EN INNSTRØMNINGSKILDE

Skrevet av Arnhild Yalena Rob i 2010

En kan ikke skrive om Esoterisk Forum uten å nevne en del om ESOTERISK SAMLING/NORDENS GRAL/EN YTRE MANIFESTASJON AV SYNTESE-ASHRAMEN.

Dette kan virke voldsomt for nye mennesker som nettopp har åpnet opp for den åndelige verden............!

Det er ikke så mange årene siden at jeg ville ha reagert sterkt på en slik ytringsform jeg også.....!

Men i Vannbærerens Tidsalder går ting i en forykkende fart, og jeg skal forsøke å beskrive dette litt i en kortform.

Etterat vi var ferdige med den Esoteriske utdanningen i Sandefjord, så var vi 7 personer av de 16 som fullførte alle 3 årene, som hadde et sterkt ønske om at vi skulle fortsette og møtes noen dager 2 x pr. år og fortsette med vårt lysarbeide/innstrømningsarbeide.

I september 2006 møttes vi i Arendal, og vi hadde ingen klare visjoner om hva vi skulle holde på med sammen.

Men i løpet av 5 dager sammen kom vi frem til at vi DEDIKERTE oss til å arbeide i.f.t Kuthumi`s ashram, gjøre meditasjoner og lysarbeide, og en annen viktig ting; vi skulle ikke trekke inn foredragsholdere uten i fra til å undervise oss, men vi ville heller bruke egne ressurser som vi hadde i gruppa. Og vi ønsket også, på litt lengre sikt, å formidle visdomlæren ut til andre.

Denne gruppa skulle være åpen også for andre, hvis de etter dype meditasjoner innad i seg selv, kom fram til at de ønsket å DEDIKERE seg de også, men det måtte være en forutsetning at de allerede hadde gode esoteriske kunnskaper.
Helt fra første stund har vi vært enige om at dette IKKE er et direkte undervisningssted, men heller en SERIØST ARBEIDENDE GRUPPE, men mye relevant undervisning foregår ved gruppe-medlemmene. 

Etterhvert ble det til at den ene etter den andre fant temaer som de fordypet seg i, og etterhvert delte med de andre.
Vi stiller jo med ulike utgangspunkt, vi har utviklet oss via forskjellige veier, vi har forskjellige bakgrunner og forskjellige individuelle planer i Den Helt Store Guddommelige Plan!

Parallellt med dette, startet vi opp med undervisning av Kim i esoterisk astrologi i 2 døgn før samlingen. Dette var ment å være 1 kurs, men nå har det vist seg at det blir for resten av livet, og dette blir bare mer og mer spennende!

Siden Kim er det mediumet som han er og forbindelsen han har til Broder Johannes på de indre plan, så har vi som gruppe også fått bruke denne kanalen, men vi har måttet lete oss fram og måttet finne svarene selv hele veien, men noe har blitt avslørt for oss!
Vi har fått hilsener fra den kvinnelige Mester Miriam (hun er prosjektets leder), ( nå i år 2010 kommer hun også igjennom direkte til oss), fra Mesteren R eller populært kalt Greven, fra Erkeengel Michael o.a.

Etterhvert som vi har utviklet oss og forstått mer og mer om det vi holder på med, så har det blitt avslørt for oss at vi er med i et forsøksprosjekt under Syntese-ashramen.
Dette har jeg skrevet mye om, så dette finner du under artikler på denne siden, og hvis du er interessert, så kan du jo lese mer om dette der.
Men ikke fortvil hvis du synes at dette er helt abstrakt og uforståelig!

En annen viktig side av dette "samarbeidet" mellom Esoterisk Forum (etterhvert så har det også blitt opprettet mange forum rundt om i Norge og Danmark) og Esoterisk Samling, er at vi ser på disse samlingene som stedet der vi reiser til for "Å FÅ FYLLT PÅ KRUKKENE VÅRE". 

Via alle meditasjonene, lysarbeidene, tempelarbeidet, så blir vi forsterket som kanaler for Lyset, Kjærligheten og Kraften, og dette bringer vi med oss hjem til våre egne lokale grupper og utstrømmer det der. Disse deltakerne tar det med seg hjem og til arbeidsplasser og strømmer det videre ut der, og syntese-energien sprer seg mer og mer.........

Det vil gå altfor langt å utdype dette ennå mer, men les hvis du er interessert!
Pr. dags dato har vi medlemmer fra mange steder i Norge og  Danmark, og den vil vokse med forrykende fart fremover.......

Bare ta kontakt med meg hvis du kjenner at dette finner gjenklang i ditt hjerte!

Vi har hatt samlinger i Sandefjord 3x, på Lifjell i Telemark, på Ørskogsfjellet mellom Ålesund og Molde, Degernes i Østfold- og i siste samling høsten 2010 var vi i et samarbeid med Væksthøiskolen på Jylland, Danmark, altså i Tyrens Hjertelinjes pannesenter,  og direkte derfra reiste vi en gruppe på 7 videre nedover langs Tyrens Hjertelinje, hvor vi også var hos Mother Meera for få darshan,vi har vært i Tyrens krone-chakra oppe i Jotunheimen,og nå er vi tilbake i Sandefjord igjen, og her vil vi i alle fall være til 2014.......

Hanne Iversen 15.01.2010 19:34

Hej Arnhild. Fin forklaring på hvad Esoterisk samling er. Flot arbejde.
kh Hanne Iversen.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg