MEDITASJON VED FULLMÅNE

Velkommen til hjemmesiden vår

 

HVORFOR ER DET SÅ VIKTIG Å MEDITERE VED FULLMÅNE?

Jo, fordi bestemte astronomiske forhold gjør at solens kraftfulle energier da har uhindret adgang til jorden, og det stimulerer vår bevissthet på både godt og ondt.

Hvis vi da velger å bruke den gode vilje i tjeneste for helheten, kan vi i disse 5 dagene rundt fullmåne, samarbeide med den indre verdensstyrelse, eller heller kallt DET STORE HVITE BRODERSKAP eller HIERARKIET.

I disse fullmånedagene har de i særlig grad oppmerksomheten vendt mot menneskeheten, og det gir oss mennesker en flott mulighet for å bidra direkte og bevisst til planen for jordens utvikling.

I de forskjellige meditasjonsgrupper rundt om, arbeider vi ikke alene.
Vi samarbeider med tusenvis av andre mennesker i forskjellige grupper over hele kloden, og vi forbindes via en indre samling til en stor felles meditasjon ved fullmåne.

Synergieffekten av alle de mediterende menneskene, som retter deres bevissthet mot det høyeste gode for alt liv på planeten, er enorm!

Hvis dette gir noen gjenklang i ditt hjerte, så kom og vær med på denne oppløftende aktiviteten!

Det kreves ingen forkunnskaper da hele meditasjonen er ledet av ord og musikk.

Har du lyst til å være med på å skape en verden av LYS, KJÆRLIGHET og KRAFT?| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg