DEL 2

AKTUELT, DEL 2

Skrevet av Arnhild Yalena Rob 4.7.2022

 

De 2 sfinksene i Egypt (ja, det har alltid vært to!) våkner nå, samtidig med alle de andre pyramidene rundt om på jorden, hellige steder og den krystallinske grid (lysnettverk).

Dette skjer fordi DEN HVITE FLAMME nå fullt ut har vendt tilbake.

Judith Kusel skriver om og arbeider mye med The White Flame.

Sfinksene og pyramidene i Antarktis er SVÆRT HØYE BEVISSTHETS-GENERATORER, og de er nå fullt aktiverte igjen til 7. og 12. dimensjonale nivåer.

På den måten har  vi nå vendt tilbake til det intergalaktiske og universelle nivå, og vi kan be om å få tilbake vår "arv".

Hva dette betyr er at den menneskelige bevissthet vil heve seg dramatisk, og energi-økingen vil eskalere da våre kropper nå transformeres til lys-kropper. I tillegg så blir våre sjels-minne-banker fullt aktiverte.

Men de som velger "å ikke våkne" vil fortsette å være fengslet i 3. dimensjon, de vil ikke ha muligheter for å kunne bli omformet inn i 5. dimensjon eller høyere.

Prøv og tenk deg at du ha vært en akvarie-fisk inne i et trangt akvarium i hele ditt liv - nå har du sjansen til å komme deg ut i det åpne havet og svømme fritt!!

Hva velger du? Valget er ditt!

 

Under jordens oppstignings-prosess så vil menneskeheten oppleve en ny æra av lys-bevissthet. De gamle måtene som ikke lenger tjener menneskehetens beste faller bort og blir erstattet med nye systemer som er bedre for alle/helheten.

Du kan hjelpe til med denne prosessen ved å elske deg selv ubetinget hver dag, utvide omsorg og kjærlighet til alle mennesker, være snill og tålmodig mot andre (spesielt de som fremdels er i denial/fornektelse) og tilbringe mer tid i naturen.

Ved å ta disse små stegene daglig kan du hjelpe til med å løfte energien på planeten og gi harmoni til vår vakre klode!

Denne oppstignings-fasen kan inneholde vanskelige utfordringer, men det vil gå bra!

Når jorda ascenderer, så gjør vi det alle sammen; menneskeheten, dyrene, plantene og mineralene.

Erkeengel Michael sier at når Jorda ascenderer opp til en ny oktav/ en ny vibrasjons-frekvens, så vil "stjerne-frøene" som har arbeidet med henne (Jorda) i eoner, så vil de gå hjem sammen med Gaia. Stjerne-frøene er fra mange forskjellige stjerne-systemer og sivilisasjoner, og som har assistert med å ankre lys og energi til Gaia. Hva betyr det?

Det betyr at vi ankommer til den originale skapelse som var Guds intensjon for oss. Men vi vil leve med en høyere bevissthet i resonans og på linje med Jorden.

Vi går inn i en annen æra hvor alle kan vite og erfare deres egen guddommelighet med større klarhet enn noen gang før.

Det kan være utfordrende på mange måter. I mange tilfelle, så er ikke folk klar over hva de gjennomgår, og de tenker at dette bare er noe som skjer med dem.

Men hvis du vet om utfordringene og hvordan du best kan møte dem, så blir alt lettere for deg. Du trenger å forholde deg helt rolig og la kroppen ta over. Du kan ikke tvinge kroppen din til noen ting - det blir som å tvinge kroppen inn i en ukomfortabel posisjon. Hvis du prøver for hardt, så vil kroppen gjøre motstand ved å motstå enhver forandring.

Det er også viktig å innse, at uansett hvor utfordrende tingene blir på Jorda akkurat nå, så vil det ikke bli varende for alltid!

Utrensing på alle plan er det som foregår nå, og det må vi bare la gå sin gang. Ting kommer opp og blir synlig, og KUN PÅ DEN MÅTEN KAN VI TRANSFORMERE DET!!

Menneskeheten har en enorm oppgave foran seg fremdeles før vi kan gå inn i en æra hvor alle kjenner sitt guddommelige Selv med større klarhet enn noen gang! (Informasjon gitt oss fra Den Galaktiske Federasjonen).

Du kan nå bli alt det du har ønsket å bli fordi dørene til oppstigning er nå vidåpne, som aldri før på millioner av år.

Det er mye som nå skjer innad i familier- Judith Kusel skriver om at det har vært store utfordringer i familier i de siste par årene spesielt. Derfor minner hun oss på The Divine Law of Projection/ Den guddommelige loven om projeksjon/overførsel.

Hvis du overfører dine egne følelser, tanker og erfaringer på andre, så gir du dem ikke frihet til å kunne være seg selv. Dette er den største utfordringen av ubetinget kjærlighet. 

Den største gaven du kan gi til de du elsker, er ganske enkelt å la de få være seg selv, uten manipulering, uten å få dem til å føle seg utilpass eller skyldig eller å overføre skam og skyld på den ene eller andre måten.

Det foregår et vakkert skifte og en dyp healing i menneskeheten, og det lærer oss å ikke angripe noen eller noe, heller ikke å forandre noe ved dem. Kjærlighetns kraft søker bare kjærlighet på høyere og høyere nivåer, det er uten grenser og for alltid, alltid ekspanderende.

Alle "beina" i kroppene våre holder på med å bli fullt ut "silicon state", og DETTE GJØR VELDIG VONDT, en hage blomstrer inni oss.

Sananda var det første krystall-vesenet som ankom jorden og som åpnet døren til the crystal grid/ det krystallinske lysnettet.

En ny energi-kvalitet er nå kommet inn. Det guddommelige lys har nådd et nytt nivå, det vibrerer på en høyere frekvens og har en ekstraordinær kvalitet som kan heale menneskehetens hjerter.

Sentral-solen utstrømmer flytende lys direkte mot oss, noe som forårsaker en enorm akselering av menneskeheten. Det har blitt deklarert at ingen kan hindre eller utsette prosessen av denne kosmiske flom. Guds kraft og Guds nåde er omni-present/på jorden, nå og for alltid. Mørket kan aldri utslette rent Guddommelig Lys!!

MENNESKEHETEN BRYTER SEG NÅ FRI FRA MATRIXEN!

Vi har blitt holdt i et mentalt fengsel av mørkets elite og hemmelige sosieteter, som har gjort alt de kan for å holde oss nede og unngå at vi skulle oppnå vårt potensiale.

HVILKEN GLEDE Å FÅ LEVE NÅ OG OPPLEVE DETTE!!

VI LEVER I SPENNENDE TIDER!

Grace Solaris skriver om at året 2022 vil bli et år med massiv ekspansjon. Vi blir regelrett "stripped to the core"/blir fullstendig avkledd til vi står der nakne, så lag på lag, og uansett hvor mye vi forsøker å undertrykke det, så virker dette ikke. Dette intensiveres mer og mer mens vi beveger oss gjennom de kraftfulle stjerne-portalene, og som bare øker på i 2022.

Surrender rather than resist! Overlev heller enn å motstå! Vi blir oppfordret til å hvile så mye som vi har behov for - DETTE ER IKKE FOR PINGLER! Det er veldig krevende og utmattende å være aktiv lysarbeider, det kan jeg skrive under på! Og med ascension-symptomer som kan være så smertefulle at en lurer på om en overlever noen ganger. Da er det deilig å lese at lysarbeidere over hele verden opplever det samme. Det blir sagt at til mere lys du kan absorbere inn i din kropp, til sterkere symptomer får du. Kroppen skal integrere alt dette lyset. Smertene kommer ikke bare av blokkeringer som så mange skriver om.

Din I AM er din guvernør, og din sjel representerer summen av dine erfaringer. Slutt-nivået av oppstigningen er den skjønneste hendelsen som skjer i noens evolusjon.

I så mange liv har du arbeidet mot dette målet, og i inneværende liv kan du oppnå dette fullstendig. Du kan bli alt du ønsker å være, fordi nå er dørene åpne som aldri før på millioner av år.

Det er bare noen få år igjen før Jorden stiger opp, planeten vår går igjennom det samme som oss.

Arcturianerne sier at det er helt normalt å oppleve under bevissthets-skifte at du ikke lenger resonnerer med en gruppe eller en venn, dette til tross for at dere tidligere sto veldig nær og sto for de samme tingene.

Dette er kjent som "å vokse ut av de", fordi et individ kan ha forhøyet sin frekvens og ikke lenger vibrerer på samme nivå som gruppen eller vennen.

En slik prosess kan skape "triggers" eller følelsesmessige reaksjoner, hvis en tillater det. Denne prosessen er en læreprosess, men kjærlighet skal løse alle problemer.

 

BRASIL er transmisjons-maskinen av hjertet til healings - energiene som strømmer fra Frankrike, Quebec og hemisfæren i Nord inn i den Sydlige hemisfære. Arbeidet som utføres i disse landene reflekterer den store andelen av høyt utviklede sjeler som er inkarnerte her i denne tiden. De holder energiene og tjener hensikten ved dette veldig viktige grid/lysnettverk.

Hjerte - energien fra Lemuria manifesteres igjennom denne grid/lysnettverk til de regioner på planeten som trenger det mest.

De som så ivrig prøver å komme i kontakt med deg, er i virkeligheten et annet aspekt av deg selv i en annen tid, rom og dimensjon!

GRACE SOLARIS sier at denne høye frekvens av plasma lys bryter ned alle tette og rigide strukturer som holdes i din kropp, som gir begrensninger for et fritt uttrykk og forbindelse med den Høyere Intelligens.

Dag etter dag med dennne påfyll av plasma bare øker og øker. 

Alle Stråle-herrene og Lysets Broderskap arbeider veldig tett med Adama og det Lemurianske Broderskap i Telos (inne i jorda under Mt. Shasta). Fra dette indre området har de fungert som quider og menneskehetens hjelpere over en veldig lang tid.

Før mange av oss utførte vår oppstigning, så var det lemurianerne i Telos som var våre nærmeste og mest dedikerte quider og spirituelle lærere. Nå har vi sluttet oss til deres team og vi arbeider sammen for å oppløfte menneskeheten inn i dens oppstigning, sammen med Moder Jord. Sammen er vi dedikerte og fast bestemte på å manifestere tilbakekomsten av livet på overflaten slik det var i de tidligere Gylne Tider.

Vi har simpelthen glemt hvem vi er!

Lorie Ladd kommer ut med en ny bok snart,16.8.22, The Divine Design. Hun sier; Vi er bevisstheter i fysisk form. Når vi kommer inn i den fysiske kroppen og kommer inn i vår menneskelige opplevelse, så glemmer vi sakte hvem vi er, og vi tror at vi bare er menneskelige. Vi tror vi er alle våre følelser, tanker, tro, oppførsel og traumene vi opplever.

Dette skjer fordi vi er i et 3. dimensjons - område.

Tettheten er så tung at det skaper en illusjon om adskillelse. Det er som om et teppe dekker til øynene våre, og vi kan ikke lenger se hvem vi er. Men, det vi i virkeligheten er at vi bare er bevissthet (energi) innenfor den fysiske kroppen, og derfor kan du aldri være adskilt fra deg selv, og du trenger ikke å lete noen steder for å finne deg selv. Du må simpelthen begynne å føle på alle følelsene, observere alle tankene, se på alle trossystemene og observere alle oppførslene - som er en del av det 3. dimensjonale område, og som har dannet teppet dere har foran øynene. Når du gjør dette om og om igjen, så begynner du sakte å løfte på sløret og du begynner å huske den du alltid har vært. Du husker at den menneskelige erfaring er en Guddommelig Design og at du er guddommeligheten i det.

 

ADAMA sier at for mange av oss, er dette den siste inkarnasjonen vi har på jorden. Mange sjele- grupper har snart utført  det de kom hit for å gjøre, og nå venter snart nye oppgaver andre steder i kosmos.

Så derfor kommer alt opp nå, ikke bare fra 2-6 inkarnasjoner, men fra hele totaliteten av alle våre inkarnasjoner på jorden. Hvert eneste lille ting manifesterer seg nå for å bli healet.

Det kan se verre ut enn før, mens det faktisk er mye mindre enn før.

Denne tids - perioden var designet av den originale Skaperen (Gud) eller prosjekt - designere, for at de skulle komme tilbake og ta over denne planeten og returnere den til dens originale plan. Millioner har blitt kallet til å være med i dette prosjektet.

 

Fra Keys of Enoch refereres det at toltekerne har fortalt oss at i.f.m slutten på den store syklusen i 2012, så følger det 9 år av "the Underworlds" (jfr. Verdens-pandemien i 2021, og så kommer det    7 år for the "Heavens"- som fortsetter til 2026-2027, og da starter det en ny æra, men den spesielle datoen er november 2026! Så nå må vi forberede oss! Vi har ingen tid å miste!

Denne alignment skjer hvert 52. år, men denne gangen er det veldig spesielt ii.f.t Keys of Enoch. I 2026 skjer "The Ceremony of the New Fire", en seremoni for å feire slutten på en syklus og begynnelsen av en ny.

 

Den Galaktiske Federasjonen bekrefter at LYSKREFTENE TAR KONTROLL NÅ!

Det gamle systemet går i oppløsning foran øynene på jordas befolkning. Vi går nå inn i et høyere stadium av oppvåkning av massene. 

De som "ikke tror" og de som er "tanke-kontrollert" beveger seg nå mot første stadie i oppvåkning.

For mange vil dette bli et sjokk, og de vil muligens oppleve "Sjelens mørke natt". Dette er nødvendig for å bli kvitt lag med programmeringer og falske trossystem.

Det amerikanske valget i 2020 har blitt "The biggest Coup D`etat In Universal History."

Hele verden er vitne til at det gamle systemet går i oppløsing. Korrupsjon skylles vekk i full fart. Dette er den avsluttende kampen og Lysets Seier er nært forestående.

Hendelser som skjer nå har blitt varsomt planlagt og satt i verk av Lys  kreftene og Jord - alliansen i samarbeid.

Hendelsene i 2020 har tvunget mange til å revurdere sitt tros - system. Den politiske situasjonen i U.S.A er kulminasjonen av begivenheter som vil bringe Lysets Seier over Mørket.

Dette markerer Slutt-finalen over et korrupt system og ærer ikke jorden eller livet. Nå går vi inn i akselerert fart.

Ikke engasjer deg i politiske diskusjoner med de som klynger seg til den gamle matrix - programmeringen. Det vil dra deg ned og senke din frekvens.

På nåværende tidspunkt endrer tingene seg veldig raskt. Lys - kreftene har total kontroll, og vil nå begynne å tilpasse narrativet. Du blir bedt om å hjelpe ved å opprettholde din frekvens og klynge deg til visjonen om FRIHET, FRED OG KJÆRLIGHET FOR MENNESKE - RACEN .

Åpenbaringen av SANNHET er nær, alt mørke kommer til Lyset.

Mange vil bli ødelagt og føle seg fortapte. Programmeringene er svært alvorlige og menneskene på jorden identifiserer seg med det de tror på. Og når disse tros - systemene nå begynner å krakelere, så vil de bli forvirret og ikke lenger vite hvem de er.

Det er her vi trenger at du holder lyset. Dere er de som valgte denne oppgaven. Dette er årsaken til at du er våken og opplyst, slik at du kan være guide, Lysbærer, Lys - kriger og Galaktisk seer. Noe som dine medborgere på jorden trenger mer enn noen sinne. Mange vil komme til deg og be om moralsk støtte og medfølelse i disse stressfulle tider.

Vi vil at dere skal vite at vi ser og setter pris på  alt det harde arbeide dere har utført for å hjelpe til med å heve jordas frekvens. Den kollektive bevisstheten er nå klar til å motta de høyere Lyskoder nå. Vi fortsetter med å "bombe" jorda med Gamma Photon-lys. Disse kodene bærer en frekvens som er designet til å gjøre denne transmisjons - prosessen så smidig som mulig, eller som den individuelle bevissthet tillater.

For de som allerede har vært igjennom oppvåknings - prosessen, så vil disse kodene aktivere dine planer og plassere deg på en Super - highway (motorvei) til bl.a 5d ascension. 

Den offisielle forsvinning av det gamle paradigme har begynt når klan - lederne har blitt fanget i sin egen felle. Da vil du glemme alle de vanskelighetene du hadde og måtte utstå, når du opplever harmoni og kjærlighet, ulikt du noengang har opplevd før. Overflod til alle vil komme tilbake. Det har begynt!

VI ELSKER DERE.VI ER MED DERE. VI HAR ALT UNDER KONTROLL.

Frandsen 11.07.2022 15:22

Tak Arnhild.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg