DEL 1

JORDENS OPPSTIGNINGS-PROSESS

Skrevet av Arnhild Yalena Rob 21.2 2022, del 1.

 

I disse tider går vi igjennom et enormt kollektivt bevissthets-skifte, noe slikt har aldri skjedd før!

Den såkalte "pandemien" har hjulpet /tvunget menneskeheten til å gå innover i seg selv, og i lange perioder har samfunnet vært stengt ned, og vi har vært nødt for å leve i isolasjon.

De fleste oppfatter "pandemien" som noe veldig negativt, men den er også den store katalysatoren som verden trengte for å våkne opp, og på den måten kan den jo sees på som positiv.

De kraftige innstrømningene fra kosmos kan oppleves som et voldsomt press, og det gir oss også ascension/oppstigningssymptomer. Men vi kan velge å se på disse som LYS som får fram negative energier og blokkeringer, både på det personlige og på det kollektive plan, men også som et bevis på at krystallinsk energi kommer inn i våre kropper og omformer alt. Bare tenk på skjelletet vårt som er mineralskt, som stein, og det skal nå endres til mer plasmaaktig stoff - det må jo gi en del smerter i denne prosessen.

Vi skal nå lære å stå i vår egen autoritet, være uavhengige, "stå i oss selv", være autentiske, men viktigst av alt, bli stående i LYSET, i en balansert ro, mens vi betrakter verdens avsløringer som kommer opp, det ene verre enn det andre!

Vi har alle måttet ta et VALG i.f.t hvordan vi velger å se på alt dette,men dette er også et valg som medfører konsekvenser.

Ca 10% av verdens befolkning har forstått hensikten med og bakgrunnen for igangsettelse av denne "pandemien" helt fra begynnelsen, men nå våknes det opp over hele planeten, og tallet har nå økt til ca 40%.

Resten går og venter på at "alt skal tilbake til det normale igjen", de har fulgt restriksjonene til punkt og prikke, inkludert latt seg injisere opp til 4x foreløpig, men det stopper jo ikke her! Dette vil jo bare fortsette, men det som det ikke opplyses om, er jo at immunforsvaret blir jo svekket mer og mer for hver gang!

Det er enkelt for alle og enhver å finne fram til sannheten rundt dette, leger, immunologer m.m går ut over hele verden med viktige opplysninger. Mange har jo ikke engang satt seg inn i hva de forskjellige injeksjonene består av! De har heller ikke merket noe til det kontroll-regime vi har vært underlagt, heller ikke presse/media-sensuren, heller ikke  har de fått med seg alle de forferdelige avsløringene som har kommet opp, og som kan ta pusten ut av oss!

Men nå skal hver stein snus, sannheter skal frem, alt skal renses ut! Derfor er det så ille akkurat nå.

Men de som hele tiden har vært våkne på alle plan, har funnet fram til de opplysninger som hele tiden har blitt forsøkt kamuflert og holdt tilbake via sensur.

Det at man har blitt kalt konspirasjons - teoretiker er overkommelig, det er jo bare bevissthetsnivået som blir røpet, og det favner vi og forstår. 

Det er bare ved å se alt inn i kvitauge, ta det hele inn, la det passere igjennom oss, la oss gjenomføle, for så å gi slipp, at vi kan være med å transformere det til LYS!

Det er jo det en lysarbeider er satt her for å gjøre!

 

Vi måtte holde opp med våre felles-meditasjoner i Forumet i 1 1/2 år, mens studie-gruppa holdt vi gående hele veien, men i Oktober 21 startet vi opp igjen, men da på en annen måte enn tidligere.

Vi har alle forandret oss mye i de to siste årene. Jeg føler at min egen bevissthet har hevet seg ganske mye, jeg er forandret på mange måter, men jeg har aldri før følt meg så FRI som jeg gjør akkurat nå! 

Vi har alle forskjellige oppgaver i denne perioden, og jeg er glad for at oppgavene er så forskjellige og mange.

 

Vi har vært mye alene, men har allikevel holdt nær kontakt med hverandre, og det har vært utrolig fint i denne tiden. 

Mange av oss i Forumet har ukentlig vært med på store meditasjoner via nettet, noen nordiske, andre verdensomspennende, og energiene blir ganske kraftfulle når mange hundre mennesker med samme visjoner og intensjoner arbeider sammen.

Jeg har blitt ført inn på nye spor og fått mange nye kontakter, noe som gir meg in-put på nye ting, ting du ikke kan lese deg til gjennom bøker, men som må oppleves mediativt.

Judith Kusel fra Afrika er en av disse nye kontaktene, og hun formidler hva som foregår på de kosmiske plan og hva slags innstrøminger vi mottar til enhver tid. Hun er i stand til å tappe inn i den Kosmiske Superbevissthet og bringer oss daglige oppdateringer om hva som skjer. Hun er også forfatter av flere bøker (som jeg ikke har lest), og hun gir Soul Readinger, hun er med på å aktivere krystallinske energi-lysnett (grids) og hun underviser på høyt nivå. 

Jeg har selv hatt en Soul-reading med henne, men jeg måtte stå på venteliste i 6 mnd før det ble min tur, og det var helt ubeskrivelig alt jeg fikk vite, og dette har også ført til et stort bevissthets-løft for meg. Hun kunne nøyaktig oppgi hvilken galakse jeg kommer fra, stedene som er "hjemme" for meg i kosmos, navnet på min store sjele-gruppe, osv,osv, og mange, mange andre opplysninger.

Noe som har ført til at jeg har fått en mye større forståelse av hvem jeg selv er i mitt innerste vesen.

En annen som beskriver veldig fint det jeg selv opplever i denne tiden er astrolog Claus Herskind Houlberg, og som jeg daglig leser skriv fra på FB.

Lori Ladd er en amerikansk kvinne som jeg har fulgt i de siste 2 årene via FB. Hun kanaliserer fra Den Galaktiske Føderasjonen, og kommer stadig med korte videoer på FB. Ustoppelig holder hun motet og inspirasjonen vår oppe, til tross for den motstand vi har blitt møtt med vi som er i mot Corona-narrativet som har blitt satt opp over hele kloden. For en utholdenhet hun har!!!

SOS-MEDITASJONER, SOS- VISJONER, med bl.a Eskild Tjalve har jeg også deltatt i hele tiden, og vi har vært mange som har vært med på dette.

LYSCIRKLEN I DANMARK -  flotte kanaliseringer om tilstandene.

ENCODED FREQUENCY- side på FB, som hele tiden har fine innlegg med massevis av kodede meditasjoner for STARSEEDS- vi som kommer fra stjernene.

GRACE SOLARIS- har kontakt til Arcturus og formidler kunnskap, svære verdensomfattende oppdateringer og meditasjoner, og beskriver også alle energiene som nå velter inn over oss. 

KRYON MASTER SOUL GROUP- masse fint her.

LOVE FROM VENUS- v/Myriam Gillis, som står i kontakt med venusianerne.

ADAMA & HIS HIS GUIDANCE INTO HIGHER DIMENSIONS- her har jeg lært veldig mye!

KEYS OF ENOCH- med bl.a Hurtak og hans kone.

Og ikke minst STEVE NOBEL- med sine transmissions-meditasjoner på You Tube, svært sterke og utviklende.

Og masse, masse mer, jeg er umettelig på inspirasjoner fra alle kanter! Og alt kommer til meg via Loven om magnetisme! Jeg ønsker å vite om det som skjer akkurat NÅ i disse helt spesielle tider.   

 

Fortsetter i del 2

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg