BARNEBOK OM EN USYNLIG VENN

HEMMELIGHETEN

Endelig har jeg nå i hendene en bok for barn om det å ha en usynlig venn, og jeg håper at det vil komme flere lignende barnebøker fra denne forfatteren i fremtiden, det er det virkelig behov for........

Jeg har selv opplevd å ha et barnebarn som i en lang periode opplevde lekekamerater fra den andre siden. Dessverre så forsvant de, det lukkes vanligvis av i 5-7 års alderen.

I den Nye Tid som vi nå befinner oss midt i, inkarneres det mange langtkomne sjeler med en åpenhet for andre dimensjoner/spirituelle erkjennelser, de inkarnerer nå for å hjelpe jorden i dens oppstigningsprosess.

Ved at hun hadde lest på denne web-siden, så tok hun kontakt med meg, og vi møttes i går kveld og hadde en fantastisk interessant kveld sammen.

Reidun har i flere år arbeidet i barnepsykiatrien og har en Bachelor - grad i sosialt arbeid, og som hun skriver selv i forordet til boken:

"Jeg er en av dem som har fått gleden av å utvikle evner innenfor det som folk kaller det alternative/det spirituelle. I den forbindelse har jeg flere ganger møtt mennesker som snakker om at deres barn som har en "spesiell" venn. Deres oppfatning av denne vennen er todelt. Noen har tanker om at deres barn har utviklet en fantasivenn slik at barnet deres lettere kan bearbeide den store virkeligheten de er en del av. De bruker vennen de har laget som en beskyttelse for å møte virkelighetens krav som iblant kan være litt av en jobb for det lille sinnet. Andre jeg har møtt er bekymret, deres barn sier de har besøk av en venn som plutselig bare er der. Disse voksne er av den oppfatning at det er en sjel fra "den andre siden" som oppsøker deres barn. Dette kan skremme både barn og voksne. Det skremmer kanskje de voksne fordi det er ukjent, og det vi vet lite om er skremmende. De voksnes usikkerhet blir overført på barna som forstår at det de opplever ikke er helt ok, som igjen kan bli deres Hemmelighet.

Å leve med en hemmelighet, enten det dreier seg om en fantasivenn eller besøk "fra den andre siden", kan være en utfordring for liten og stor", derfor skrev hun boken sier hun.

Boken koster kr. 149 + porto og kan bestilles på tlf. +4792070552 eller e-mail til :
rekarls@online.no.

Dette er en flott gave til barn, barnebarn!
Din overskrift

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg