TUR TIL SIRDALEN 1.9.13

Vi var 4 stykker som dro fra Sandnes ca klokken 10.30 i øs,pøsende regnvær, det var grått og kaldt, men når man har intensjonen "ut på tur, aldri sur", og att på til har en klar bevissthet om at vi skulle opp der å gjøre et stykke lysarbeide, så går jo alt bra!!

Allerede før vi hadde kommet til Byrkjedal, så var vi klare over at vi skulle jobbe med Mineralriket.Vi måtte jo stoppe der for å få kjøpt oss en soft-is, og da vi gikk inn i lys-butikken, så vi at den var utvidet, de hadde rett og slett gått inn i fjellet, og der solgte de også mange forskjellige steiner, og vi kjøpte oss 2-3 småsteiner hver som vi ble trukket mot.

Dette var en "fin brikke" i.f.t det vi skulle arbeide med!

Esoterisk Norden jobber jo mye med Tyrens Hjertelinje, og denne linjen har sitt krone-chakra oppe i Jotunheimen, og strekker seg derfra nedover i et chakra-system til Jylland i Danmark, to chakraer i Tyskland, Italia, Sardinia, helt ned til Tunis, og symbolet på Tyren hang jo på veggen her (se bildet!)(kommer mer inn på dette lenger ned).

Vi følte alle at vi skulle helt opp til Suleskard-veien over fjellet,men først måtte vi gjennom Hunnedalen.Etterhvert som vi kjørte fremover, merket jeg meg at energien ble lettere og lettere og en gledesenergi spredte seg i hjertet.

Vi stoppet igjen når vi hadde kommet opp i høyden på veien opp mot Suleskard, det er en koselig rasteplass der som jeg alltid stopper ved, men det blåste, regnte og var kaldt. Da vi kom ut av bilen, så kommer det en svær sau i en rykende fart rett over veien og bort til en av jentene i gruppa, det var som om den skulle fortelle henne noe. Det kom en del biler, og da sprang den et par ganger fram og tilbake over veien, men så kommer den tilbake, og da gikk jenta litt lenger vekk fra oss andre og hun satte seg ned på huk ved siden av sauen, og da kommuniserte hun  telepatisk -med den, og den ga henne noen beskjeder.

 

Jeg følte meg mer og mer oppladet og lettere til sinns etterhvert som bi beveget oss oppover i høyden. Vi passerte det høyeste punktet på 1050 m over havet, men vi kjørte enda litt videre før vi følte at vi skulle stoppe. Da vi hadde funnet stedet, så vi en parkeringsplass, men den var lukket med kjetting. Sjåføren gikk ut for å sjekke, men det kommer høylytte protester fra baksetet: "Her må vi ikke parkere, jeg fikk inn bildet av dette i går,så her parkerer du ikke!"

Vår sjåfør brydde seg ikke om dette,så han rygget bilen over grøfta på siden av kjettingen. Nå så vi faktisk blå himmel og sol litt lenger unna, men det regnet fortsatt og det blåste surt. Jeg gikk litt rundt, og hadde lyst til å gå opp på en høyde, men to av oss gikk heller inn i bilen igjen for å jobbe via meditasjon, og de to andre gikk opp på en høyde.

Jeg kan kun redegjøre for min egen opplevelse i meditasjonen og de opplevelsene og innsiktene jeg fikk:

 

 

Jeg beveget meg oppover i anthakaranaen (lysbroen) via min bevissthet, oppover, oppover,ut av jordens sfære, via Venus, Pleiadene og Sirius, for til slutt å befinne meg mitt i vår galakses hjerte, til "Den om hvem intet kan sies`" utstrømmende kilde.

 

 

Der sto jeg bevissthetsmessig sammen med de andre i gruppen og ble fyllt opp av energien derfra, og så beveget jeg meg sakte nedover i min bevissthet (indre legeme), medbringende det jeg hadde klart å absorbere av denne kraftfulle energien, ned først over Store-Bjørn med de 7 funklende diamanter (de 7 stråler), over Pleiadene med de 4 templer, over det Blå Tempelet på Sirius med de 22 søyler, ned i Solens Hjerte, via Venus, via triangelen med Syntesens Avatar, Fredens Ånd og Buddha, og ned til Melchizedek på jordens atmiske plan, videre ned til det buddhiske plan hvor jeg gikk inn til Syntese-ashramens mestre; Morya sittende i en hvit flamme, Tibetaneren sittende i en gylden flamme og Greven sittende i en violett flamme. Jeg visualiserte at de tre flammene forente seg til en stor flamme og ble til en Syntesens Deva,og denne ilden beveget seg så ned over hele området, først via sjelsplanet, så gjennomtrengte den det mentale planet, så det astrale planet, det eterisk/fysiske planet, inn i planteriket, dyreriket og så igjennom mineralriket helt ned til jordens midte.

Denne ilden brøt ned alt det som ikke lenger er brukbart i Den Nye Tidsalder, den renset, forvandlet og transformerte, samtidig som den nedfelte den guddommelige plan for alle formene og brøt også ned motstanden mot å jobbe for den guddommelige plan som en tjeneste-aktivitet og brakte til slutt området i fullkommen samklang med dets høyere motstykke og dets formål.

Samtidig fikk jeg en dyp innsikt om at den store Deva som står over Sirdalen, er så stor at dens utstrømming dekker hele området, og Sirdalen ligger i strømmen fra krone-chakraet til Tyrens Hjertelinje oppe i Jotunheimen. Jeg forsøkte å forbinde den opp mot denne store Deva, og så ble en sterk strøm av energi sendt nedover hele Tyrens Hjertelinje.

Vi hadde tidligere snakket i bilen om at saue-sankingen snart skulle begynne, og at enkelte saue-bønder nå hadde sluttet med å sende sauene opp på fjellet i sommer-månedene, fordi det var for mye arbeid, men jeg mottok bekreftelser på at sauene er veldig viktige for området. De maserer jorden de går på og gir energi til energi-banene.

Plutselig ble vi vekket opp av meditasjonen, så vi skvatt opp. En bil hadde stoppet opp foran oss på veien, og ut kom en sinna mann. Min venninne gikk ut for å snakke med ham, og han lurte på hvorfor vi hadde parkert på en privat plass?? Og at vi til og med hadde trosset sperringen.Hun svarte ham med å si at hun hadde gitt sjåføren beskjed om ikke å parkere der, men at han ikke ville høre på henne.(Hun var fornøyd inni seg, for nå fikk hun jo bekreftelse på det hun hadde fått inn beskjed om kvelden før!)

De to andre kom gående nedover igjen nå, og de fikk jo oppklart dette på en rolig måte. Det var jo ikke noe skilt som sa at dette var privat, vi trodde jo at dette var en Nasjonal-park hele området, og vi skulle jo bare orientere oss i terrenget en kort stund.

De to andre var også fornøyde med de innsiktene de hadde fått oppe på fjelltoppen, og jeg forsto at det hadde vært svært viktig at disse to sto oppe på et fjell og hadde mottatt disse energiene og fått det manifestert ned. "Dere var med oss opp til toppen" sa en av de to som hadde gått opp på fjell-toppen (de hadde også vært med oss som satt og mediterte i bilen) -Så alt ble nok slik det var ment det skulle være!!

Så kjørte vi nedover igjen, og stoppet på det høyeste punktet, der måtte vi ut å ta bilder og en video-snutt. Her er det et flott utsyn til alle kanter.

Vi stoppet igjen ved den fine rasteplassen som vi hadde spist på på oppover turen, og vi satt og drøste om våre opplevelser, og så kom praten inn på ur-mennesket.

Plutselig hører vi en høy musikk, "Frihets-sangen!" utbrøt en i gruppa raskt. Jeg gikk rundt for å se på den andre siden av bygningen, og der hadde det stoppet en hvit bil, dørene sto oppe, og derfra strømmet det ut en kraftfull musikk, og 6 mørkhudede menn danset i rekke på asfalten!!

Helt spontant gikk tre av oss bort og danset sammen med de, og jeg kjente at jeg begynte å dirre i kroppen (det gjør jeg alltid når det kommer bekreftelser på noe til meg....)

Når vi er ute på Lys-reiser, så danser vi også på jorda når vi har korte stopp på veien. Da synger vi følgende sang mens vi danser:

MOTHER I HEAR YOUR HEARTBEAT,MOTHER I FEEL YOU UNDER MY FEET......

FATHER I SEE YOUR SUN SO RED,FATHER I FEEL YOU OVER MY HEAD.......

Vi fikk vite at de var fra Yemen. Like fort som de hadde kommet, forsvant de. Vi kjørte etter de, og da vi kom til hovedveien, vinket vi til hverandre, de dro til høyre og vi til venstre!

Et forunderlig og sterkt møte!

I vår verden finnes det ingen tilfeldigheter, bare synkroniteter!

Vi stoppet igjen i Byrkjedal hvor vi koste oss med rømmegrøt eller soft-is, og ca kl 19.30 var vi tilbake i Sandnes.

Vi konkluderte med at vi atter en gang hadde hatt en fantastisk tur, flotte naturopplevelser, og vi visste at det vi skulle utføre, var blitt utført.Det er ikke alltid vi forstår hele bildet, men slik er det bare, det viktigste er at vi tar turen med den hensikt å utføre et stykke lys-arbeide i bevisstheten, da skjer det som skal skje! 

 

Ingen tur med Fornminne-gruppa uten en (eller to!) soft-is, det er noe som hører med!!
Fin avslutning med rømme-grøt i Byrkjedal........

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg