PINSEN 2015

Skrevet av Arnhild Yalena Rob 2.6.2015

 

Det var med stor glede og forventning jeg satte kursen mot Løvøya utenfor Horten igjen fredag før pinse. Min kjære venninne, Inger Haas fra Tønsberg, var allerede på plass og hadde varmet opp forteltet og gjort forberedelser for oss til pinsen.

Det er alltid en slik glede når vi to møtes, og vi er fulle av forventninger til hva slags lysarbeide vi nå vil bli sendt ut på.

Jeg hadde fått en del inspirasjoner i bilen på veien mellom Stavanger og Løvøya, og disse ville jeg nå dele med Inger. Mens vi var sammen i påsken og vi da planla og møtes igjen i pinsen, så hadde vi begge to en forståelse av at vi da skulle utføre et arbeid på Slottsfjellet i Tønsberg.

Jeg har i lang tid vært opptatt av Hellig Geometri, og har også laget et foredrag rundt dette, og Det norske Pentagrammet har jeg sirklet meg "rundt" noen ganger.

Andre steder på denne web-siden her, så har jeg nevnt det under Hellige steder i Norge.

For en god stund siden, så hadde Harald Sommerfeldt Boehlke skrevet i kommentar-feltet der at han hadde skrevet en bok som het Det norske Pentagram, som nå hadde kommet i nytt opplag, og jeg kunne bestille boka hos han. Dengang skrev jeg en e-mail og spurte hvor mye boka kostet, men jeg fikk ikke noe svar på dette, og så glemte jeg det hele vekk.

Like før jeg skulle reise på pinse-ferie, så sitter jeg ved min pc for å sende en e-mail til bokklubben Energica. Jeg hadde blitt medlem der, fordi jeg der kunne få tak i en e-bok veldig raskt, men siden hadde jeg hatt problemer fordi det pøste inn med bøker som jeg ikke hadde fått avbestillt. Ved siden av meg hadde jeg et blad fra Energica hvor alle mine opplysninger sto. Mens jeg sitter og skriver, vandrer mine øyne over på motsatt side i bladet, og da skvetter jeg; for månedens x-bok er Det norske Pentagram!! Jeg bestiller denne med en gang, og jeg jubler innvendig. Og jeg visste i hele pinsen at denne boka lå og ventet på meg når jeg kom hjem igjen.

(....Jeg har aldri før blitt så glad over noen bok, den kom til meg akkurat på rette tidspunkt, men mer om dette en annen gang!!)

Inspirasjonen som kom til meg i bilen, var at Inger og jeg skal ta for oss alle spissene i det norske pentagrammet en for en, rense stedene, sette ned lyssøyler og forbinde stedene med hverandre med lyslinjer.

Senere kom det tydelig at vi må finne ut hvor senter er i pentagrammet, for vi må dit også.

I påsken hadde vi vært på et av stedene, Utstein kloster på Mosterøy utenfor Stavanger. Nå i pinsen skulle vi forbinde Utstein og Slottsfjellet i Tønsberg bl.a.

Jeg hadde også merket under en meditasjon jeg ledet i Esoterisk Forum i mai, at jeg hadde hatt en merkelig opplevelse av at energien jeg tok inn, kom i bølger bakfra, gjennom meg og ut i meditasjons-sirkelen. Vanligvis kommer det inn via krone-chakraet ovenfra.

Inger kunne til gjengjeld fortelle meg om en stor opplevelse hun hadde hatt:

Hun sitter på et venteværelse på Sentral-sykehuset i Tønsberg, hun følger noen til undersøkelse der like før pinse.

Plutselig så føler hun seg veldig uvel, det svinger, hun blir kvalm og svimmel. Hun beskytter sitt solar-plexus senter. Så kommer det en tanke til henne som sier: "Slipp løs og begynn og send!"

Så gjorde hun det, og satt som kanal for energien som kom igjennom henne. Hun føler at hun får "bølger" fra rot-chakraet og oppover ryggen, og så begynner hun å se hva som foregår.

En grønn bølge-energi kommer opp av jorda (slik en ser bølgene i sjøen), så kommer det opp en blå energi under den grønne, så blandes disse energiene, og den blir til en slags turkis farve/blåturkis.

Denne energien står og jobber, og hun ser hvordan den går oppover i lagene.

Inne i seg spør Inger om hva det er som denne energien skal gjøre?

Svaret som kommer er: "Healing fra tidligere tider, healing til de som har vært der og healing til de som nå er der- healing/transformasjon.

Så blir hun avbrutt fordi hun da skal inn til legen for å hente den hun følger.

Tilbake igjen, så ser hun at energien nå er langt, langt oppe, og energien trekker med seg opp gamle lidelser, traumer og smerter.

 

 

Så skifter hun fokus, for å kjøre pasienten hjem, og da hun til slutt sitter i bilen for å kjøre hjem til seg selv igjen, så begynner "bølgene" i kroppen fra rot-chakraet til hode-chakraet å jobbe masse.

Hun blir sittende undrende og tenke på hva dette er?

Beskjeden kommer: "Dette er det lyset som du skal lage lysspor med, hvor du enn ferdes!"

Det føltes som om hun nå kjørte med et slags slep bak seg, og det var helt uvirkelig for henne å kjøre bil på denne måten mens dette pågikk.

 

 

 

Etter middag sitter vi igjen og prater.

Jeg får en fornemmelse av at det er noe vi må utføre i kveld, og dette sier jeg til Inger. Borre-haugene kommer inn i min bevissthet.

Inger tuner inn på dette, og så sier hun at vi skal først ned til Olavs-kirken (denne ligger på Løvøya, og der gjorde vi et lysarbeid i sommer. Av en guide der dagen etterpå, fikk vi dengang vite at denne Olavs-kirken under Middelalderen hadde vært et stoppested for pilgrimer på vei til Nidaros. På dette område finnes det også en brønn, og til denne brønnen valfartet folk i gamle tider p.g.a den helbredende virkning dette kildevannet hadde. Helt til slutt i dette innlegget kommer det flere kommentarer rundt dette).

 

(Vi var ikke inne i kirken, men jeg lånte bilder fra sommeren 2014 inne i kirken).

Så blir Inger vist at vi skal trekke en linje til Borre-haugene. Dette var noe vi måtte gjøre før vi skulle dit.

Så ser hun Borre kirke, og et punkt på baksiden av kirken.

Vi kjører ned til Olavs-kirken og går inn på området. Vi følger intuisjonen, og ender opp bak kirken ovenfor brønnen.

Inger ser at det står en gråblank energi fra fjellet bak og ned, den sto og boblet. Jeg kunne kjenne denne energien, men ikke se den. Vi opplevde begge to at det var en veldig tung energi, jeg kjente det sterkt i beina.

Jeg henvendte meg til mestrene Morya, Tibetaneren og Greven, fokuserte på flammene de sto i, forente disse, slik at det oppsto en svær Syntese-flamme, som jeg trakk ned og ba om at alle gamle former ble oppløst, langt ned i jorden også. Dette kjente jeg godt, og så ba jeg om at Den nye Tids energi ble nedfelt over stedet i.f.t den guddommelige plan.

Inger arbeidet på sin måte med å rense og sette ned en lyssøyle. Vi sto der til vi følte at det var nok.

Så forflyttet vi oss litt opp til høyre, og vi gjorde det samme der.

Inger så at det hadde gått en sti der hvor pilgrimmer hadde gått, og denne gikk videre til Borre-haugene. Hun sa at mange syke hadde gått på denne veien, og "overtroens vei" kom inn i hodet hennes. Dette hadde sammenheng med hvordan pilgrimmene så på presteskapet, og de opplevde at de ofret så mye for kirken. Mange så på prestene som guden.

Inger opplevde at "bølge-energien" igjen kom opp nedenfra, at den strømte ut og opp, og da så hun at det kom to skikkelser som gikk opp i lyset. En kom først i en grasat fart, så en til. De hadde stått fast lenge og ventet på dette.

Når bølge-energien brukes slik, så er det jord-healing. Det står et lys høyt oppe som sender energi ned, samtidig som den drar opp. Det sendes healing ned til jorda, og det som skal forløses suges opp.

Så kom det en stråle med gyldent lys, og Inger følte da at hun ble fylt opp av en utrolig takknemlighet og glede.

Etterpå dro vi videre til Borre-haugene, og vi kjørte så langt ned vi kunne. Vi gikk bort til og opp på toppen av den midterste haugen. Der sto vi og betraktet de fantastiske himmelformasjonene som utspilte seg for våre øyne. Inger så også at sporet vi hadde trukket fra Løvøya gikk ved gjerdet i skogkanten vi kunne se foran oss, og det kom også en lysstrøm fra punktet ved Borre kirke like ovenfor.

 

 

Vi opplevde at vi så to ufoer i skyene.

Da vi gikk oppover igjen, var vi helt "svingstang" begge to- følte oss veldig lystige, som om vi var beruset, og hele scenarioet der var som å være i en helt annen dimensjon. Så begynte det å regne!

Jeg følte sterkt at vi ikke kunne kjøre rett hjem til campingvogna, og sa til inger at jeg tror vi må kjøre inn til Horten sentrum og trekke lyssporene dit. Derfra ble vi videre ført til Karl Johansvern. Der følte vi begge to at vi ble kvalme, ekkel solar-plexus energi, så der kom vi oss raskt vekk fra, og vi følte ikke at det var vår oppgave heller å gjøre noe mer rense-arbeid der. Men sporene ble jo lagt dit. Så kjørte vi langs sjøen hjemover til Løvøya.

Lørdagen var det faktisk en del sol om formiddagen. Inger fikk inn at i dag skal vi være i ro, for det skal skje store ting senere i dag, så vi satt i sola og slappet av. Inger så at det i dag lå en hvit vannrett stråle med noe inne i ute i sjøen, rett ut som en bue (vi hadde sett dette et annet sted på himmelen i går), noe rundt inne i som gikk fram og tilbake, kanskje som lys i et romskip.

Mens vi satt slik, så blir vi overstrømmet av en utrolig sterk freds-energi, og beskjed til oss er at denne er til oss personlig, for at vi skal kjenne gleden i det arbeidet vi utfører. Vi har vært så fokuserte på arbeidet og for å hjelpe, og så glemmer vi litt den vidunderlige gleden over å kunne gjøre og erfare det vi gjør i arbeidet vårt.

 

Vi måtte en tur på butikken, og når vi kommer inn der, så begynner vi å bli "rare" begge to. Når en er på jobb, så er en på jobb, uansett hvor du befinner deg og en møter noe som trenger å bli renset.

Vi ble svimle, gikk rart, og i kassa fikk jeg mine "rystelser" og Inger begynte "å gjespe " voldsomt- vi får det på hver vår måte! Vi syntes det var deilig å komme ut av denne butikken. Det er tydelig at vi bringer med oss denne renselses-energien overalt.

Etter å ha slappet av i sola litt til da vi kom hjem, gikk Inger inn for å lage middag, men hun følte seg litt merkelig og utafor. Jeg satt igjen utenfor og hadde det på samme måten, to zombier!

Etter en god middag, ville vi hvile litt. Jeg sovnet, men Inger fikk ikke roet seg, hun var urolig i kroppen.

Så får hun plutselig kontakt med en vann-deva, som sto lenger nede på øya, og så kom det en engel, så en til, og til slutt en som presenterte seg som en Sol-engel. Disse dannet så en spesiell stjerne (se bildet) som sto midt ute på sjøen. Vi jobbet med alle elementene i dag.

Så begynner hun å se og kjenne "bølge-energien" under seg, og den begynte å boble, en sirkel som bølget seg utover, en grønn energi. Hun ser denne gikk til Østfold, igjennom Tusenfryd, men energien stoppet helt opp når den kom til Oslo. Det var en energi-mur der. Så hun påkaller den blå energien via erkeengel Michael, og så var det som om det ble skåret kirurgiske snitt i muren, og energien kunne så passere.

Så ble fokuset forflyttet til Kopstad-krysset, videre mot Holmestrand til Drammen, men det skjer det samme der, men muren blir også der åpnet med kirurgiske snitt, og så går energien gjennom Drammen og til Oslo. Der møter den den første energien mot Oslo, disse forenes og blir så til en svær sirkel.

Da dette var utført, følte Inger seg "fit for fight". Men da hun sto opp, følte hun seg "rar" igjen.

Jeg sovnet, men var inne i masse greier. Bråvåknet en gang, men ville tilbake inn i søvnen igjen fordi jeg ikke var "ferdig". Fikk kjempekrampe i venstre bein før jeg sovnet.

Den ettermiddagen skulle det være vielse i Olavs-kirken, og vi håpet begge to på at de ville bli viet i skjønne energier!

Om kvelden opplever vi et utrolig skue på himmelen, og utrolig vakre orbs i forskjellige farver blir vist for oss.(Se bilder under)

 

"Buen" står på himmelen i øst i dag, i går sto den i vest, blir det sagt til Inger. Den er mye breiere i dag, hvitt lys og større kuler inni- dette vil øke frekvensen.

Dette kommer inn søndags morgen.

Det regner, er kaldt, blåser, og vi skal til Slottsfjellet i dag.

Vi reiser mot Tønsberg, men passerer Borre kirke, slik at vi lager lysspor direkte hit, så vi måtte ta gamleveien.

Det var et ufyselig vær da vi ankom Slottsfjellet, så vi kledde godt på oss, inkludert regnfrakk.

Da vi skulle gå opp de gamle trappene opp mot slottet, kjente vi begge to at vi ble møtt av en sterk motstands-energi, men Værer lar seg ikke skremme av slikt (vi er Værer begge to!), så det klarte vi å forsere. Det er som å svømme i motstrøm. Vi følte ikke at vi ble ønsket velkommen her. Både Inger og jeg hadde bedt om beskyttelse for hverandre begge to, fant vi ut etterpå.

Vi satte oss begge i ruinene til Michaels-kirken og jobbet, og jeg satt der ganske lenge. Det ble satt ned søyler, og disse energien spredte seg så utover.

Så ble det satt en lyslinje mellom Slottsfjellet og Utstein kloster ved Stavanger.

Været ble bare verre og verre, men vi avsatte våre lysspor rundt omkring på området. Etter en god stund følte vi at vi hadde fått utrettet et godt stykke arbeid, og tilbake ved bilen, gikk vi inn på kaffen og kjøpte rømmegrøt og kaffe. Den grøten bekom oss ikke vel, sikkert ikke det beste å tilføre kroppen når en jobber slik!

 

Etterpå laga vi noen lysspor rundt forskjellige steder i Tønsberg, og tok etterpå veien over Åsgårdstrand tilbake til Løvøya.

Det høljet det ned resten av kvelden, det var grått og mørkt, men vi visste at vi ville komme til å fange mange lys og symboler til oss på himmelen om kvelden allikevel, og jeg lar bildene tale for seg!! Dette var kvelden for portaler i rosa og turkis som ble vist for oss til tross for grått og svart mørke ute!!

 

Tatt rett ut i lufta mot himmelen kl 01.30!
Løvøya i pinsen
Ruinene etter Michaelskirken på Slottsfjellet
Solnedgang på Løvøya i pinsen
Solnedgang på Løvøya i pinsen
Inger i solnedgang i pinsen på Løvøya
Arnhild klar for oppdrag i pinsen på Løvøya

  

Vi fikk også tatt opp videosnutter, og det ble en helt uforglemmelig kveld/natt! Vi var så utrolig takknemlige for det vi fikk se og for det arbeidet vi hadde fått utføre sammen. Dessverre lar de seg ikke overføre hit inn.

Nå har vi arbeid å utføre i lang tid fremover, når vi skal besøke alle disse hellige stedene.

Boka Det norske Pentagram er utrolig viktig for meg, så den anbefaler jeg! Jeg har hittil bare fått skummet litt i den, og jeg blir helt ekstatisk, for det popper inn med innsikter til meg, nå forstår jeg hvorfor jeg har "blitt sendt" til mange rare steder i Norge i de siste årene.

Dette vil det komme mye mere om her inne senere, jeg er allerede i gang med et langt foredrag som jeg skal ha i Esoterisk Norden til høsten!

Takk for oppmerksomheten! 

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg