Esoterisk Samling i Degernes, program

 

Program for Samling i Degernes, Østfold


Sæt de syv klange an for de tre kors


Du finder indenfor den esoteriske astrologi det interessante mysterium om de tre kors. Mysteriet vil indvie menneskeheden i Vandbærerens impuls om de syv former for tjenestearbejde, kaldet de syv stråler, og det handler om synteser og integration af vore legemer. Ånd, sjæl og personlighed er ment til at smelte sammen og derved lade os opleve vores indre guddommelighedens trefoldige gåde. De tre kors giver os ledetråde på hvordan vi forener hverdagens åndelige værdier med verdens materielle dyder, således at vi finder en tilfredsstillende og inspirerende balance i livet.

Nu får du muligheden for at lære visdommen om de tre kors og de syv stråler at kende. Find ud af hvilke kors, du er tilknyttet i dette liv. Hvilke planeter og stråler hersker i dit horoskop? Og hvordan kan du bruge den nye viden til at skabe en integreret hverdag, hvor synteser og åndelighed går op i en højere fungerende helhed? Gå ikke glip af dette spændende kursus – der er lagt til mange personlige ”aha”-oplevelser. Ønsker du at deltage i kurset er det en fordel, at du har kendskab til astrologi og de syv stråler i forvejen. Vi glæder os til at se dig.
Onsdag 17.03.10

10 - 21, undervisning astrologigruppe.Torsdag 18.03.10

10.00 – 16.00, undervisning, astrologigruppe.


18.00 Ankomst og mat – og vi presenterer oss

20.00 Rose - seremoniFredag 19.03.10

08.00 - 09.00 Frokost

09.00 - 09.15 Åpning av dagen

09.15 - 11.45 Indre veiledning – et foredrag om indre kontakt og klarsyn v/ Kim

12.00 - 13.00 Lunsj

13.00 - 13.45 Styrkelse av sjelsenergien i personligheten v/ Svanhild

14.00 - 15.30 De eteriske form- og dannelseskrefter i kosmos, jord og menneske v/ Alfhild

15.30 - 16.00 Kaffe/te + kake

16.00 - 17.00 The spirit of Assisi v/ Arvid

17.15 - 18.30 Middag

19.00 - Hva skjer i verden v/ Kim??Lørdag 20.03.10

08.00 - 09.00 Frokost

09.00 - 09.15 Åpning av dagen

09.15 - 11.45 Chakrasystemet som livets fløyte v/ Susanne

12.00 - 13.00 Lunsj

13.00 - 14.30 Sammendrag av arbeidet med Synteseashramen v/ Arnhild

14.45 - 15.45 Samling i Hessdalen mars eller september 2011?

15.45 - 16.15 Kaffe/te + kake

16.15 - 17.00 Merkabahmeditasjon v/Kine

17.15 - 18.30 Middag

19.00 - 22.00 2. innvielsesseremoni v/ Kim og Arnhild

(Det er mulig det kommer noen personer ekstra fra Østfold og Drammen for å delta på seremonien. Disse har deltatt på kurs med Kim og vært med på 1. innvielsesseremoni)Søndag 21.03.10

08.00 - 09.00 Frokost

09.00 - 09.15 Åpning av dagen

09.15 - 11.00 Antahkaranabygging v/ Kim. Vi går inn i den egoiske lotus og ser på hvilket

hjerteblad vi er i ferd med å utvikle nå. Ta med horoskopet eller

fødselsdataene dine.

11.15 - 11.45 Vi tar opp temaer og ansvaret for neste samling

12.00 - 13.00 Gralstjeneste v/ Svanhild

13.00 - 13.15 Lukking av samlingen

13.30 - 14.15 Lunsj

14.15 - 15.00 Noe vasking og ryddingReferat fra Degernes

 


 

Referat fra samlingen i Degernes, Østfold, (16) 18 – 21 mars 2010


Vi startet opp samlingen torsdag med mat ca kl 1800. Etter maten hadde vi en runde hvor vi fortalte litt om hva vi hadde gjort siden sist, både personlig og ute i gruppene, og kl 2000 hadde Kim en nydelig Roseseremoni med oss. Det var en nydelig måte å avslutte dagen på.

På fredag startet vi med åpning av dagen hvor Kim ledet an med tenning av lysene og vi sa høyt sammen Det Store Invokasjon. Vi hadde det samme ritualet hver morgen, og det var en god måte å starte dagen på.

Kim fortsatte med foredrag om Indre veiledning, om indre kontakt og klarsyn, deretter hadde Svanhild en nydelig meditasjon om Styrking av sjelsenergien.

Alfhild fortsatte dagen med foredrag om De eteriske dannelseskrefter i Kosmos, hvor hun hadde først et sammendrag fra forrige foredrag, og vi følte vi fikk mer tak på det denne gangen, og deretter tok hun oss et skritt videre. Det er godt å ha noe som trimmer hjernecellene?

Etter foredraget fortsatte Arvid med en vakker meditasjon, Spirit of Assisi. Mange fra gruppen skal til Assisi med Det Gylne Hjerte, og det var godt å få tunet seg inn med energien.

Kim avsluttet fredagen med Hva skjer i verden formidlet denne gangen gjennom søster Miriam.

Etter åpning av dagen på lørdag morgen fortsatte Susanne foredraget fra forrige samling, Chakrasystemet som livets fløyte, hvor hun tok oss gjennom musikkens historie og dens påvirkning på menneskeheten. Det var virkelig interessant og Susanne fortsetter foredraget på neste samling.

Arnhild fortsatte dagen med et Sammendrag av Synteseashrammen, det er godt å få et samlet bilde av den ashrammen vi er en del av.

Etter foredraget hadde vi en samtale om vi skulle ta en samling i Hessdalen, men det var delte meninger om behovet for det. Det er ingen gode overnattingssteder inne i selve Hessdalen, og det er tungvint å ha samlingen på et sted og overnatting et annet sted. Vi ble enig om å utsette avgjørelsen, og ta noen runder til på det ved et senere tidspunkt. Vi benyttet anledningen og planla neste samling samtidig. Den blir i Danmark, (21) 23 – 26 september 2010, og det er Kim og Berit som har ansvaret for planleggingen av den. Hege er koordinator for den norske gruppen. Se utfyllende lenger ned på siden.


Kine førte gruppen gjennom en Merkabahmeditasjon hvor vi, med vår gruppelyslegemet, dro på besøk til Venus til våre eldre brødre og søstre der.


Etter middagen førte Kim og Arnhild oss gjennom en sterk og vakker 2 innvielsesseremoni. Det var en helt spesiell vakker energi tilstede, og Kim ledet oss gjennom en dyp meditasjon som forberedte oss til dypere arbeid. Vi avsluttet kvelden med kaffe og to nydelige sjokoladekaker som hadde materialisert seg i spisesalen ?Etter åpning av dagen på søndag fortsatte Kim med foredraget Antahkaranabygging hvor han gikk gjennom de ulike Livets tre for hvert av elementene og stjernetegn, og tarotkortene ble også koblet inn, sammen med litt numerologi. Spennende og et tema som kan utdypes mye mer.


Svanhild hadde søndagens tjeneste, og denne gangen var det Gralstjeneste på programmet. Vakker og sterk.

Kim ledet lukkingen av samlingen og vi avsluttet med å si Den Store Invokasjon fra siste vers mot første vers, altså motsatt av det vi gjorde ved åpning av samlingen på torsdag.Kims mor, Anne-Lise, laget maten for oss, godt hjulpet av Bodil, og kjøkkentjenestegjengen, noen tok også ekstra kjøkkentjenester slik at alt gikk smertefritt, takker så mye for all hjelp. Bodil hadde laget en nydelig meny, og vi har spist godt?

Det var bestilt vask av fellesareal og soverom, og det er deilig å slippe å vaske, en bare pakker, rydder og kan reise hjem, med fulle krukker hvor en kan fordele det utover sine grupper og medmennesker hjemme.Tema for neste samling er Landskapstempler og vi arbeider med Michaelskraften. Kim foreslo at vi slo oss sammen med Ålborggruppen ved en 3 innvielsesseremoni, noe vi svært gjerne vil. Det ble også foreslått at vi tar inn en resursperson neste gang, Kim skulle ta kontakt med Signe, som er meget dyktig på landskapstempler, og spørre om hun var interessert i å vise oss hva landskapstempler er i praksis, ute i naturen.De som vil være med å bidra med program neste samling er:


Turid med Ayorvedic maling

Susanne fortsetter med Livets fløyte

Svanhild ønsket å holde tjenesten på søndag.

Alfhild fortsetter med Eterlegemet.

Bodil tar oss med på en inntuning med naturdevaene

Arvid ønsket å bidra med meditasjon/healing med Verdensmoderen


Arnhild leder en intuning mot  Syntese - ashramen og gir et referat fra
turen til hjerte - chakraet på Tyrens Hjertelinje

Samlingen våren 2011 blir i Nord-Trøndelag og den er det Svanhild som står for. Datoene for den samlingen er (22) 24 – 27 mars.Datoene for samlingen høsten 2011 er (20) 22 - 25 september, men det er ikke avgjort hvem som skal være ansvarlig og hvor det skal være.


Referent Kine Rosenvinge

KOMMENTARER FRA ARNHILD:
Vi takker igjen for en fantastisk samling og for et vel gjennomført arrangement fra vertene våre denne gangen! Det er mye som skal planlegges, og ikke minst, handles inn, og det var jo flott at vi hadde en ekte kokk som laget menyen og skrev oppskrifter denne gangen (kjekt å ha til en annen gang også, eller hjemme!), og den danske kokka vår, Anne - Lise, gjør jo en utrolig flott jobb. Vi blir jo bare flere og flere, og på lista vår nå har vi hele 29 personer.

Det var utrolig sterke og flotte energier gjennom hele denne samlingen, det blir liksom bare sterkere og sterkere for hver gang. Vår bevissthet åpnes jo mer og mer opp for hva vi har gjort sammen i forgagne tider, og det er sterke bånd som binder oss sammen og forener oss.
Søster Miriam (den kvinnelige mester) talte direkte til oss denne gangen, og hun gjorde oss oppmerksomme på at vi som gruppe hadde dødd sammen tidligere. Mere ville hun ikke si, enn at plutselig så ville dette komme opp for 15 stk hvor dette var, samtidig. Under meditasjonsøvelsen som jeg hadde innledningsvis på mitt innslag, så ble alle bedt om å være åpne for informasjon om hvor og hvordan dette hadde skjedd. Atlantis ble nevnt, men vi får vente å se.

Søster Miriam sa også at vi i fremtiden (når?) ville vi komme til å spise kun 1/3 av hva vi gjorde nå, men hun oppfordret oss til å kose oss her, og det gjorde vi også til gangs, men vi kan jo tenke på om vi ikke skulle forsøke med veldig lett mat på en samling, f.eks frukt til frokost og en suppe til middag. Det harmonerer ikke så godt å proppe seg med så mye når vi mediterer så mye og driver med åndelig arbeid. Vi får se..., det kommer nok helt naturlig tenker jeg!

Det var planlagt at neste samling skulle være i Stavanger høsten 2010, men under mitt opphold i Tunisia i februar, så fikk jeg veldig sterkt inn at vi ikke skulle til Stavanger, men til Jylland - til panne-chakraet på Tyrens Hjertelinje neste gang, Stavanger var ikke riktig energimessig i september 2010.
Det ble en overraskende oppgave for danskene, men det tok de med et smil, og jeg hadde ikke før kommet hjem, før jeg fikk en telefon som sa at plassen var allerede funnet! På Veksthøyskolen...., og der hadde de satt av 1 uke i september til oss allerede før vi ringte, så det planlegges "over hodene" på oss, og det gjør meg ydmyk......

Velkommen til hjemmesiden vår

Kine 06.10.2010 02:37

Takk for en flott samling i Danmark, og jeg ser med takknemlighet på det jeg har fått være med på!!! Klem på begge kinn Kh Kine

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg