EKSPERIMENTERENDE LYSARBEID PÅSKEN 2015, DEL 2

 

Et par dager etter påske så skulle vi ha en stor Healings-kveld i Esoterisk Forum Stavanger.Vi fant ut at jeg skulle lede en dyp Anthakarana-meditasjon først med healing på de forskjellige nivåene, og så skulle Inger tre inn med gruppe-healing etterpå.

Hun ønsket ikke å si noe, så jeg skulle innledningsvis fortelle om de prosessene vi hadde vært igjennom i de siste dagene.

Forut for dette,  og også etterpå,så skjedde det en del ting.

Inger opplever å se at det først kommer opp en virvel av gull/hvitt fra jordas indre, og som stiger høyt opp i universet.

Fra et sted høyere opp i universet, så kommer det ned en blå hvirvel, som blander seg med den hvite- og dette danner et lys. Så går dette ned i jorden, men kommer så opp igjen gjennom alle lag, og det var da på en måte klar til å kunne brukes.

Denne hvirvelen kom opp langs ryggraden på mennesket og gikk helt opp i det høyeste, og så ned igjen gjennom hjertet, og så ble denne lysende energien strålt utover til alle kanter.

Jeg lå og mediterte på sofaen noen timer før vi skulle ha meditasjonen. Da kommer det til meg at vi må tilføre et element til, nemlig den grønne energien. Dette ga meg stor mening, og jeg oppfattet det da, at dette ble en blanding av 1.stråle (sett som hvit), 2.stråle (sett som blå) og 3. stråle (sett som grønn)---- dette blir jo TURKIS!

Både Inger og jeg trodde på daværende tidspunkt at vi jobbet med å manifestere den Nye Kristus-energien.

Vi har jo begge to i hele denne prosessen, sett den turkise energien, men det var altså ikke før i denne meditasjonen at jeg ble oppmerksom på at når du blander hvitt og blått, så får du ikke turkis, og jeg fikk da beskjed om å tilføre grønt!

Da Inger overtok etter meg i Healings-meditasjonen om kvelden, så er det første hun ser at det kommer ned en svær Merkabah til senteret i gruppa, og så ble denne til  Merkabah-stjerner til hver av deltakerne, som blir stående over hodet på den enkelte.

Så kom det ned trekanter i hvitt, blått, grønt- disse blander seg, og det eneste Inger opplevde at hun skulle gjøre, var at hun bare skulle stå å fylle på, og fylle på. Hun sa at dette var et utrolig syn.

Da jeg skulle pynte alteret før meditasjonen, kom det veldig sterkt til meg at innerst så skulle det være en triangel laget av 3 lys og 2 duer (fant fram duene jeg kjøpte i Assissi i 2010, og som jeg aldri før har brukt på alteret). Min Merkabah-disk/ Metatron-disk skulle også ligge på alteret.Inger hadde fått en inspirasjon om å kjøpe liljer, og disse skulle stå i midten på alteret.

Den hvite energien med gull i begynte først i senter, da sto den store turkise Merkabah i senter, dette blander seg, fra siden kommer det så ned en grønn stråle - ikke i hvirvel, og denne blander seg inn, og dette fylles på Merkabah-stjernen.

Så kommer det opp en hvit tornado opp fra jorden, så blander den seg med blått og grønt, dette går opp igjennom chakra-systemet på alle deltakerne, og da er fargen turkis, deretter går den opp og ut i universet.

Inger kan fortelle hva hun opplevde under meditasjonen:

Det jeg så først, var en brun sirkel, og jeg tenkte da at dette kanskje var en brun planet. Så ser jeg stua her, så ser jeg Kim og så ser jeg deg og mange andre som jeg aldri før har sett. Så ser jeg at det kommer ned en stjerne med mange tagger på, 36 spisser, senteret var turkis, og det var også noe mer inni der som jeg ikke fikk kontakt med.

Da den var plassert i midten, så begynte den å skyte ut energier i alle regnbuens farver fra taggene. Jeg var sentrert på turkis. Så ser jeg en grid(gitter) , som legger seg som en bue nedover, og den gikk hele veien igjennom og ned i grunnen, veldig langt ned.

Griden var av gull, senteret var turkis.

Så kommer det et nytt gitter, som legger seg som en bue over, og det så ut som det skulle bli en sirkel, men det lå ikke noe på sidene, det lå bare over i sfæren. Jeg har aldri før hørt om en 36 takket stjerne, sier hun. 

En stund senere er hun en tur nede i 1. etasje, og hun kommer gledesstrålende opp og sier at nå forstår jeg!!

3+6=9= transformasjonsenergi, og da forsto/tenkte vi på daværende tidspunkt begge to at transformasjonen gikk på å gå fra den gamle Kristus-energien og inn i den nye Kristus-energien.

Dagen etterpå opplevde hun at hun fikk kontakt med den 36 takkete stjerna igjen, og hun så at den ble senket ned over alteret i stua her. Hun fikk da vite at dette representerte 36 portaler/lyssøyler fra gamle Atlantis, som skulle lyses opp nå.

Denne 36 stjerna står i senter her, og fra de 36 punktene, så skytes det ut energier til disse 36 gamle Atlantis-punktene, som nå skal lyses opp. Senteret står her fordi det jobbes med så mye ut herfra.

 

Jeg har lyst til å kommentere litt:

Inger opplever å se en brun sirkel/planet. Da hun får se et bilde av planeten Jupiter, så sier hun at den ligner på den brune/litt gyldne planeten hun så.

Fra Kabbalah vet jeg at sephirot nr 4, CHESED, at det er planeten Jupiter, og denne bevissthetssfæren ligger øverst i sjelen.Og den representerer hals-chakraet. Stener som Lapis Lazuli og turkis-sten hører til denne sephirot. Dyret som hører til her er elefanten (jfr mitt innkjøp av en turkis elefant i Sverige!) Engleorden som hører til her er CHASMALIN - "de lysende", "de strålende flammer", Herredømmerne. Deres rike er godgjørenhetens og de motsvarer fantasien.

I ettertid har det også kommet opp flere forståelser, men det er jo ikke slutt her. Vi eksperimenterer og får ikke noe endelig svar, bare små biter av gangen.

Vi skulle ha Qibelskole week-enden etter påske, og vår lærer B.Kim Pedersen fra Danmark ankom huset, og vi fortalte han om de prosessene vi hadde vært igjennom.

Han ber oss om å fålov til å gi oss et råd, og det er å ikke "låse oss" opp i gamle, vante tankeformer, som f.eks Kristus-energien, Maria Magdalene-energien o.s.v., men bare være åpne for alt som skjer, uten at vi setter noen navn på de energiene vi arbeider med.

Han mente at vi hadde fatt i noe langt høyere, og at vi jobbet med galaktiske energier, og dette fikk vi faktisk også bekreftelse på i en kanalisering dagen etterpå.

Under kanalisering via B. Kim Pedersen, fikk jeg stille spørsmål om vår opplevelse med den turkise energien til vår "kontakt" i 3.7 ashramen- de følger vår gruppe, og denne "personen", hans gruppe på de indre plan, har et spesielt oppdrag/ansvar med vestlandet i Norge.

Han takker for spørsmålet og han synes at dette er et meget godt spørsmål, og han sier at gruppen (Esoterisk Forum Stavanger) som helhet tar nå ned og arbeider med en turkis energi fordi vi er med i det interplanetariske arbeidet.

Der blander man 3. stråle og den blå farven i 2. stråle, og han sier at 3. stråle monadene er de fleksible, knyttet opp i mot at vi opererer i 4. stråle, og der møter vi 2. stråle- det arbeidet som gjøres i Det Store Hvite Broderskap.

I 5. stråle arbeider vi med noen veldig fine lysstrukturer, som har med Sol-rådet inne i Solens Hjerte å gjøre, der ligger det et hierarki som kalles Menneskeheten, og inne i dette hierarki, så operer vi innenfra, og da utgjør vi strupe-senteret. Ikke bare på jorden, men også på solen.

Dette strupe-senteret kommer mye ut i den planet som dere har lært å kjenne som Saturn. Saturn har mye å gjøre med de store Karma-Herrer.

Mye av det arbeidet som foregår på Sirius, kommer til syne i det vi kaller 3. stråle ashramen.

Karma-Herrene har også deres virke igjennom vår 3. stråle ashram. Så vi er hele tiden knyttet opp på noen av Karma-Herrene.

Dere i denne gruppen har nok ikke vært så opptatte av disse Karma-Herrene, men det vil sikkert være noen på et senere tidspunkt som vil fordype seg noe mer i dette for å kunne forstå Karma-Herrenes arbeide.

Vi har f.eks Serafene, det er et mektig englekor, og vi har Tronengler, Fyrster og en masse ting, men dere kan også forestille dere at det ligger et hierarki som kalles Karma-hierarkiene.

Hvor kommer et karma fra, f.eks det at det ligger en inkarnasjon i Stavanger i deres karma?

Mange i dag er faktisk karmafrie, men de er ikke dharma-fri. Det er viktig å forstå energien mellom karma og dharma.

 

Når man begynner å dvele ved slike ting, så kan man ikke unngå å tiltrekke seg oppmerksomhet fra Karma-Herrene. De er like så betydningsfulle som alle de andre mestrene. Det er de som fører "de himmelske regnskaper". De kan også fortelle hva som står på kontoen. Hva kan f.eks vår gruppe (Esoterisk Forum Stavanger) tillate seg å bruke av energi?

Dette er en av de ting som vi arbeider med i vår ashram, sier han. Hvis vi på et senere tidspunkt spør de mer rundt dette, så vil de gjerne utdype det for oss.

I 3. stråle ligger det en vil kalle den sensitive energi. Når dere snakker om å være følelsesmessig betont, så er det mange ganger at en 3. stråle energi som ligger bak. Og den kommer til uttrykk i det vi kaller 6. stråle, og da blander vi oss igjen  med 2. stråle for kjærlighet og visdom. Og 6. stråle blander seg med 1. stråle. Og det er faktisk vi i 3. stråle ashramen som har skapt muligheten for at 7. stråle kan inkarnere.

Symbolet vårt er trekanten. Å bygge Merkabah, det er her 3.stråle ashramen har sitt spesiale.

Hva er det denne farven setter i gang i verden?

Vi har hittil krafset litt i overflaten.

Farvene er som kosmiske vinduer. Den som trer inn i farve-mystikken, opplever at hver eneste farve er som et kosmisk vindu, hvor du kan åpne opp og kikke ut i kosmos.

Mange mennesker har ikke utviklet indre sanse-evner ennå, inni deres indre strukturer, til å kunne begynne å forstå farvenes vesen.

Det er akkurat som lyd, mange av dere er godt i gang med å bruke lyd, men vet dere hvordan lyd oppstår, vet dere hvor den kommer fra? Og vet dere hvor lyden går tilbake til? Nei, vi har en sanseopplevelse. Ja, det har dere, og så rydder vi opp etterpå i deva-rikene. Det er fint nok, ingen kritikk av det.

Det samme er med farvene. Hvordan oppstår de? Hvordan håndterer vi farvene, og hvor går de hen etterpå? Det er kosmiske vinduer, så når dere nå har fått tak i den turkise farven, så har dere fatt i et vindu, en skyvedør som dere kan åpne opp, gå ut og inn i, og d.v.s at den energien som ligger der, det er noen interplanetariske energier, og til mer dere opplever at denne energien kommer opp til overflaten, så begynner man stille og rolig å forstå at inne bak de energi-strukturene som ligger der inne, der ligger de nøkler som gjør at en kan begynne å gå igjennom.

Først så arbeider man i farven, det er det dere gjør nå, så trekker dere den ned, dere absorberer den/integrerer den, og like plutselig når dere har integrert den, så vil dere oppleve at så begynner lengselen, den lengselen du nå har etter å spise den, drikke den, like plutselig så blir du ikke mett av den, nei, du integrerer den, og så er den gått inn i deg med en svigning.

La meg nå prøve å beskrive det på en litt annen måte, fra en annen vinkel.

Dere har det en kaller det elektriske blå lys. Det hører til Jupiter og det monadiske plan, d.v.s der hvor deres ånd ligger, der ligger det en elektrisk, lyseblå ild. Noen vil oppleve denne ild til å begynne med med litt grovere strukturer i den, det er de grove toner.

Så glir man lenger inn, og så finner man noen enda finere strukturer inne i denne ilden. Så kommer man ned i den grønne farve. Den har mye å gjøre med de atmiske strømninger. Og derfor, når de to blir blandet sammen, så begynner man å komme inn i det feltet hvor man liksom taler om Sanat Kumara/Melcizedek, og mange av dere vil oppleve at den farven dere vil oppleve der, er det man vil kalle den krystallinske ild. Den ligger i denne turkis-grønne farve som kommer inn til dere.

Noen ganger kan den oppleves ved stranden om sommeren når dere står og kikker utover vannet og solens stråler strømmer inn i vannet, da ser dere dette glitrende lys, hvor vannet og solen smelter inn i hverandre, og har dette dype, vibrerende energi-felt.

Du har lenge vært i en prosess med å trekke inn det krystallinske lyset, og det har satt i gang mange ting, og jeg vil si til deg, sier han; det kan godt hende at du er på vei til sjøen, men det er kun duften av sjøen du dufter nå. Du har ikke sett den ennå! Så den prosess som du har satt i gang, den kan du likså godt regne med, den fortsetter, den fortsetter i mange år fremover nå. Og mye av det arbeide som dere har satt i gang som gruppe, det er noe dere vil holde på med i mange hundre år fremover!!

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg