DEN NYE VERDENSBØNNEN - DEN STORE INVOKASJONEN

 


Fra lysets punkt i Guds sinn
la lys strømme inn i menneskenes sinn
la lyset komme ned på jorden.
Fra kjærlighetens punkt i Guds hjerte
la kjærligheten strømme inn i menneskenes hjerter
må Kristus komme tilbake til jorden.

Fra senteret hvor Guds vilje er kjent
la hensikt lede menneskenes små viljer
den hensikt mestrene kjenner og tjener.Fra senteret vi kaller menneskeheten
la Planen om kjærlighet og lys utfolde seg
må den forsegle døren til det onde.La lys og kjærlighet og styrke gjenopprette Planen på jorden.OM                  OM                 OM 


Etableringen av rette menneskelige relasjoner er det viktigste for verden på nåværende tidspunkt.

Tidligere har det ikke vært så mye oppmerksomhet rundt påkallelse for "vanlige" mennesker, men verdens lysarbeidere har holdt lenge på med dette.

Allikevel har påkallelsen ned gjennom tidene nådd fram til Hierarkiet (Det store hvite broderskap), og de har gitt verden respons.

Det enestående ved Den Store Invokasjonen er at den i virkeligheten byr på en helt enestående metode til integrasjon.

Den forbinder de forskjellige nivåene i en betydningsfull relasjon; VILJE, KJÆRLIGHET og KRAFT og MENNESKEHETENS TJENESTE.

Dette fører til to viktige resultater, "forseglingen av døren til det onde" og gjennomføringen av PLANEN FOR KJÆRLIGHET og LYS ved hjelp av en høyere kraft som frigis til jorden gjennom denne invokasjonen.

Dette er en verdensbønn, og har ikke noe personlig i seg eller noen midlertidig påkallende tilskyndelse. Den uttrykker menneskehetens behov og trenger igjennom alle vanskeligheter, tvil og spørsmål, helt inn til sinnet og hjertet i den ENE, i hvem "vi lever og røres og har vår væren"- den ENE som vil være med oss til tidenes ende, og "inntil den siste trette pilgrim har funnet veien hjem".

Invokasjonen formulerer de grunnleggende behov som menneskeheten har i dag, nemlig behover for LYS og KJÆRLIGHET................ 
| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg