EN REISE INN I DET NYE ÅRET 2011

EN REISE INN I DET NYE ÅRET 2011……..

    

Vi er dine brødre og søstre som reiser med deg inn i dette nye året. Lytt etter klangen i ditt eget hjerte, det er vårt råd til deg.  

Vi er det lysende broder/søsterskap, så lytt til denne klangen, for den vil bringe deg på reisen inn i det  nye året 2011.  

Vi har beredt en sti foran deg av skinnende sandkorn, lysende, glimtende sandkorn på stien foran deg, som du nå beveger deg ut i forsiktig.

Du setter nå bare den ene foten foran den andre, og du forestiller deg bare nå at du går på denne stien, og disse lysende, fine sandkorn lyser bitte litte grann opp, og du går mot den trappen som du ser litt lenger fremme.  

En trapp som fører oppover, en vakker, vakker trapp, som nesten ser ut som den brer ut armene sine for å by deg velkommen!

Du går bort til denne trappen og tar det første skrittet opp, og du blir stående litt der. Du merker at det faktisk føles godt og harmonisk, som om en slags energi fint drar deg oppover, og denne energien kommer fra et sted høyere oppe. Så tar du det neste skrittet, og så et til. Det er så behagelig og rolig, så fullstendig avklart i energien, den er helt ren og enkel.

Du kommer opp til en liten avsats, et slags platå på trappen.Dette er gyldent, og det står en gylden stol som du kan sette deg ned på og hvile deg litt.


Len deg tilbake i stolen, og merk at du har gått en masse trinn oppover, og nå kan du sitte her, i denne høyere sfære, og det er meget behagelig. Merk friskheten, avklarheten, og i sær at alt er helt o.k.

En liten fugl kommer plutselig flyvende, og den setter seg ned ved dine føtter.
 
Plutselig ser du at det også står en potte med jord i også der, med ny jord fra Moder jord.
Og den lille spurven har 3 korn i nebbet sitt, og nå legger den disse frøene forsiktig oppi jorden i potten. Forsiktig dytter den frøene ned i jorden og dekker til med nebbet sitt, slik at frøene er beskyttet, og så titter den forsiktig opp på deg, som for å si til deg at med denne potten, med jordens nye jord, er det nå plantet 3 nye frø for deg.  

De 3 frøene danner jo nesten en trekantet pilespiss, og det frøet som er i spissen, det er fra din sjel. Det er din sjel som har plantet sitt frø, og du får kanskje en fornemmelse av hva dette er, eller kanskje det vil komme til deg på et senere tidspunkt.


Dette er en gave fra din sjel til deg.

Det andre frøet, er et av disse hvor du selv kan velge det du ønsker å så, for din fremtid.
Kanskje du allerede nå merker hva dette er? Eller kanskje det vil vise seg senere. Vit så hvilken intensjon det har det som du putter inn i det.

Det tredje frøet handler om fremtidens energi, som vil komme som en slags gjødning med sin tid og tilføye ditt potensiale, ditt jeg, din nåtid, - en hel masse ressurser og gleder. Det er denne framtidens energi på vei til din nåtid, som liksom stille innfinner seg i de neste 5 - 7 år,
og som vil ha betydning for resten av din inkarnasjon i dette livet, denne nye jord. Men du skal ha dette frøet nå og vanne det, som du vil gjøre med et hvilket som helst annet frø, og du må heller ikke glemme å gi det oppmerksomhet, for det er det som får noe til å gro aller mest.

Og spurven flyr opp i luften, og du tar krukken opp og tar den med deg når du nå fortsetter oppover gull - trappen. 12 trinn mere oppover. Du gikk 12 trinn før du møtte på dette platået, og nå går du 12 til, i klarhet og i renhet.

Og du ser oppover, og du ser at der hvor trappen ender, så kan du faktisk se en masse mennesker, lysende energier, og du kan se at når du har kommet helt opp, så ser du at du blir hyllet, at de ærer deg. Noen synger, noen roper hurra - du blir æret av dine medsøstre og brødre. De omfavner deg, og de tar deg med inn i det landet som du har nådd opp til igjennom disse 12+12 trinn, og du merker bare kjærligheten, varmen og tryggheten.

Merk at dette er det mest fantastiske sted, i et univers hvor du føler deg fullstendig hjemme. Alle, på forunderlig vis, kjenner alle. Så brytes flokken litt, og du ser en skikkelse kommer mot deg. Det er Maria Magdalena. Hun er en av dem som går foran som representant for alle medbrødre og søstre, som åpner portene og veiene fram til det nye.

Hun kommer bort til deg og tar din venstre hånd og gir den et lite trykk, og du kjenner varmen i håndflaten, som om hun nettopp der og da utførte en liten overlevering, vekkelse, ga deg en kjærlighetserklæring. Og så går dere lenger innover i landskapet, helt til en port omgitt av grønne, frodige planter og blomster- som et lite rituale for at du går inn i det nye, og at du nå betreder den nye jord med din fysiske tilstedeværelse, slik at du nå etterpå kan bringe det med tilbake til den nye jord som du går på i det daglige."Min kjære", sier hun, "når du er klar, så treder du de 3 skritt som det krever å gå inn porten, og i det du gjør dette, så tenner du alt i deg som handler om tiden som kommer.........
Velger du den veien som allerede er lagt for deg, for din tid fram, alle de møter, relasjoner, muligheter, evner og skapelser, som inntil videre er en del av din vei for deg, og gjør du dette, så vil du da integreres med det hele og du vil også kunne merke det. Det gjør det lettere for deg. Det er bare derfor", sier hun."Vær så god!" "Nå er det opp til deg". Og så slipper hun sin hånd.

Og når du er klar, så tar du de 3 skrittene det krever å gå gjennom porten til den nye jord. Og når du har gjort dette, så tennes alle lys, som om himmelen over deg blir til en gylden hvelving, og veier fram lyses opp som på en scene eller et landskap der på den nye jord, gjennom den porten du har du har gått igjennom. Og dine medsøstre og brødre jubler og klapper i hendene, og har armene høyt til værs.

"Det har skjedd!" sier de. "Du er født på ny sammen med jorden, slik som vi alle er. Velkommen, velkommen!" sier de.

Og selv om vi ikke akkurat forstår hva alt dette betyr, sånn i det daglige i små ting, så merker de bare nå, i det overordnede, en enorm glede som er forbundet med alt dette.

Dette hele nye univers, som du virkelig nå har muligheten til å sette ditt preg på. Alt dette, som du selv har vært med på å forberede, og som nå har skjedd.

Og så kommer Maria Magdalena bort til deg igjen og tar dine hender, og flere kommer bort og danser omkring deg. Noen synger, de gyldne hvelvingene lyser og stjernene blinker.

Erkeengel Michael kommer bort til deg, og han tar bort sverdet som han engang ga deg til å kunne forsvare deg med på forskjellig vis fordi livet har vært så barskt, og han sier at du nå ikke har bruk for det mere, de fungerer ikke så godt her.

Og istedenfor, så gir han deg en fjær, som han sier at du kan kile deg selv eller andre med, eller du kan holde den opp i luften og se den dale elegant ned til jorden!


"Dette er et mye bedre våpen på denne nye jord", sier han. "Velkommen!"

Og så samles alle rundt deg, og du merker gleden , oppløftelsen, og du sitter i kretsen med dine medbrødre og søstre, og forstår i den grad, at du var en av dem.

Noen av disse medbrødre og søstre som du kan se rundt deg her, er med deg på jorden fysisk, og noen er knyttet til deg i det jordiske gjennom åndelige forbindelser og annet. Presis som det skal være i et vakkert samspill imellom det som har vært og det som skal komme, i mellom ånd og materie, imellom gammelt og nytt, imellom himmel og jord, imellom universer og tider.

Men nå følger de deg så fint bort til trappen igjen, og alle går nå med deg ned disse 12 første trinnene ned.
Du har stadig potten med de 3 frøene oppi med deg, og de følger deg helt ned til platået hvor du tidligere satt og hvilte deg. Og der står de nå, disse som er dine medsøstre og brødre, som ikke akkurat kan følge med deg ned i det fysiske, men som du nå kan oppleve det som om alt har rykket nærmere, mere fortettet.

Og så går du ned de siste 12 trinnene, helt ned til stien med sandkornene som blinker, og nå ser det ut som om det skinner ennå mer, for det er masse glede, så du kan ikke holde opp med å smile, og du merker gleden over å virkelig kunne høre dine medbrødre og søstre som står 12 trinn lenger oppe i trappen. De står der vinkende og smilende, og de gleder seg over å ha møtt deg, over å ha budt deg velkommen inn i det nye..............

Og langsomt går du tilbake til der du startet................., og vender tilbake til denne nye jord!!!!
............og denne vakre nyttårs - gaven fikk jeg i en kanalisering av Ilse, Den Gyldne Sol, se www.dengyldnesol.dk.

 

asbjørg kvame 15.07.2010 21:24

hei u, fin info. arnhild!

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg