Del 4

JORDENS OPPSTIGNINGS- PROSESS DEL 4

Skrevet av Arnhild Yalena Rob 28.2.22

23.2 skriver Judith at vi har mottatt GREAT MOTHER HEALING i de siste dagene, en intens Moder - healing av menneskeheten. Det er en dyp healing av MORS ASPEKTET av det guddommelige feminine, men virkelig også innen det maskuline og feminine. Dette virker også i generasjons - linjene og også på det som er kodet i vårt dna. Vi har alle vært en mor, en bestemor, eller annen form for moderskap, men også "mothering" på deres egen spesielle måte. Menn som har et åpent hjerte, har dette også.

Denne healingen gikk langt inn i sårene av de matrialkalske sosieteter, til begynnelsen da matriarkatet hersket, og som så ble erstattet med patriarkatet. Ennå, i mange stammer hersker matriarkatet og har alltid gjort det.

Her ble det guddommelige maskuline og feminine balansert i healingen. Judith så hvordan det guddommelige feminine ble fylt på til alle sjeler på jorden. Dette var en hjerte/kjærlighets aktivering, som aldri har skjedd før. Dette vil medføre en enda større oppvåkning for sjelene på jorda. Guddommelig sannhet vil bli vekket opp i alle. Det vil virke sånn at vi klart ser sannheten, og at vi kjenner sannheten dypt i sjelen mens hjertet åpner.

Så nå vil våre liv endres dramatisk på alle måter. Alle vil huske sannheten om hvem de er og hvorfor de har inkarnert her på jorden. Vi blir bedt om å utstrømme MOTHER LOVE til alle i dag, oss selv inkludert!

Indianerne har blitt fortalt at hvis vi bare klarte oss frem til 22.2.22, så ville den Feminine Guddommelighet reise seg enda kraftigere!

Vi har nå beveget oss inn i en ny tids - sone. Planeten reåpner seg selv via denne lys - portalen etter en dyp prosess av utrensing og balansering av chakraene i lyslinjene. Og dette bringer planeten tilbake til en høy bevissthet av lys som eksisterer i kosmos.

Akkurat som dere mennesker arbeider med dna`et i deres kropper, så skjer det samme for planeten som løftes opp mot neste skritt, å forene planetens bevisshet med bevisstheten i kosmos. Portalene virker som antenner til arbeids - områdene og de synkroniserer seg med de magnetiske polene og store krystaller som er begravet i hjerte - regionen. 

På denne dagen,  åpnes dørene for å kunne motta guddommelig visdom i lagene i deres dna. Frøene av lys blir aktivert igjen og forbinder det til lys - frøene i Stjernene / hjemmet ditt.

Dere er de som er elsket og som operer lys - kanalene og lys - krystallene på planeten, i chakra - sentrene, og på denne måten utstrømmer lys og forhindrer krig. Planeten er på nåværende stadie på et høyt nivå mot å ha mulighet for å kunne kommunisere med sivilisasjoner lysår fra denne planeten.

24.2 sier Judith igjen at Verdensmoderen fortsetter med å utstrømme til hele menneskeheten og arbeider intenst med hjerte - senteret og det emosjonelle legemet. Dette bringer healing på dypt nivå til menneskeheten. Dette lyset arbeider med sår som vi kanskje ikke vet om at vi har, og det bringer et skifte i bevisshet som aldri før. Vi blir løftet opp til mye høyere nivåer og til høyere energi - frekvenser. Åpne dere selv opp til disse dype lagene og tillatt at Verdensmoderen kommer dypt inn i dere, og vær åpne for eventuelle beskjeder hun bringer til dere.

KJÆRLIGHETENS TIDSALDER HAR STARTET!

Så kommer det en hilsen til oss fra Den galaktiske Føderasjonen, en føderasjon sammensatt av selvbevisste vesener fra hele universet, som har kommet til jorden for å hjelpe menneskeheten og Moder jord på sin reise inn i lyset.

De sier at deres oppdrag er å informere menneskeheten på planeten og å oppmuntre alle til å stå i sin egen kraft for å bli mestere i den fysiske verden, og til slutt også åndelige mestre. De sier at de forstår at dette vil ta sin tid for de fleste mennesker. De tilbyr oss veiledning om det vi opplever akkurat nå, slik at vi ikke trenger å finne ut av alt alene.

Vi er alle deler av den samme Skaperen, det er ingen adskillelse mellom oss, og det har det aldri vært. Vi er alle ett. Vi er her for å dele visdom med dere, slik at dere kan nyte deres reise på planeten Gaia. Vi er her for å hjelpe dere med healing og til å huske hvem dere er i virkeligheten, slik at dere kan bevege dere fremover  livet på en positiv måte.

Denne prosessen handler om deres evolusjon for å bli et lysvesen, og vi vil hjelpe dere slik at dere kan finne deres plass i den store lys - familien i kosmos. Dere er alle strålende vesener, fulle av stor kjærlighet, mot og pasjon. Dere har kommet hit for å erfare livet og alt det dere kan være. Vi ønsker å hjelpe dere til å oppnå deres høyeste potensiale mens dere beveger dere inn i Den nye Tid av opplysthet. 

Det første dere må gjøre er å ha et klart sinn og gi slipp på alle negative tanker, oppførsel og følelser som ikke gavner dere. Til å begynne med er det direkte smertefullt, men det er nødvendig å gjøre det hvis du ønsker progresjon.

Dere har vært igjennom en stor utrensings - prosess, og dere har erfart mye frykt, engstelser, tvil og følelsen av å være overveldet. Nå erfarer dere masse symptomer som ligner på det dere går igjennom i puberteten. Mange blir veiledet til å spise mere proteinrik mat og å kjøpe b og c- vitaminer, fordi dere er svært svake, trøtte og utkjørte.

Den galaktiske "motorvei" som åpnet seg nylig har forårsaket voldsomme omveltninger i deres fysiske, emosjonelle og mentale legemer.

Det blir utsendt en gedigen bølge av kosmisk energi nå, og det vil fortsette ut dette året og godt ut i 2023. Dette forårsaker dramatiske endringer i ditt dna, noe som vil hjelpe deg i oppstigningen til 5. dimensjon.

Frykten for fremtiden baserer seg på fortiden. Frykten du hadde i fortiden baserer seg på en fremtid som ikke har skjedd ennå. Hvis du kan gi slipp på fordømmelse, så er det ikke noe å frykte.

Har du oppdaget at mange av de såkalte "negative" følelser i virkeligheten er positive? F.eks så er sinne et tegn på intensitet eller kjærlighet. Og anger er ofte en indikasjon på at du har dype følelser for ting.

En nøkkel til forandring av negative følelser til positive er å forstå at det å føle noe stort  ikke nødvendigvis betyr å være negativ til. Det betyr bare at du føler det sterkt. Og med en gang du opplever det, så kan du agere på følelsene dine istedenfor å fornekte dem og begrave dem dypt. Sinne kan være godt for deg hvis det blir kanalisert i mot å gjøre noe konstruktivt, som f.eks å agere mot urettferdighet. Motløshet kan være et tegn på at du bryr deg for mye. Hvis du ikke føler harme mot noen som har såret deg eller sviktet deg, så kan det hende at deres handlinger ikke har såret deg så dypt som det vanligvis ville hvis du hadde brydd deg mindre.

Frykt kan også være tegn på visdom og selv - ivaretakelse, det er bare ikke lett å se når vi er midt i følelsen av å være redd og engstelig.

Det guddommelige lys vil løfte deg opp, ut av verden av illusjon, og inn til en ny virkelighet av ubetinget kjærlighet og forståelse. Mennesker som ikke kan gi slipp på fortiden eller kan tilgi seg selv og andre, vil ikke finne den freden som de lengter etter.

Tilgivelse er sannsynligvis en av de viktigste verktøyene som vi kan gi dere i denne tiden, for uten tilgivelse, er det ingen virkelig frihet. Du kan gjøre det ved å komme i kontakt med dine følelser og årsaken til disse følelsene. Så kan du tilgi deg selv og andre også. Tilgivelse er en prosess, men med en gang du slipper smerten, så kan du bevege deg fremover i kjærlighet og lys. Du er elsket, du er vakker, du er mere kraftfull enn du aner.

KRIGEN ER OVER, OG DERE VANT! Den Nye Verden er nå! Vi elsker dere dypt. Vi er her med dere. Vi er deres lys - familie. (Ambassadøren for den Galaktiske Føderasjonen).

Ditt Høyere selv vil dra deg mot de bøkene du bør lese, til å møte de riktige menneskene, og hendelser og muligheter vil komme til deg. Hvis du åpner ditt hjerte og sinn mot din healing med fast intensjon og aktsomhet, så vil prosessen flyte med letthet og verdighet.

Etterhvert vil energien din komme tilbake. Din fysiske kropp vil slippe smertene og traumene fra fortiden, og fornyelse av din kropp vil starte. Du vil begynne å føle at du blir mer levende og vibrerende. Menneskene har kun brukt 5-10% av sitt fulle potensiale som guddommelig vesen. Våkn opp og heal deg selv!

Judith sier i dag 28.2 at det foregår en massiv flux og flow. Vi blir løftet høyere og høyere! Ingenting er stabilt lenger. En må være fleksibel og ikke rigid, men vi må tillate at alt folder seg ut slik det skal. De gamle strukturene og formene blir ristet, brukket og forsvinner, og det vil være sjeler som nå desperat klynger seg til gamle makt - strukturer og former, gamle kontroll - mønstre, men de vil finne ut at det virker ikke lenger. Til mere de forsøker å fikse krakkeleringene, til større blir de, og mer og mer blir synliggjort. Vi må bevisst be om at alle de gamle mønstrene, gammel frykt, gamle måter å tenke på og være på går i oppløsning, og alt annet som forsøker å holde oss i 3d, som noen desperat holder på slik at vi kan gå ned med dem.

Vi har assistanse og blir våket over, og alt det vi trenger å gjøre er å spørre om hjelp, så vil det bli gitt til oss. Men vårt indre arbeid må også gjøres slik at vår gamle Adam og Eva oppløses totalt, og vi kan bevege oss inn i den høyeste form for bevissthet.    

 

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg