UNDERSØKELSE AV STEDET VI BOR PÅ

LAY - LINES I OMRÅDET

For flere år siden, ble det sagt til meg i en clairvoyance av vår Broder Johannes, at her hvor jeg bor går det en Lay - Line (meridian), det er en del av det gamle Atlantis...........
Denne linjen går herfra til Sør - England og videre oppover til Jotunheimen..........

Den gangen sa han at vi vil komme til å danne en gruppe som vil utforske litt rundt dette........., og nå er tiden inne.

Jeg har for noen få måneder siden, fått et nytt bekjentskap, og det er Gunvor Smith, som er leder i Antroposofisk Selskap her i Stavanger, og hun har samme interesse som meg, nemlig å utforske gamle helligsteder i området. Hun vet mere om disse stedene enn meg foreløpig, men hun vil være med på dette.
Derfor vil jeg sette av litt tid til dette i programmet til Esoterisk Forum for neste semester, som jeg nå holder på å utarbeide.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg