TRONDHEIM -NORGES ÅNDELIGE SENTRUM

Trondheim er ikke bare Norges opprinnelige hovedstad, kroningsby for de norske konger, men er også en hovedby i det nordlige område som omfatter Hebridene, Orkenøyene og Grønnland.

Tidligere het byen Trodheim Nidaros, men skiftet så navn til Trondheim - trøndernes hjem.

Det er alltid en dyp betydning forbundet med et slikt navneskifte. Det er ikke tilfeldig at noe slikt skjer. Det er heller ikke tilfeldig at en kirke som betraktes som den mektigste i Nord - Europa plasseres nettopp i Trondheim.

HVA ER DEN DYPERE ÅRSAK TIL DETTE?

Det er bemerkelsesverdig at frimurerne i Skandinavia er de eneste frimurerne som knytter seg til de såkalte Tempelherrene. Og dette er det en grunn til.

Dette område, som stort sett ikke forbindes med Tempelherrenes virksomhet (den forbindes fortrinnsvis med det galliske område, altså Frankrike, men også Tyskland og Storbritania) var nemlig området for denne esoteriske gruppes mest hemmelige virksomhet, forbundet med de såkalte rundkirker og andre esoteriske steder i hele Skandinavia.

I disse rundkirkene hadde Tempelherrene deres esoteriske skoler, hvor en eldgammel viten, som var utdødd i den øvrige menneskehet, ble praktisert.

Tempelherrene kjente til hemmeligheter om jordkloden, som vi i dag kun kan ane. Det er ikke tvil om at Tempelherrene også hadde forlagt en del av deres allermest hemmelige aktiviteter til nettopp Trondheim, fordi de kjente stedets åndelige betydning for kristendommens fremtid på jorden.....

HVA ER NORGES ESOTERISKE MISJON I NÅTIDENS VERDEN?

Norge har særlige muligheter for å bli stedet hvor "DEN NYE SOL", som ikke er en ytre sol, men en indre solkraft som strømmer inn i hele verden.
Det er altså snakk om en eterisk sol.

Norge kan bli innstrømningssted for en særlig form for klarsynskrefter, krefter som er forbundet med en fornyelse av Den nordiske Mytologi.
Disse kreftene handler om at hvert enkelt menneske blir i stand til å oppleve sin egen engel, sitt eget høyere jeg.

Og kanskje er nettopp Trondheim selve stedet hvor det nordiske lys strømmer inn og renser eter - atmosfæren, slik som det skildres i Den nordiske Mytologis Ragnarok. 

De mennesker, som i dag har valgt å inkarnere og forbinde seg med Norge, har gjort det for å få en særlig tilknytning til de rene eteriske viljeskreftene, som har mulighet for å strømme fra den eteriske sol, sol som har begynt å lyse i hjertene fra vår tid av.

Det er en almenn - menneskelig sol og har ingenting å gjøre med den intellektuelle forfengelighet som kan knyttes til menneskelig begavelse og bruk av denne.

De krefter som det her er snakk om, kalles også for SHAMBALLA, og er de krefter som i det nye årtusen skal fornye jordens livs og elemental - riker, og som nå befinner seg i kaos p.g.a de ting vi gjør med jorden.

Man behøver bare å avlegge et besøk i Nidaros - katedralen, og det er åpenbart at Oslo IKKE er Norges åndelige sentrum - det er Trondheim.

Den store "ROSE" over inngangen, altså glassmaleriet, er ingen rose, men et symbol på VISSHUDDHA= halschakram.

Dette halschakram er intenst knyttet til kampen som nå foregår i den eteriske verden. Denne kampen vil resultere i en ny klarsynsevne, som vil være renset for gammelt klarsyn, krigerens klarsyn, bygget på de reneste jeg-krefter, og ikke på astral forvirring.

Lederen av denne kampen er erkkeengelen Michael og den gamle nordiske folkeånd, Vidar.

Ulven som spiser solen er det gamle symbol, Fennisulven, på de gamle klarsynskrefter, som vil virke forvirrende inn på den åndelige solen som skal skinne i den nye verden, den verden som vil bli renset i Shamballas hellige ild.

(Hentet fra et langt innlegg av dansken Lars Smith i et diskusjons - forum på selvet.dk). 
På dette bilde ser vi Michaels - inngangen. Jeg var her på min pilgrimsreise hit høsten 2009.

Trond D Andersen 29.08.2015 06:21

Nidaros betyr vist gammel slangekunskap på gælisk. ( druidespråk )

Arnhild Rob 29.08.2015 22:22

Tusen takk for opplysningen, veldig interessant. Jeg har akkurat nå gjort ferdig til et langt foredrag om Hellig geometri i Norge.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg