ERKEENGEL ZADKIEL


 
Zadkiel er erke - engelen som vi kan henvende oss til i Skyttens måned og han korresponderer med Den fjerde sephirah, CHESED, i Kabbalahen. Han tilhører engleordenen kalt Chasmallim, De skinnende.
 
Zadkiel betyr Guds rettferdighet, Guds menneskekjærlighet.
Zadkiels aurakappe er dyp indigo-blå, og dens energi - sten er Lapis Luzuli.

Han hjelper oss med å frisette utilgivelighet og urettferdighet mot oss selv og andre. Be ham om å komme inn i dine drømmer og opptre som en "skorsteinsfeier", hvor han så fjerner følelsesmessige giftstoffer fra ditt hjerte.
Han tar vare på alle dine behov, og han påser at følelsesmessig healing inntreffer på mirakuløse måter.

Han er den ultimate professor.
Han er tålmodig, vennlig og har adgang til all kunnskap. Videre er han kjent for å hjelpe til med den menneskelige hukommelsesfunksjonen.
Hvis du trenger å huske informasjon, be ham om assistanse. Han lærer deg med glede det du behøver å vite.
Noen ganger leder han deg til "selvlæring".
Hvis du er observant på mønster i alt du ser, hører og tenker, er det den beste måte å få nytte av Zadkiels læring.

Han manifesterer guddommelig rettferdighet og healer karma, og han representerer den 7. stråle.

ERKEENGEL AURIELERKEENGELEN FOR TYRENS PERIODE

URIEL, hebraisk "Guds flamme" eller "Guds lys", AURIEL/ORIEL er i henhold til den rabbanittiske tradisjonen og noen kristne tradisjoner en av erkeenglene.

Uriel nevnes første gangen på 100 - tallet e.Kr. i en apokryfisk bok som har fått navnet "Esras Apokalypse" eller "Fjerde Esra", hvor det fortelles at Uriel har blitt sendt til jorden for å gi Esra åpenbaringer.
Hans attributt er en pergamentsrull eller en bok. Hans navn kan være analogt til Uriah.
I apokryptisk, kabbalistisk og okkulte verk har Uriel vært likestillt eller sammenblandet med flere andre navn.

Den englene som nevnes i eldre bøker i den hebraiske bibel er uten navn. Faktisk har rabbi Simeon ben Lakish av Tiberias (230 - 270) hevdet at alle englene var noe som jødene bragte med seg fra Babylon , og noen moderne tenkere har tendert til å være enige. Zoroastrismen er en tidlig religion som gjør bruk av fenomet erkeengler. Av de syv erkeenglene i judaismen er en tidlig religion som gjør bruk av fenomenet erkeengler. Av de syv i judaismen etter eksilet er det kun tre, Gabriel, Mikael og Rafael som nevnes med navn i de skrifter som over tid ble kanonisert.| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg