LYSARBEID VED DOMSTEINANE I JULI 2014

 

 

DOMSTEINANE

Skrevet av Arnhild Yalena Rob, 12.5.2015

 

I sommer har jeg vært med på en masse spennende lysarbeid. Etterhvert som ideene har kommet igjennom, så har det blitt satt handling på dette.

I juli 2014 tilbrakte jeg 14 dager sammen med min kjære venninne, Inger Haas fra Tønsberg. En dag tok jeg henne med til Domsteinane ved Solastranden i Stavanger.

En inspirasjon kom til oss begge to, og noen dager senere realiserte vi den!

Det går fort i svingene når to Værer arbeider sammen!

Denne opplevelsen ble så spesiell at jeg synes det er på sin plass å dele den.....

Inspirasjonen som kom til oss begge to var at vi i uken etterpå skulle arrangere en Healings-meditasjon i steinsirkelen. Det skulle bare være 9 deltakere totalt, da vi skulle arbeide med en Transformasjons-energi.

Det kom igjennom til Inger at hun da skulle aktivere Krystallpyramide-energien, noe hun ble innviet i i 2004. Hun har kun brukt den ved noen få anledninger i løpet av de siste 10 årene, men nå var tiden tydeligvis inne til å bruke denne energien. Dette er en meget kraftfull energi. 

 

Da vi kom hjem igjen til meg, satte vi oss ned og mediterte på dette.

Inspirasjonen som kom til meg var at jeg skulle ha en innlednings-meditasjon hvor fokuset skulle være på å få deltakerne godt jordet, få åpnet opp chakraene og å få renset de, få de til å være åpne, dypt avslappet med et felles bankende hjerte-chakra fyllt av kjærlighet. Det som skulle transformeres skulle legges fram for Mesteren under meditasjonen. Inger skulle så overta og aktivisere Krystallpyramide-energien.

Hvem skulle inviteres?

Jeg ga Inger en liste med ca 20 navn på, og så plukket hun ut intuitivt 7 navn.

Vi sendte ut invitasjonene og formidlet litt om hva som skulle skje. Hver deltaker ble bedt om å finne et tema i sitt liv som de ønsket transformasjon på.

Vi merket fort at vi ble forberedt energimessig til dette arbeidet i dagene som fulgte frem til Healings-kvelden.

Dagen opprant, og vi var spente og forventningsfulle. Deltakerne skulle møte meg på parkeringsplassen kl. 20.20, hvor de ville få litt informasjon, og så skulle vi gå samlet til steinsirkelen.

Vi var tidlig ute for vi måtte forberede oss godt, spesielt Inger. Hun satte seg på alteret i yoga-stilling og jeg satte meg ned på en av stein-stolene ved siden av alteret.

Jeg ble fyllt av en sterk kjærlighetsenergi, så sterk at jeg begynte å riste.

Etter en stund, så gikk jeg mot parkeringsplassen for å hente de andre som ventet der. Jeg var høytidsstemt, ydmyk og fyllt opp av kjærlighet. Noen av de andre bemerket det, de kunne se det på meg.

Med beveget røst ga jeg de andre instruksjoner, og så gikk vi samlet til stein-ringen, og vi sto på linje for å hilse på alle de tilstedeværende inne i sirkelen.

Steinsirkelen består av 8 "kakestykker", og hver deltaker fant sin plass i den og la seg ned med bena rettet mot alteret som står midt i sirkelen.

Jeg gjorde mine påkallelser, og sammen satte vi ned de 4 lys-søylene i hvert hjørne, og så guidet jeg innlednings-meditasjonen. Etterpå sendte jeg ballen videre til Inger, mens jeg la meg ned i mitt "kakestykke".

Inger åpnet med å si: "Vær velkommen!" - det var stikkordet for at ritualet/seansen var i gang.

Dagen etterpå fikk jeg Inger til å fortelle meg det hun hadde i sin hjernebevissthet om ritualet kvelden før, og nå overlater jeg ordet til henne:

Kristus-energien kommer ovenifra og ned, så kommer erkeengel Michael ned bak, til beskyttelse, fra det høyeste, ned til midten og inn til jord. Så har jeg erkeengel Rafael, for healing, helt fra høyest og inn til jord,så har jeg erkeengel Uriel, som var den som også kom i går, på venstre side, helt ovenifra, inn til midten, og så inn til jord.

Da har jeg også invitert de engler som ønsker å komme, og i går da jeg satt i meditasjon, så kom erkeengel Shanti, den står for fred for fortid, nåtid og fremtid, så trådte han veldig ned i et av midt-rommene. Og sånn fylte det seg opp med de som ønsket å være med.

Så inviterte jeg mestre og engler, guider og de som kjente at det var riktig å være med. Den neste erkeengelen som kom var Metatron, i.f.t tanken og disse tingene, han kom ned på venstre side.

Så dette er de som jeg fikk veldig god kontakt med, og så ble jeg da sittende i meditasjon til dere hadde fått lagt dere ned alle sammen.

Så reiste jeg meg, og så trakk jeg den øverste pyramiden ned til sentrum, og så trakk jeg jord-energien opp, og så ble denne stående under oss og over oss, og dette utgjorde da en 6-kantet Merkabah-stjerne.

Og så holdt du din meditasjon, Arnhild, du tok ned disse vakre søylene, og det kjente vi jo veldig godt, og det var ordentlig vakkert når det trådte ned på sidene. Så når du var ferdig med det, så ønsket jeg "Vær velkommen!", og så ba jeg da Merkabahen om å begynne å dreie.

Det den viste først, var at den dreide først i sirkel over alle som lå der, i en enorm fart, og det eneste jeg så da, var at du og en til hoppet til/rykket til, og folk begynte å puste tyngre. 

Og så gikk vi en del rundt med den energien, og så snur energien til å gå den andre veien. Og så gikk de to sammen. Og så fikk jeg da beskjed om å bevege meg i sirkelen. Først fikk jeg beskjed om å holde på føttene til alle, fordi det ble så sterkt at rota måtte ennå lenger ned.

Det er nok derfor at jeg dagen før fikk ideen om at vi skulle sette et lys ved føttene til hver enkelt, men det kunne jo ikke la seg gjøre p.g.a brannfare.

Da jeg gikk rundt til alle, trakk jeg dem ned slik at de kunne forholde seg til jorda, og så gikk jeg rundt en del, og så får jeg plutselig kontakt med erkeengel Rafael som ber meg om å legge healing-energien ned i grunnen, rundt hele sirkelen, og så gjorde vi det.

 

Deretter fikk jeg beskjed om å gå til hver og en i gruppen, holde de på føttene og så etterpå sette inn en seris-rød feminin tankeform i panna.

(Da opplevde jeg at det ble satt en seris-rød krystall på mitt 3. øye, og det føltes som en eksplosjon i panna!

Dette ble gjort for at alle deltakerne kan se med det feminine øyet også. Veldig mange bruker klarsynet sitt på maskulint.

Så da dette var gjort, så gikk jeg opp på alteret igjen, og da var det veldig mange av erkeenglene som skulle inn å gjøre de forskjellige arbeidene, så da satte jeg meg bare ned, og da sitter jeg og kaster disse energi-ballene til de som skal ha dem, og da er jeg ikke i en tilstand hvor jeg kan spørre om hvem som skal ha hva. 

Mens jeg sitter der og kaster, så får jeg beskjed om å reise meg og gå til en bestemt deltaker i gruppen og legge hendene over vedkommendes hjerte-chakra, ikke nær, men over, og hjelpe vedkommende til å få det til å dreie. Så jeg gjør dette, og går deretter tilbake og setter meg igjen.

Og så sitter jeg da og gjør det arbeidet som de skulle gjøre via meg på denne måten.

Etter det, så var det å sitte ned til den krystallinske pyramiden var klar, etter at alle hadde fått det de skulle ha, og så åpnet himmelen seg og vi så en rund sirkel over oss, det var helt fantastisk, og så begynte vi å trekke.

Da ble det iskaldt, og den trakk jeg da helt ned, og så utvida den seg, og jeg ba da om at den fikk utvide seg så langt det var behov for det.

Til slutt så jeg bare at hele jorda sto inne i den krystallinske energien.

Og så trakk jeg meg tilbake.

Det er en veldig sterk energi.......

Det ble en meget sterk opplevelse for alle sammen, og vi hadde en runde etterpå så de som ville kunne dele sine opplevelser.

En sa at han aldri før hadde mottatt en slik healing før og flere hadde sett den runde sirkelen på himmelen før vi begynte å trekke ned den krystallinske energien. Absolutt alle hadde følt den isende kulden som kom da.

Vi er alle veldig takknemlige, ydmyke og glade for at vi har fått være med på en slik hendelse!

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg