DEL 1

Skrevet av Arnhild Yalena Rob 2.7.2022

Evolusjonen går sin gang, og det ene avløser det andre.......

Covid/"vaksinering" eller ikke, krigen mellom Russland og Ukraina, Pride/terrorisme, mat-mangel og andre mangler, øking av priser på mat, bensin, diesel, strøm m.m, det er krampetrekninger nå, og dette fortsetter bare, helt til den virkelige sannheten står åpenbart for alle!

Vi har alle valg som vi må ta hele veien, vår skjeldneevne må være sylskarp, også vår intuisjon!

Vi kommer til å bli presentert for verre og verre ting helt til alt er avslørt og sannheten kommer frem.

Å følge det masse-media presenterer, gir ikke den rette sannheten!

Etter min oppfatning, så blir det "farlig" hvis man bare hele tiden er på jakt etter de fæle tingene som etterhvert blir avslørt og bare bruker tiden til å kjempe i mot det, kritisere det, forbanne det, argumentere i mot det med høy, sint røst o.s.v.

Da gir man jo sin energi til mørket, og mørket får det det ønsker! Det er nok mange som ikke er klar over dette, men da er det på tide å våkne opp!

Man mangler den spirituelle overbygning og å kunne se det hele fra et høyere guddommelig perspektiv. Men man handler jo ut i fra det ståstedet/nivået man selv står på.

Mens mange andre kommer med saklige opplysninger uten å ha så mange sterke personlige følelser aktivert, de er rolige og behersket, og det er jo en helt annen ting.

Vi blir jo fra alle hold, d.v.s fra alle de som vil hjelpe oss i denne fasen, bedt om å forholde oss helt nøytrale, stå sterkt i vårt eget lys, betrakte alt som skjer, og på den måten oppløses mørket, det blir transformert.

Vi blir oppfordret til å si følgende, hvis f.eks redsel for matmangel kommer opp fra noen som er i dyp frykt for dette, "Ikke i min tidssone!" Og å fokusere på det du ønsker for deg selv og menneskeheten. Det du fokuserer på er det du vil motta!

Vi har nå mange tids - soner, og hver og en av de fortsetter til dens konklusjon. Pass på at du er på den høyest mulige tids - sone!

Hver eneste dag velger du din tids- sone, om og om igjen. To ord definerer ditt tids - sone valg, nemlig FRYKT eller KJÆRLIGHET! Det finnes ingen global matmangel.

Det vil definitivt bli finansielle endringer, og enhver Deep State institusjon vil bli erstattet av noe bedre, men se for deg at i din tids - sone så oppnås dette med minimal ødeleggelse for menneskeheten. 

Skaperen og Alliansen tok oss ikke med på denne store omveltningen - på en militær operasjon av en slik kompleksitet som vi aldri vil komme til å forstå fullt ut, for å dumpe oss i et hav av langvarig kaos! Og vi velger ikke det i vår tids - sone!

Vi VIL vinne, vi har allerede vunnet i "the continuum"/ utenfor tid og rom. Vi holder bare på med å "mopping up the mess"/rydder opp i elendigheten.

Tiden for den nådeløse patriarkalske dominans er over. De vil snart måtte stå til rette for sine overtredelser mot menneskeheten.

Vær klar over at deres frykt er mye større en deres. Det er derfor de er så ivrige etter å spille deres siste kort. De har ikke noe mere etter dette. Nå er tiden inne for mange av deres politiske ledere til å starte med å redusere deres makt og tyrrani.

Guddommelig lov tillater ikke forstyrrelser med fri vilje. Det Åndelige Hierarki vil tillate så mye inntil guddommelig intervensjon er på sin plass.

Når skiftet skjer, så vil mirakler skje over alt. Alt står parat i Lys-verdenen for å assistere dere på fantastiske måter. Det er opp til dere å bestemme når og gi deres tillatelse.   

Men vi er ikke helt der enda, og det vil komme opp verre og verre ting, det har vi blitt gjort oppmerksomme på. Det er en dybde-rens som foregår.

For min egen del, så er jeg orientert, men det er mye jeg har lagt vekk, jeg overlater det trygt til de høyere makter som omslutter jorden hele tiden.

Jeg utfører min del, så tar andre seg av sin del.

Jeg ser nesten ikke t.v, ser ikke nyheter, leser ikke aviser, men jeg konsentrerer meg kun om opplysninger jeg får på annen måte, og som jeg har tillitt til.

Nå er det slik at sjele-grupper oppnår kontakt med hverandre via internettet, og vi har noen meget gode sider som kanaliserer til oss fra Den Galaktiske Federasjonen, fra Ashtar, fra flåter fra Venus, Pleiadene, Store-Bjørn, Andromeda-galaksen, Lyra, Orion, Arcturus, Sirius, Solen m.m som formidler til oss om hva som skjer i kosmos og som igjen påvirker jorden, eller hva de selv foretar seg for å hjelpe Jorden i denne fasen. Det er nå gitt tillatlse fra Sanat Kumara til å kunne intervenere mye mer enn tidligere.

Ashtar- kommandoen formidler at vi motter mye hjelp fra kosmiske krefter, som øker bevisstheten og bringer kjærlighet og lys tilbake til planeten.

DE SIER AT VI SKAL VITE AT LYSETS KREFTER ER LANGT FORAN DET MØRKET DE KJEMPER I MOT!

Matrixen i den virkelige verden begynner å sprekke. menneskeheten viser tegn til frigivelse av matrixen.

Menneskerasen har blitt redusert til slaveri i tusenvis av år. Vi har blitt holdt i et mentalt fengsel av mørke krefter, eliter og hemmelige samfunn, som har gjort sitt beste for å undertrykke og og hindre oss i å oppnå vårt potensial

Matrixen er et holografisk univers projisert inn i oss av de som ønsker å kontrollere oss.

Menneskeheten har blitt undertrykt og kontrollert på denne måten i årtusener. Vi tror det er ekte, men i virkeligheten er det bare en film som spiller i den kollektive bevisstheten, og som presenterer seg som "virkelighet".

Dette er et åndelig skifte som må finne sted.

Folk har fått nok av unyttige kriger, totalitær ledelse og autoritær kontroll. Folk våkner opp til det som er virkelig viktig i livet. Det er på tide å gjenvinne vår uendelige kraft og åpne dørene til vårt mentale fengsel!

En annen innfallsvinkel til dette spørsmålet, kommer fra en av Mestrene;

Seperasjonen inn i den 3. dimensjon var et eksperiment for å forstå hvordan sjeler ville reagere når de ble totalt kuttet i sin kontakt med Gud.

I begynnelsen hadde det en tidsramme og en ende, som skjedde for millioner av år siden.

Dette store eksperimentet har hjulpet menneskene på jorden til å bli sterke og modige sjeler. Og p.g.a deres store offer, så blir sjelene på jorda nå løftet inn i en større glory og har en stor framtid. Når du setter deg på linje med Guds Vilje, så er din fremtid å bli "in demand" sjeler på alle måter og i alle universer.

Planeten Jorden som har erfart det aller største av mørke og smerte, vil snart bli løftet til et stadium av stor kjærlighet og lys, en veiviser for andre.

JORDEN SKAL BLI ET INTERGALAKTISK STED/KLODE, SOM VIL BLI BESØKT AV MANGE FRA ANDRE PLANETER OG SYSTEMER.

Det som skjer her nå, har aldri skjedd noen andre steder før! 

 

Fortsetter i Del 2!

                              

Kari Grøndal 14.07.2022 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg

Lis Keis 12.07.2022 22:47

Kære Arnhild
Tak for dit MEGET interessante oplysende Nyheds Brev 💚👍

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg