MER UTDYPING AV ASCENSION - SYMPTOMER, APRIL 2014

DEPRESJONER

Dette er en av de "topp 3" symptomer, og veldig mange opplever dette.Oppstignings-prosessen presser ut så mye av de mørkere og tettere energiene i oss, og det fører til at vi befinner oss i disse energiene en god stund.Vi kan ofte føle det som om det aldri noengang vil bli bedre.

Den ytre verden er heller ikke lenger på linje med den nye, vibrerende deg. Det føles ikke godt ut der ute, og det kan føles som om det ikke finnes et godt sted å gå til. Derfor føles alt rundt oss som stygt og vemmelig. Og i tillegg, når vi er i en høyere vibrasjon, så må vi vente på at det ytre også hever seg i vibrasjon, og det kan kjennes ut som om det tar evigheter. Å føle seg nedtrykt og som om ting aldri vil endre seg, er helt alminnelig! Dette er en lang prosess......

Det finnes en juvel som venter oss lenger ute i prosessen. Vi kan ikke være kreative ut i fra ego, vi må nå et punkt hvor vi kan føle oss ok uansett hva som skjer rundt oss og inne i oss. Når vi lærer oss å bli fri og gi slipp på alle bindinger, så vil vi alltid få det vi ønsker.Her ligger nøkkelen til en vellykket oppstigning.

ENGSTELSE, PANIKK, FØLE SEG HYSTERISK

Når egoet begynner å forsvinne, så freaker det ut fordi det ikke ønsker å gi slipp på sin eksistens. Det kan føles som slutten på alt. Systemet ditt er overbelastet, og du kan føle det som om du hyperventilerer. Det skjer ting som du kanskje ikke kan forstå.

Du mister også adferdsmønstre med lavere vibrasjon, som du tidligere utviklet for å overleve i 3d. Dette får deg til å føle deg sårbar og kraftløs. Disse mønstrene og måten å oppføre seg på trengs ikke i de høyere verdener. Når vi erfarer død i 3d-verdenen kan vi få panikk og bli engstelige siden vi ikke vet hvor vi går hen.

Uten rammer og referanser kan det føles vanskelig. Vi må ha TILLITT til prosessen. Når du til slutt er der, vil du oppleve mer kjærlighet, sikkerhet og enhet- bare vent! Og vit at også andre beveger seg mot dit du går- du går ikke alene!

 

JEG TRENGER Å SPISE OFTE - FØLES SOM OM JEG HAR LAVT BLODSUKKER

Det er mange som krever mye protein. Kroppene våre trenger mye "fuel" i denne prosessen.

Siden vi blir vrengt på innsiden/utsiden, så brukes all den energien vi har. Noen ganger har en det best ved å spise protein og holde seg mye rolig.

Disse "lavt-blodsukker"-periodene kommer og går i mange år, men det blir etterhvert mye bedre etterhvert som kroppene våre vender seg til det.

UVANLIG VERKING OG SMERTER I ALLE DE FORSKJELLIGE DELER AV KROPPEN

Dette er faktisk også et helt vanlig symtom, dette er et tegn på renselse og at du slipper fri blokkert energi som vibrerer i 3d-nivå, mens andre deler i kroppen vibrerer på et høyere nivå. Du kan kjenne smerter i visse deler av kroppen i mange uker, og så forsvinner det helt av seg selv igjen!

KONTINUERLIG SMERTER OG STIVHET I NAKKE OG ØVRE DELEN AV RYGGEN

Vi holder på å utvikle engle-vinger, og det er her de skal komme ut! Ryggraden vibrerer annerledes og forbinder seg også til et høyere lys. Det er her det skjer, i denne delen av kroppen.

HUDPROBLEMER OG DIARE

Kviser, utslett o.l kommer ofte når vi er i en transformasjons-prosess og er på vei opp mot en høyere energi. Diare kan vare i ukesvis, enda måneder. Hvis legen sier at du er o.k, så kan fiber hjelpe inntil denne fasen er over. Og til tross for dette, så går du ikke ned i vekt.

 

VONDT I HJERTET/HJERTEBANK

Disse symptomene er vanlig for mange. Noen ganger kan det føles som om du får et hjerte-attack. Hjertene våre prøver å vende seg til en ny og høyere frekvens.

 

PERIODER MED VELDIG DYP SØVN

Når energien ikke beveger seg så mye og vi har oppnådd det vi skal for en stund, så får vi hvile. Mens vi integrerer og forbereder oss til neste fase, så blir vi veldig sløve. Det kan bli nesten umulig å holde øyelokkene åpne på dagtid, og å sove på dagtid kan bli en vanlig og nødvendig vane.

Selv om du kanskje tror at du kan trene deg tilbake til mer energi, så vil du mest sannsynlig befinne deg "død" på sofaen ved ethvert forsøk.

 

DU OPPLEVER EMOSJONELLE UPS OG DOWNS - DU GRÅTER

Det er våre følelser som bærer energiene. Når vi faller sammen, /(og det er det vi gjør), så kan vi bli ganske så emosjonelle.

Vi kan gråte når vi opplever vennlighet. Vi kan gråte når vi føler lettelse. Vi kan gråte når vi ser noen lider.

Disse tårene er en stor renselse, og det gir slipp på mye.

En kan også vite når en ny energi har ankommet, fordi en da kan begynne å gråte mens en kjører bil. Dette ser ut for å være et symptom som kommer opp hele tiden, og det vil vedvare. Men det er i det minste smertefritt!

NATTESVETTE OG HETETOKTER

I løpet av visse faser i oppstigningen, så bestemmer kroppen seg for å brenne ut de lavere og tetteste aspekter av oss selv.

Du kan komme til å våkne opp dryppende våt, eller bli plutselig bli veldig varm om dagen. Det kan være svært kaldt ute, men du har det helt flott i korte ermer.

FROSTRIER - UMULIG Å BLI VARM IGJEN

Når vi beveger oss opp mot mye høyere dimensjoner etter mye integrasjonsarbeid, avgifting og andre ascension - prosesser, så blir vi veldig kalde. Vi befinner oss midt imellom og forbereder oss på å flytte oss oppover.

I slike tilfeller kan det være veldig vanskelig å få varmen igjen uansett hva du gjør.

MERKELIGE, VILLE OG NOEN GANGER VOLDELIGE DRØMMER

Vi holder på å gi slipp på mange livs lavere vibrasjons - energier gjennom våre drømmer.

Hvis du er en av de som mottar høyere informasjon gjennom dine drømmer, så vil du mest sannsynlig gjøre masse frigjøringsarbeide om natten. Da er du heldig, siden mange må gjøre dette mens de er våkne.

Disse drømmene er vanskelige å forstå seg på, men hvis du er en god drømme - tyder, så kan du lett finne ut av de.

Disse "acid - trip - lignende" drømmer er oppe og synlige fordi de inneholder energi som er på vei ut. På denne måten frigjør vi oss fra alle våre tidligere liv.

SVIMMELHET, TAP AV BALANSE, DET SPINNER!

Definisjonen på Merkabah er roterende områder av lys som omslutter spirit/kropp som hjelper å transportere spirit/body fra en dimensjon til en annen.

Mens vi forbinder oss med våre lyskropper og begynner å bevege oss inn i høyere dimensjoner, så begynner vi å spinne, og vi kan derfor oppleve en stor grad av svimmelhet.

Hvis du er klar over at dette symptomet indikerer at noe vidunderlig skjer, så kan det være ganske morsomt, som å være på en karusell.

VONDT I HELE KROPPEN OG DAGER MED EKSTREM FATIGUE

Kroppene våre går over til krystallinsk form for å gi oss muligheter for å ha en tilværelse i de høyere sfærer for å motta høyere lys hele tiden. Dette er en løpende prosess, og det kan ikke skje over natten. Hvis du føler deg som om du er 100 år og så vidt er i stand til å gå over rommet, så er dette grunnen!!

De av dere som opplever å være konstant slitne, helt utmattet eller føler dere "oppbrukte", er foregangskvinnene/mennene til gjennomføring av fornyelses - programmet.

Det tapper deg for energi og kan oppleves veldig deprimerende for deg mens du kaver med problemene med å bare kunne ta den enkleste avgjørelse i ditt liv. Det som ikke føltes som noenting tidligere.

VIT AT DU ÆRES, AT DU MOTTAR EN ENORM STØTTE, DU ER ELSKET, OG DENNE FØLELSEN AV Å VÆRE HELT ALENE MENS DU TVINGER DEG SELV FOR Å OPPRETTHOLDE DIN OPTIMISME, DINE TVIL OG ENGSTELSER - DET ER VIRKELIG DEN DYPE MØRKE TIMEN FØR DET LYSNER!!

SAND I ØYNENE OG TÅKETE SYN

Veldig enkelt....., øynene dine holder på å vende seg til å se på en ny måte, i en ny dimensjon og i en ny virkelighet....

HUKOMMELSES - SVIKT OG VANSKELIGHETER MED Å FINNE ORD

Noen ganger kon vi ikke klare å si noe i det hele tatt. Når dette skjer, så holder du på med å gå fram og tilbake mellom dimensjoner og da erfarer du å være uten kontakt.

Noe som ligner på dette, er når du prøver å skrive på en pc og du stokker bokstavene på gal måte. Da, når dette skjer, så er vi ikke på linje med tiden og flyten er uten forbindelse, fordi en del av vår energi er her og en annen del er langt foran.

VANSKELIGHETER MED Å HUSKE HVA DU GJORDE ELLER HVEM DU SNAKKET MED FOR 1 TIME SIDEN

I de høye sfærer, er allting i øyeblikket, vi ER. Hvis vi ikke oppbevarer noe i vår bevissthet, så eksisterer den ikke lenger. Vi har ingen bindinger. Vi lager selv vår egen verden rundt oss gjennom det vi tror på og via våre tanker, og det vi ikke holder fast ved, eksisterer ikke.

Alt er helt nytt, siden vi starter helt på nytt, men det er veldig praktisk når vi skal leve i de høyere dimensjoner. Det kan være litt skremmende til å begynne med. I tillegg, så er vi noen ganger hverken her eller der, vi er i mellom to dimensjoner.

Å IKKE HUSKE MENINGEN MED NOEN TING

F.eks å sitte foran pc`n og ikke huske hvordan du skal bruke tastaturet. Så sier du kanskje til deg selv; Dette er helt latterlig, jeg vet at jeg vet hva jeg skal gjøre!

Så prøver du å legge hendene på tastene for å prøve og få de til å bevege seg Fingrene føles som store pølser, tunge og stive!

Å FØLE SEG HELT DESORIENTERT, Å IKKE VITE HVOR DU ER

Hvor i all verden er jeg? Jeg passer ikke inn noen steder og ingenting ser ut til å passe eller det føles riktig!

Og jeg vet ikke hvor jeg hører hjemme eller hvor jeg skal hen, heller ikke hva det er meningen jeg skal gjøre!

Har du noengang hatt en slik samtale med Universet?

Du har blitt slått ut av ditt gamle image ved et energi - skifte og befinner deg mellom to virkeligheter. Du har lykkes med å legge mye bak deg, og nå er du på et veldig nytt sted, men du er ikke helt integrert ennå.

Skjønt du ikke har mye tid til integrasjon, for så vidt du føler deg komfortabel, så vil du bli forflyttet til neste høyere vibrasjons-sted. Og i tillegg, verden utenfor matcher ikke den frekvensen du vibrerer på.

TAP AV IDENTITET

Du ser deg i speilet og har en rar følelse av å ikke ha kontakt med familiære imagen. Du kan føle at du er utenfor kroppen.

Når dette fenomenet først skjer, så slutter det aldri.

Du har satt fri så mye av ditt ego - selv at du ikke lenger er den samme personen, og du har ikke lenger forbindelsen til ditt fysiske legeme.

Når du begynner å oppta mer og mer av din sjel og Høyere Selv i deg, så er du ikke mye i kroppen. Du vil fortsette med å bruke stemmen din for å kommunisere og også bruke andre kroppslige aspekter, men du begynner sakte prosessen med å trekke deg ut av og sette fri din menneskelige form.

I tillegg så har du fjernet mye av dine gamle mønstre og du holder nå mye mere lys og også en enklere, mere forfinet guddommelig deg.

Alt er i orden - du er o.k.

DU HAR EN "UT AV KROPPEN" OPPLEVELSE

Samme forklaring som ovenfor. Den fysiske kroppen er den siste som følger opp. Mye av oss er nå i en høyere dimensjon og residerer utenfor våre kropper, mens våre kropper er der ennå, de er mye mer tette i vibrasjon.

Å SE OG HØRE TING

Siden vi nå kan komme inn i forskjellige dimensjoner ganske lett, så er det vanlig for mange å se ting ut i fra øyekroken eller høre ting, noe som er vanlig når vi går igjennom "tunnelen" og stiger opp i en annen dimensjon.

Avhengig av hvor sensitiv du er og hvordan du er satt sammen, så kan dette være en vanlig opplevelse. Mange ser orbs og vibrerende bobler i farver også.

Mange av våre multidimensjonale evner kommer tilbake; klarhørsel, klarsyn, klarfølelse osv.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg