NYTT I 2022

 Skrevet av Arnhild Yalene Rob i februar 2022

 

Vi lever i en spennende, men ikke minst krevende tid tid, hvor mye vil forandres.
Vi mottar som menneskehet en masse nye, sterke energier fra universet, og disse energiene inneholder lyskodene for Den Nye Tid og vil endre de planetariske frekvensene til høyere nivåer av bevissthet.

Vi har gått inn i et nytt paradigme, og vi trenger kunnskaper om dette for å kunne ta de nye verktøyene i bruk. Mye av dette får vi fra KRYON, men også fra mange andre via nettet og de kontaktene vi har på de indre plan.

Mange nye engle-typer har kommet inn, f.eks SYNTESE-ENGLENE, og vi tilstreber å få et tettere samarbeid mellom menneske-evolusjonen og engle/deva evolusjonen.

Det blir viktig for oss å være i flow, selv om det til tider er enormt krevende og veldig intenst, og våre fysiske kropper skal også tilpasse seg de nye energiene, og det er ofte smertefullt. Den fysiske kroppen må oppgradere sin DNA for å komme i balanse med de nye lys-kodene. Men vi får ikke mere å bale med enn det våre samarbeidspartnere på de indre plan vet at vi kan klare.

Menneskeheten har aldri før vært igjennom slike enorme endringer.

Det som er viktig i denne tiden, er at vi jobber i grupper, og i en gruppe-meditasjon kan vi få til så mye mer enn vi kan klare alene, og vi kan gi vår hjelp til planeten ved å være kanaler for energiene som vi påkaller. Individuelt mottar en under meditasjonen også hjelp til å rense ut og vi mottar healing.

I 17 år nå har jeg hatt et åpent hjem med mye aktiviteter i Esoterisk Forum Stavanger, det er ikke få mennesker som har vært innom her.

Meditasjonene jeg har ledet har jo også endret seg med årene, etterhvert som min egen bevissthet og åpenhet har økt.

I de siste årene har meditasjonene vært på høyt nivå, så det har ikke passet for helt nybegynnere, men dette har ordnet seg selv etter Loven om magnetisme. Det har virkelig vært arbeids-meditasjoner med stort lysarbeid for menneskeheten og jorden.

Hvis du tar deg tid til å lese den siste artikkelen min om Jordens oppstigning, så vil du lettere kunne forstå at Forumet nå ikke lenger er åpent for hvem som helst.

Vi har nå gått inn i en ny fase med sterke visjoner og intensjoner om hva vi ønsker å være og hva vi ønsker å arbeide med.  

Vi har jo alle vært igjennom 2 helt spesielle år, og vi er alle veldig forandret.

Forumet måtte holde opp i 1 1/2 år med fellesmeditasjonene. Men studie-gruppa holdt vi gående mesteparten av tiden. Litt omregulering her, og vi har nå 3 nye medlemmer.

Men mange av oss holdt nær kontakt allikevel i denne tiden, og hver for oss har vi meditert mye mer enn vanlig daglig, og vi har også vært med på nordiske og verdensomfattende meditasjoner for lysarbeidere ukentlig.

I mai 2020 ble vi også med i en gruppe her i Stavanger hvor alle er motstandere av Cv19 "vaksinene"  og hele narrativet. Denne gruppen har vokst enormt, og bare vokser og vokser etterhvert som menneskene våkner opp. Vi har arrangementer og møter hver 2. uke.

Så vi bestemte oss for at meditasjons-gruppa nå er en lukket gruppe inntil videre, og vi møtes hver 3. uke hvor det jobbes i dype meditasjoner over vel 1- 1 1/2time. Etterpå har vi anledning til å dele med hverandre det vi erfarer i denne oppstignings-prosessen og hva som skjer på verdensplan og i kosmos.

Vi har ikke lenger tid til meningsutvekslinger om for eller i mot ditt og datt, men vil heller bruke tida fremover til konstruktivt arbeid sammen. Vi holder alle den samme visjon og intensjon.

Mer enn før blir vi trukket mot mennesker som er på samme frekvens. Jeg mener at alle nå bør stå i sin egen autoritet og ta ansvar for sin egen utvikling, uten å være avhengige av å bli presentert for kunnskap av andre. Men de som ønsker utdyping av forskjellige temaer, finner fram til dette på nettet, der går det kurs hele veien. Dette er den nye formidlingsveien. Nye ting vokser fram overalt, og alle vil kunne finne fram til grupper der en frekvensmessig hører hjemme. Ellers så må man skape det selv, å ta ansvar er nøkkel-ord fremover!

 

Jeg har nå gjort ferdig en artikkel om Jordens oppstignings - prosess i 4 deler, inkludert noe stoff rundt 22.2.22, og jeg inviterer deg til å lese dette!FOR KONTAKT:
ARNHILD YALENA ROB
LOMVIVEIEN 26
4048 HAFRSFJORD
e-mail: arnhildrob@gmail.com

Mobil: 93486729

 

 

 

Lis Keis 20.08.2018 22:22

Kære Arnhild. Kim fortalte du har samlet en del om Opstignings symptomer. Jeg kan desværre ikke finde det,på din flotte interessante hjemmeside 👍
KH Lis KEIS

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg