Fotoalbum

TUR MED FORMINNE-GRUPPA I ESOTERISK FORUM STAVANGER TIL YTRABERGET OG DOMSTEINANE SØNDAG 12.10.14

Vi var 7 stykker som møttes på parkeringsplassen opp til Ytraberget. Det som interesserte oss mest, var at slaget i Hafrsfjord sto i dette område. Vi visste også at det hadde vært forsvarsverker her tidligere.

Jeg har kun vært her en gang tidligere, for mange år siden og da med et helt annet utgangspunkt.

Vi arbeider en del i Hafrsfjord-området, d.v.s at vi gjør lysarbeide her, og vi vet aldri på forhånd på hvilken måte det vil skje.

Det viste seg å være et flott turområde, og vi var jo veldig heldige med været, det var jo ikke meldt så godt, men sola skinte, dog ikke fra skyfri himmel.

Energiene virket gode i området, helt til vi kom opp på toppen, da endret det seg noe. Jeg fikk inspirasjon om at vi skulle stille oss i sirkel lenger nede på en liten slette, vi skulle holde hverandre i hendene, og vi skulle visualisere at vi skapte en diger sirkel som dekket hele det området av stedet og Hafrsfjorden som vi skulle arbeide med.

Vi sentrerte i vårt felles gruppe hjerte-chakra, jeg påkalte våre indre samarbeidspartnere, engler, erkeengler, store devaer som står på andre steder i området, påkalte Esoterisk Forums engel, og jeg ba om at den renselses-energien som var riktig for stedet, fikk strømme gjennom og ut.

Her kan jeg bare skrive om hvordan jeg forholder meg under et slikt arbeide.
Utgangspunktet til gruppen er at alle jobber på den måten som de føler er riktig, til sammen jobber vi da på flere måter og i flere lag.

Det kom en sterk innstrømming og både det mentale, astrale, eteriske og fysiske laget ble renset. Det astrale var det tøffeste, og når jeg begynte med det fysiske, så kom det en veldig sterk energi gjennom meg.

Etterpå hadde vi en gjennomgang på arbeidet vi hadde utført, og det hadde vært mange opplevelser og erfaringer, og vi takket hverandre for samarbeidet.

Det rare er, at et slikt lysarbeide tiltrekker mange mennesker. Det er jo ikke rart når det er satt ned en svær lyssøyle i området som står og utstrømmer, dette virker jo magnetisk. Så det kom mange turgåere oppom på det stedet vi holdt til på. 

Himmelen ble utrolig flott etterpå og en sort stor fugl fløy rett over oss.
Så kom det et kraftig utbrudd med regn, men det skjer ofte etter et slikt lysarbeide.

På veien tilbake kom det en halv, dobbel regnbue opp på himmelen, og da to av oss satte oss ned litt på en bergknaus, så kom det et svanepar med 5 store unger. Selv om de var et stykke unna, så kom de svømmende rett mot oss og så langt inn mot oss som mulig. Dette tok jeg som en veldig god tilbakemelding, vi var også 7, og svanen som symbol er også viktig for gruppen!

Etterpå reiste vi til Domsteinane og hadde en meditasjon der for å aktivere lyssøylen som vi har satt ned der og også healingsenergien i grunnen der.

Som en herlig avslutning på en vellykket tur, så avsluttet vi med softis og kaffe på Ølbergstranden!


| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg