men hun tok oss med på en runde i den Ubetingede Kjærlighetens verden først, også kom holotypene inn med dertil følgende spørsmål og diskusjoner. Det er en syntese av de 7 ståler, psykosyntesen og Ken Wilbers integralpsykologi. Det er et tema vi må bruke noen flere samlinger på å trenge inn i.


Etter middagen hadde vi transeaften med Kim, hvor noen av oss fikk svar på spørsmål som lå hjertet nær, og denne kvelden ble også avsluttet med meditasjon.


Lørdag startet som de andre dagene, med en flott meditasjon som Bodil ledet.

Etter frokost var det rokering i programmet, vi gikk rett på Synteseashrammen med Arnhild, hun hadde en vakker meditasjon med oss, og vi fikk noen oppgaver underveis som det ble tatt en runde på etter meditasjonen.


Dette er det som kom opp:

Susanne : at vi som gruppe hadde vært knyttet inn i Salomons Tempel, (og fra før vet vi at vi har vært på Atlantis tidligere)

Alfhild : at gruppen har vært samlet på mange plasser, Egypt, Persia, Skandinavia…

Isali : at vi var koblet sammen på mange plan

Bodil : det er viktig med gode vibber i gruppen, og at vi rydder opp i dårlige vibber med en gang slik at det ikke forplanter seg.

Tove: viktig å ha trygghet i gruppen og hun fikk også bilde av en 4 takket stjerne.

Hilde: kor med en rose i midten

Grethe: enorm gylden ildenergi.

Arnhild: fokus på å ha et godt gruppelegeme slik at vi har en åpne kanal til Synteseashrammen.

Når det gjaldt hva vi skal jobbe med fremover, så fikk Susanne inn at vi skal jobbe med Buddiplanet, intuisjonens rike,før hun gikk over til å summere opp hvor gruppen har vært, og hvor vi er nå, utviklingsmessig sett både fra indre og ytre plan.


Det ble bare en liten halvtime igjen til Kim før lunsj.


Etter lunsj var det Alfhild og eterlegemet sin tur. Hun jobber seg tålmodig gjennom stoffet med oss, først litt referat fra tidligere ganger, og så et skritt videre. Det ser ut som det synker litt dypere inn for hver gang.

Etter kaffe/te og kake pausen hadde vi


Gruppemøte:

Det var på tide å sette ned noen rammer for gruppen. Den har holdt på noen år nå, og gruppen skal ennå dypere manifesteres med noen regler:


Det ble bestemt at de som ikke har vært med på to ganger, hvis ikke det har vært en helt spesiell grunn, blir strøket fra listen, og bli heller ikke tatt med på meditasjonen.

De som blir strøket, er hjertelig velkommen tilbake om de ønsker det, og da er det undertegnede, Kine Rosenvinge, som er kontaktperson.

De som er nye, eller om gamle medlemmer kommer tilbake, så vil de bli tatt med på meditasjon etter at de har vært med på en samling.


Gruppen fortsatte møtet med følgende saker:

Vi skal være en del av Esoterisk Nettverk, en skandinavisk nettportal, og undertegnede er kontaktperson, og Arnhild skulle være skribent på gruppens vegne.


Vi skal jo ha vår neste samling, høsten 2011 er (20) 22 – 25 september på Bessheim og i Tyrens hjertelinjes kronechakra. Den vil være Det Gyldne Hjerte og Susanne og Arvid som har ansvaret for den.


Det vi har av program til neste gang er:

Astrologigruppen skal ha Saturn og Neptun som tema

Alfhild fortsetter med Eterlegeme

Susanne fortsetter med Musikk bak musikken

Tove fortsetter med Holotypene

Kim skal ha om den Indre Ashrammen og Gruppekanalisering

Grethe fortsetter med Hvit Magi

Bodil og Hege skal ha morgenmeditasjon

Arnhild skal ta for seg Olav den Hellige

Kim fikk inspirasjon på at vi skal ha et innlegg om Kronechakra, siden det er i kronechakra til Tyrens hjertelinje vi skal besøke.


I 2012 ble det bestem at vi skal forsøke å finne et sted på Østlandet, Hilde og Susanne skal sjekkes opp hvert sitt sted. De ble diskutert en del rundt økonomi, da det er fler som ikke har så mye å rutte med. Gruppen ble enig om at Hilde, Susanne og undertegnede skulle ta avgjørelsen om hvor vi skulle være, ut fra pris.

Vi ble også enig om at vi i juni 2013 tar turen til Lofoten, opp å besøker Liv. Det vil da være mer busstur hvor vi besøker spesielle steder.


Vi avsluttet lørdagen med et flott stykke tempelarbeid. Den energien kommer til å sitte i kroppen i lang tid, og jobbe videre der.


Søndag morgen startet vi med flott morgenmeditasjon som Grethe ledet oss gjennom, og etter frokosten pakket vi sammen og reiste til Stiklestad hvor vi hadde en vakker tjeneste med Svanhild. Etter tjenesten reiste vi hver til vårt, noen med bil andre med tog, og så fly hjem.


Jeg takker dere alle for en flott samling og er ydmykt takknemlig for at jeg får tilbringe noen dager i året sammen med så vakre sjeler.

Kjærlig hilsen Kine| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg