EKSPERIMENTERENDE LYSARBEID I PÅSKEN 2015

 

EKSPERIMENTERENDE LYSARBEID

Min venninne, Inger Haas fra Tønsberg, ble med meg hjemover til Stavanger i uka før påske, og hun skulle være hos meg i 14 dager.

Når vi to er sammen skjer det alltid mye spennende, og vi samarbeider alldeles utmerket. Vi er jo bevisste på at vi er svært nært sammenknyttet, da vi har hatt flere inkarnasjoner sammen med nære relasjoner til hverandre.

Det fine med vårt samarbeide er at vi kan forskjellige ting, som i så stor grad utfyller hverandre.

Vi oppfanger ting med forskjellige sanser; Inger er mer klarsynt, jeg er mere klarfølt/klarhørt, jeg har studert åndsvitenskap i mange år og har derfor en del esoteriske kunnskaper, Inger har kontakt med tidligere evner fra tidligere inkarnasjoner og hun har også jobbet med mange forskjellige ting- så sammen er vi et fantastisk team!

Vårt første stopp var ved Maria-kapellet ved Olavs-kirken i Bamle kommune. Vi hadde tidligere avtalt at vi ville stoppe her, Inger hadde aldri besøkt dette stedet før.

Like før, hadde en venn som er esoterisk astrolog, sagt til meg at jeg i den nærmeste tiden, ville ha muligheter for nær kontakt med Maria.

Jeg hadde vært der en gang før,og da hadde jeg en stor opplevelse der ved at en stor innstrømming traff meg når jeg lå på kne ved alteret. Ellers så syntes jeg ikke dengang at kapellet hadde noen spesiell god energi, og jeg lot døra stå åpen mens jeg var der inne den gangen.

Da vi begynte å gå fra parkeringsplassen, merket vi fort begge to at vi hadde spesielle energier med oss, og da vi hadde kommet oss inn i kapellet, så slo det en god energi mot oss, og vi satte oss ned på hver vår side og gikk inn i en meditasjon sammen.

Jeg opplevde da at det straks kom en mellomblå farve som sto i feltet foran meg, det sto der lenge før det plutselig skiftet over til hvitt.

Jeg har et bilde av El Morya hjemme, hvor han har en blå kappe på seg og en hvit turban på hodet, og det var jo de farvene som kom til meg.

 

 

Inger opplevde først at det kom en munk inn i kapellet. Først får hun kontakt med en hvit, tornadolignende energi, som lignet på et kremmerhus, som kom opp fra jorda, og det var en slags gull-energi i midten, og denne energien dreiet oppover og ut i universet. Så ser hun at det kommer en klar blå energi ned fra universet, som kommer med spissen ned, og så trer denne energien ned og blander seg med den hvit/gull energien som kom opp fra jorda- og hun oppfatter dette som en slags turkis farve. (:::det kommer mye mer rundt dette senere.....)Så kommer navnet El Morya, og hun spør meg om jeg vet hva det betyr?

Jeg svarer at El Morya er mester i 1. stråle departementet i Det Store Hvite Broderskap og at han også er en av mestrene i Syntese-ashramen, som jeg har jobbet i.f.t i mange år.

Så kommer OM MANI PADME OM......, og hun føler at energien minner om Maria Magdalena og Quan Yings energi - compassion-medfølelse, og dette er jo den samme energien som Maria står for!

OM MANI PADME OM - hver stavelse har en hemmelig kraft, og i sin helhet har den 7 betydninger og kan frembringe 7 forskjellige resultater. Uttalt rytmisk  og i forskjellige tonearter, kan man oppnå forskjellige virkninger, så som å påkalle beskyttende engler eller utføre et bestemt arbeid.

En av gangen la vi oss på kne foran alteret, og vi følte (og kunne se på bildene vi tok etterpå), at vi begge to mottok en innstrømming av energier.

I mange måneder hadde jeg vært helt oppslukt av turkis, jeg hadde fra før av en del klær i turkis, men jeg hadde i de siste månedene kjøpt mye mer turkise klær, og jeg sa til mine venner at jeg også godt kunne tenke meg å spise turkis mat....., jeg hadde et utrolig behov for å være omgitt av denne farven. På en tur til Sverige hadde jeg kjøpt en turkis elefant, jeg hadde kjøpt turkise lamper og pledd til soverommet, turkise puter i sofaen o.s.v.

Vel, vi følte begge to at det nå hadde blitt lagt et såkorn i oss i.f.t det vi skulle jobbe sammen om denne gangen, og det viste seg jo at den turkise farven ble et gjennomgangstema!!

 

 

 

 

 

En ettermiddag skulle vi kjøre et barnebarn til Tananger, og jeg sa da til Inger at jeg føler at vi skal kjøre en tur langs sjøen, og det gjorde vi, vi bare kjørte på intuisjon.

Det vi var opptatte av, var å betrakte himmelen. Det hadde ikke vært noe fint vær om dagen, det hadde regnet, men nå ved solnedgangstid opplevde vi de flotteste scenarier på himmelen, og det som gjentok seg, var at vi så turkise flammer på himmelen.

Jeg vet ikke hvor godt dette kan sees på bildene, men for oss var dette storslagent.

Til slutt ble vi ledet til Domsteinane, her hadde vi utført en stor seremoni i juli 2014, hvor det også ble lagt ned en sterk healings-energi i grunnen ved hjelp av erkeengel Rafael. 

På landeveien mot dette stedet, blir vi var to rådyr som står tett sammen, helt urørlige, et lite stykke fra veien. Jeg stopper bilen, og Inger åpner forsiktig bildøra for å gå ut å ta et bilde. Dessverre ble den ene så skremt at den sprang av gårde, men den andre ble stående og så rett mot oss.

Rådyr er veldig viktige for meg, i kanalisering har jeg blitt meddelt at jeg skal la rådyret følge meg og vise meg vei. Rådyret er sendt meg som et kraftdyr, men også som en veileder for meg, slik at jeg ser min vei tydelig og uten slør, og det vil lede meg vei gjennom lyset slik at jeg ser veien min klar.

Inne ved sirkelen, gikk Inger opp på alterstenen og jeg satte meg ned på en av de to steinstolene og mediterte og gjorde mitt.

Inger kjente straks at healings-energien i grunnen var blitt svekket, og hun gjorde det hun kunne for å heve denne healings-energien. I sitt stille sinn tenker hun at jeg hadde blitt veldig takknemlig hvis jeg kunne få et tegn på at jeg har lykkes med dette.

Da jeg åpner øynene, ser jeg at Inger tar opp en video fra hele sirkelen i sakte tempo. Mens hun gjør dette, så kommer bekreftelsen, og en sterk gylden flamme slår opp fra jorden og opp i luften.

Dette kan sees på videoen, men flammen var mye kraftigere og lengre enn det kommer frem her! Men det er jo nesten utrolig at dette kom med! (Jeg har store problemer med å få kopiert og lagt inn denne videoen, men håper jeg får det til senere!).

 

I hele påsken møtte vi på turkis overalt, til og med turkise biler møtte vi. Satte vi på t.v, så var det masse forskjellig ting med turkis farve.

Vi hadde utflukter til Utstein kloster og til Sørbø middelalderkirke på Rennesøy.

Jeg hadde en meget sterk reaksjon for ca 7.5 år siden da jeg sammen med en venn ankom Utstein, dengang forsto jeg ikke helt hva dette dreide seg om. Mens vi gikk rundt der, kom det en inspirasjon til oss om å arrangere et week-end kurs her,og det gjorde vi da ca 1/2 år senere.

Og da hadde vi seremonier hvor vi forsøkte å åpne opp til et samarbeid med englene over og rundt stedet, og vi har fått vite i kanalisering at Utstein har blitt et sterkt innstrømmingssted.

For et par måneder siden, så var jeg også på disse stedene, og jeg var da sammen med samme venn som sist.

Alt var stengt på Utstein, så vi beveget oss rundt kirken, og vi satte oss ned for å meditere.

Det første som kommer til meg er kontant; Sørbø kirke på Rennesøy..... Jeg bare skjøv tankeformen vekk og fortsatte å rense stedet med syntese-energi.

Så plutselig spør min venn om det er o.k at han snakker til meg, og da forteller han at mens han satt i meditasjon, så kommer det en Augustinermunk til ham som sier at han heter broder August.

Han forteller at munkene på Utstein i Middelalderen forsøkte å bygge opp en anthakarana-bro mens de svinget røkelseskaret oppover, men han sier at det viktigste arbeidet foregikk lenger nordover på en annen øy, og vi blir bedt om å reise dit.

Da forsto jeg at det jo ikke bare var tøys det som hadde kommet til meg innledningsvis i min meditasjon, og jeg sa da at jeg visste hvor vi skulle, nemlig til Sørbø kirke på Rennesøy!

 

Vi drar dit, og jeg ser med en gang at kirken har blitt restaurert utvendig siden sist jeg var her. Til vår store forbauselse, så finner vi noe meget spennende til venstre for inngangsdøra, en gammel steinsarkofag er lastet opp på en palle. Den viser seg å være helt lik sarkofagen vi fant i Exsternsteine i Tyskland (et gammelt mysterie- og innstrømmingssted) noen få år tilbake. Denne har også et steinlokk ser det ut til, som igjen er lastet oppå.

Disse sarkofagene ble brukt i innvielses-ritualer i tidligere tider.

Hvor kommer denne fra? Den har ikke vært der tidligere, men jeg fornemmer at den har blitt funnet inne under gulvet ved restaurering. Jeg jobber fortsatt med å finne ut av dette. Jeg har fått bekreftelse på at kirken er restaurert innvendig også, og vår Landskaps-tempelgruppe har planer om en tur hit i nærmeste fremtid, og da vil vi passe på en søndag det er noe i kirken, slik at vi kommer inn.

Min venn fikk inn i meditasjonen at Utstein ligger som en prikk litt utenfra Krone-chakraet (Jotunheimen) i Tyrens Hjertelinje. Tidligere har jeg fått beskjed om at her i området er vi som lillefingeren på en åpen arm i.f.t Tyrens Hjertelinje.

Senere har vi fått vite i kanalisering at vi (Esoterisk Forum Stavanger i Lomviveien) utgjør Solar-plexus chakraet i et Landskapstempel, og vi blir kalt for Syntese-senteret. Dette passer bra, for vi jobber med gammel Atlantis-energi som skal opp og renses, i Lay Linen som går i området her.

Min venn sier at munken har fulgt med oss hit, og nå sier han at sarkofager igjen skal brukes i innvielses-ritualer i Den Nye Tid.

Engelen som har stått over denne sarkofagen har vært helt "bevisstløs" i lange tider, men nå våkner den til live via at vi har oppdaget den. Vi hilser den.

Videre blir det fortalt at over dette stedet, så ligger det en Preste-skole som utdanner Den Nye Tids prester. Og hvem er så disse nye prestene?? Oss kanskje??

Og  så blir vi bedt om å danne en lysende triangel mellom Lomviveien 26, hvor Esoterisk Forum Stavanger holder til, Utstein Kloster og Sørbø middelalderkirke til presteskolen. 

Dette gjør vi,og  min venn blir bedt om å synge Kyrie Eleison, og så skulle han visualisere at de 9 søyler gikk ned, og det er da han sier at de 9 kor ligger rundt, og som han nå forbinder med de 9 kor som ligger rundt jorden (liksom Hildegaard von Bingens bilde av de 9 englekor rundt jorden) og som bildet i Pisa i Tempelridder-borgen, også av de 9 kor + stjerner og planeter) og så skulle trekanten   forbindes med de 9 søylene, og vi blir bedt om å si Den Store Invokasjonen høyt og avslutte med 3x OM. Vår jobb er å fortsette der hvor Augustinerne stoppet.

Etter dette, fører veien oss videre først til Ølbergstranden og så til Domsteinane. Min venn har aldri sett Domsteinane før, og finner dette stedet veldig interessant. Han er Kabbalist, og vurderer derfor stedet ut i fra denne forståelses-ramme.

8 "kakestykker" i en sirkel med 24 (8x3=24) steiner, han ser da at HOD-sfæren er veldig i fokus her; kommunikasjon mellom himmel og jord og et veldig lett sted for samarbeide med erkeenglene.

Det var jo nettopp det som skjedde når vi hadde vår seremoni/meditasjon her sommeren 2014!

Jeg tar med dette her nå, for det er viktige ting, ikke minst for fremtidig arbeid.

Inger og jeg gikk rundt ute der, og Inger kunne fornemme mange slags energier nedi sarkofagen, ikke minst frykt-energier.

Begge reagerte på et spesielt område, og vi fornemmet at Preste-skolen lå rett over dette område.

Fortsettelse følger i PÅSKEN 2015, DEL 2!

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg