UTVIDEDE SYMPTOMER 2, MAI 2014

DU FØLER DET SOM OM DU ER I FERD MED Å BLI GAL ELLER HOLDER PÅ Å UTVIKLE EN MENTAL SYKDOM AV ET ELLER ANNET SLAG

Vi erfarer raskt flere dimensjoner og store åpninger. Mye er tilgjengelig for oss nå. Du er bare rett og slett ikke vant til det. Din oppmerksomhet er høynet og barrierene er borte. Dette vil gå over og til slutt vil du føle deg virkelig hjemme, som du aldri har følt før, siden hjem nå er her.

DU FØLER DET SOM OM DU SER NED I EN LANG TUNNEL FOR Å FORBINDE DEG TIL LAVERE VIBRASJONER; FØLER DET SOM OM DU SPILLER ELLER LATER SOM

Når vi residerer høyere sfærer, så vil det som ikke er der med oss føles som om det er veldig langt avgårde.

Hvis du fremdeles er i en livsstil hvor du regelmessig er i interaksjon med den "gamle verden", så kan du føle deg som en skuespiller i en akt eller at du later som i måten du er på gjennom dagen.

I virkeligheten så oppholder du deg ikke lenger i verden, selv om du fremdeles er involvert i den.

Folk som du dumper borti, er et annet clue. Noen ganger når du er ute, så kan du merke at det er noen mennesker som ikke engang ser deg. Det er et lett dimensjonsskifte - hvor du kan se dem, men du er lett ute av å være i vibrasjonsmessig linje med dem, og de kan ikke se deg. 

 

DU HAR EN INTOLERANSE FOR LAVERE VIBRERENDE TING (3D) SOM BLIR REFLEKTERT I SAMTALER, ATTITUDE, SOSIALE STRUKTURER - DE RETT OG SLETT FÅR DEG TIL Å FØLE DEG "SYK" INNVENDIG

Når vi begynner å nå opp til de høyere sfærer og kommer inn i en høyere vibrasjon, så er energiene våre ikke lenger på linje med den gamle 3d verdenen. Gjennom en sterk intoleranse mot det gamle, så blir vi dyttet til å bevege oss fremover - til å VÆRE og skape DET NYE.

I tillegg, føler du at du bare ønsker å være hjemme eller bare være alene, siden så mye ikke lenger passer sammen med den høyere vibrasjonen i deg. Dette er simpelthen en veldig vanlig erfaring med evolusjonen.

Vi beveger oss fremover før de ytre manifestasjonene gjør det. Å oppholde seg i gamle kan rett og slett oppleves grusomt. Det blir på samme måte som å komme tilbake når du har hatt en "nær-døden" opplevelse.

Mens ascension - prosessen fortsetter, så vil det å gå bakover til de lavere dimensjonene ikke føles godt, det vil heller ikke være mulig så mye lenger, siden det er vanskelig å senke vår vibrasjon for å kunne oppholde oss der. Dette er en erfaring i å navigere i de dimensjonale hierarkiene. Vi vil til slutt bli eksperter i å kunne gjøre dette.

 

 

DU ØNSKER IKKE Å GJØRE NOEN TING

Du er da i en hvile - periode, "reboothing". Kroppen den vet hva den trenger. I løpet av denne tiden kan du føle det som om du har mistet din lidenskap og glede og ikke vet hva du skal gjøre med livet ditt, og i virkeligheten ikke bryr deg.

Denne fasen oppstår når vi "realign", omformulerer, ommøblerer. Også i de høyere sfærer omformes det. Ting blir satt på plass slik at alt er klart til at du igjen kan bevege deg fremover. I tillegg, når vi begynner å nå de høyere sfærer, vil det å gjøre og å få ting til å skje bli gammeldags siden De Nye Energiene støtter det feminine; å kose seg, motta, skape, ta vare på, gi næring til.

Be universet om å bringe deg det du trenger, hvis du ikke kan klare det selv. Og VIT AT DU ALLTID BLIR TATT VARE PÅ GJENNOM ASCENSION - PROSESSEN,selv om det ikke alltid føles slik.

De som i det fysiske går igjennom en slik prosess, er veldig høyt aktet av Kosmos. VI BLIR VÅKET OVER!

DU HAR ET ØNSKE OM Å REISE HJEM, SOM OM ALT ER OVER OG DU IKKE HØRER TIL HER LENGER

Mens vi vender tilbake til kilden, så ER ALT OVER! Men mange av oss blir for å erfare og skape Den Nye Verden. Altså, våre gamle planer med å komme hit har blitt fullført. Vi er egentlig ferdige med vår inkarnasjon som besto i å heve jordas frekvens med målet om å nå den kritiske massen. Vi oppnådde mye av dette ved å forandre de mørke og tette energiene gjennom OSS SELV.

Nå behøver vi ikke å gjøre dette mer, og det kan virke som om vi bare ønsker å komme oss vekk og fjerne oss fra disse erfaringene.

Det som vil komme nå er rett og slett guddommelig, og kan på ingen måte sammenlignes med den første fasen. 

EN PLUTSELIG FORSVINNING AV VENNER, AKTIVITETER, VANER, JOBBER, BOLIGER

En av de mest vanlige erfaringene i de høye sfærer innbefatter LOVEN OM MAGNETISME.

LIKE ENERGIER TILTREKKER SEG ALLTID LIGNENDE ENERGIER

Dette gjelder også de dimensjonale hierarkiene. Vi vil alltid bli satt sammen med HVA og HVORDAN VI ER-vibrasjoner!

Når vi stigere høyere og høyere, så blir dette fenomenet mer kraftfullt, og det blir også en av de grunnleggende kjernene av vår virkelighet og eksistens.

Gjennom ascension - prosessen så evolverte vi langt utover det vi brukte å være, og derfor forsvinner mennesker og omgivelser som ikke lenger harmonerer med oss.

Dette kan mange ganger oppstå dramatisk etter noen ganger gjennom et enkelt ønske som er oppstått gjennom muligheten til å relatere seg til dem som vi kunne tidligere.

Når et slikt energi - skifte oppstår, så kan det føles som en bombe har falt og at alt i vår verden har blitt smadret.

Til slutt er vi helt på linje med Det Nye. Når dette skjer, vil du føle deg så mye bedre!

ØKT SENSITIVITET FOR DINE OMGIVELSER

Køer, bråk, mat, tv, menneskelige stemmer og andre ting som stimulerer,er det så vidt du kan tåle.

Du blir også overgitt veldig lett og blir veldig lett overstimulert.

Vit at dette til slutt vil forsvinne.

DU HAR SKAPT EN SITUASJON SOM SER UT SOM DITT VERSTE MARERITT

Din sjel leder deg til å strekke deg ut mot aspekter som du har manglet, eller til å dempe ned aspekter hvor du hadde overflod.

Din energi balanserer seg selv.

Å finne din vei mot fred gjennom denne situasjonen, er en test som din sjel har satt opp for seg selv. Dette er din reise, og din sjel vil finne din vei ut av det, og det vil du.

Når du til slutt ser deg tilbake, vil du føle takknemlighet for denne erfaringen og du vil være en helt annen person.

HUMMING/RINGING I ØRENE

Dette er ikke tinnitus, men det føles kanskje slik ut. Ørene endrer seg også. Noen kan høre ringing, som bare fortsetter og fortsetter. Ta det som et vibrasjons - merke, for det betyr ganske enkelt at din vibrasjon er i harmoni med en ny og alternativ virkelighet, som er veldig nær til din.

EKSTRA ELEKTRISITET I KROPPEN

Du merker det hvis du berører ting.

Eller du har indre elektriske vibrasjoner i kroppen, summing, indre rystelser, langsomt bevegende indre energi-vibrasjoner.

DU SER YNGRE UT!!

Etterhvert som du renser ut emosjonelle ting og du reduserer begrensede tankeformer og annen tung baggasje fra fortiden, så blir du faktisk lettere!!

Din frekvens er høyere!

Du elsker deg selv og ditt liv mer!

Du begynner å ligne på den perfekte deg - DEN DU I VIRKELIGHETEN ER!!

DU OPPLEVER HENDELSER SOM SNUR LIVET DITT RUNDT

Død, skilsmisse, skifte jobb, du mister hjemmet ditt, sykdom eller andre katastrofer - noen ganger mye på en gang!

Krefter som forårsaker at du må senke farten, forenkle, forandre, re - undersøke hvem du er og hva livet ditt betyr for deg.

Krefter som du ikke kan ignorere, krefter som forårsaker at du må gi slipp på bindinger. Krefter som vekker din følelse av kjærlighet og omtanke for andre.

DU HAR EN DYP LENGSEL ETTER MENING, HENSIKT, ÅNDELIG KONTAKT OG ÅPENBARINGER

Kanskje vekkes du opp spirituelt for første gang i ditt liv. Ditt materielle liv kan ikke dekke dine behov lenger.

DU HAR EN FØLELSE AV AT DU PÅ EN MÅTE ER ANNERLEDES ENN DU VAR FØR

Du har en tydelig følelse av at alt i livet ditt er nytt og forandret, at du har forlatt ditt gamle selv, og det har du.

DU ER MYE STØRRE ENN DU KAN FORESTILLE DEG, OG MERE VENTER DEG!

"LÆRERE" KOMMER TIL DEG PÅ DET PERFEKTE TIDSPUNKT, FOR Å HJELPE DEG PÅ DIN SPIRITUELLE REISE

Mennesker, bøker, filmer, Moder jord e.l.

"Lærerne" kan vise seg som den negative eller positive pol når du er fanget i polaritets - tenkning, men fra et transcendentalt perspektiv, så er dette alltid perfekt og akkurat det du trenger å lære for å kunne bevege deg fremover.Dessuten, vi får aldri mer enn vi kan takle! Enhver utfordring gir oss en mulighet til å vise vårt "mesterskap" i det vi passerer igjennom det. 

DU FINNER ET SPIRITUELT SPOR SOM SIER DEG NOE, DET SNAKKER TIL DEG PÅ DE MEST DYPTGÅENDE NIVÅER

Plutselig så får du et perspektiv på tingene som du aldri har vurdert tidligere. Du hungrer etter å lære mer. Du leser, du deler med andre, stiller spørsmål og går innover i deg selv for å finne ut mer om hvem du er og hvorfor du er her.

USYNLIG NÆRVÆR

Noen mennesker rapporterer at de føler seg omringet av vesener om natten, eller de har en fornemmelse av at de blir berørt eller snakket til. Noen føler også at kroppen deres vibrerer. Vibrasjonen er forårsaket av de energetiske forandringene etterat emosjonell klarering har skjedd.

ØKT INTEGRITET

Det går opp for deg at nå er det på tide for deg å finne din egen sannhet og uttale denne. Det blir viktig for deg å kunne være mere autentisk, mere være deg selv.

Du må kanskje si "nei" til mennesker, som du tidligere bare behaget.

Du finner det utålelig å bli værende i et ekteskap/jobb/plass, som ikke styrker den du er.

Du kan også finne ut at det ikke lenger er mulig å gjemme seg, eller at det heller ikke er noen hemmeligheter du kan holde på lenger-

ÆRLIGHET blir viktig i alle dine relasjoner.

Å VÆRE I HARMONI MED ÅRSTIDER OG SYKLUSER

Du er mer intunet med årstider og sykluser, måne - fasene og har mere våkenhet rundt din plass i natur - verdenen - en sterkere forbindelse med jorden.

ØKTE INTUITIVE EVNER OG ENDRINGER I BEVISSTHETEN

Du tenker på noen og umiddelbart hører du fra dem. Flere og flere synkronisiteter. Du får plutselige innsikter om mønstre/hendeser/om fortiden. Klarsyn, "ut av kroppen" opplevelser o.l. Økt sensitivitet og viten. Du er oppmerksom på din og andres essens, og du kan komme til å kanalisere engler/Kristus - bevissthetsenergier.

KOMMUNIKASJON MED ÅNDER

Kontakt med enger, åndelige veiledere eler andre guddommelige entiteter. Flere og flere mennesker ser ut til å ha denne evnen. En mottar inspirasjoner/downloader informasjoner i form av skriving, maling, mottar ideer, kommunikasjon, dans etc.

ØYEBLIKK MED GLEDE/FRED/FØLER SEG VELSIGNET

En føler dyp fred og vet at en adri er alene.

INTEGRASJON

Du blir sterkere og klarere i følelsene, psykologisk og åndelig.

Du føler det som om du står på linje med Ditt Høyere Selv.

DU LEVER LIVET UT I FRA DIN HENSIKT

Du forstår at du endelig gjør det du kom til jorden for å gjøre.

Nye ferdigheter og gaver strømmer i mot deg, spesielt healing.

DU FØLER DEG MER I KONTAKT MED DYR OG PLANTER

For noen, så oppleves dyrene nå mer "menneskelige". Ville dyr er mindre redde nå. Plantene responderer på din kjærlighet og omsorg mer enn noensinne. Noen har til og med beskjeder til deg.

DU SER SKIKKELSER I ANDRE DIMENSJONER

Slørene mellom dimensjonene er tynnere, så dette er ikke overraskende.

Du er mere kraftfull enn du aner, så la frykten fare.

Be guidene dine om å hjelpe deg hvis du går inn i frykt.

Du ser en persons virkelige form eller du ser en av dine kjære med et annet ansikt - tidligere liv eller parallelle liv.

 

DU MANIFESTERER TANKER OG ØNSKER RASKERE OG MER EFFEKTIVT

Tenk over hva du tenker - alle tanker er en bønn.

Vær forsiktig med hva du ønsker deg!

DU FALLER, HAR UHELL, BREKKER BEN I KROPPEN

Kroppen din er ikke jordet eller livet ditt mangler balanse.

Eller kroppen din ber deg om å senke farten.

Undersøk visse aspekter av livet ditt, eller heal visse aspekter.

Det er alltid beskjed om at noe ikke er i balanse.

Hvis du nylig har brukket noe, så er det det leddet du har brukket som har påtatt seg noe du selv fornekter å forholde deg til.

HVA DU KAN GJØRE:

Du må jorde deg selv ved å ta av deg skoene og gå barbeint i gresset!

Legg deg også ned på jorden, uten teppe under, føl jorda under deg!

Kom deg ut i naturen!

Sakne farten og vær oppmerksom.

Vær nærværende-

Omslutt deg selv med blått lys når du føler deg oppskaket.

HÅR OG NEGLER VOKSER RASKERE

Kroppen bruker mere protein.

DU HAR ET HØYERE ØNSKE OM Å FINNE DIN SOUL - MATE

GAMLE MINNER DUKKER OPP

Kropps - minner, undertrykte minner, opplevelser av deler av tidligere liv eller parallelle liv.

Vi heales og blir mer integrerte i alle deler av oss selv, så du kan forvente å ha slike opplevelser.

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg