JORDENS OPPSTIGNING, DEL 2

Skrevet 23.2.22 av Arnhild Yalena Rob

 

JORDENS OPPSTIGNINGS-PROSESS, DEL 2

 

I  over 30 år har jeg studert teosofi og esoteriske verker, deltatt i kurser i inn og utland, vært på reiser, og jeg er utrolig takknemlig for alt jeg har lært og fått være med på.

Nå ser jeg på dette som en forberedelse til det som nå skjer og skal skje fremover.

Men det som skjer nå, det vi gjennomlever nå, det har aldri skjedd før, så det må gjennomleves av oss og beskrives av oss som erfarer det vi gjør nå. Det kan ikke leses om i bøker!

I slutten av 2021 formidler Judith Kusel at mektige krefter hadde ankommet jorden, og i slutten av desember 2021 ville det komme en voldsom vibrasjons-puls inne fra jordas MAGNETIC CORE, inne i jorda. Dette ville begynne å samhandle direkte med våre hjerte-celler for å forberede skiftet som kommer. Denne utstrømming er skapt for å kunne skifte ut det energetiske hjertes rammeverk i det det omformer hjertet inn i et multidimensjonelt flytende rammerverk av lysvibrasjon og gjøre oss klare til å gå inn i disse multi-dimensjonene.

Dette kan kanskje være årsaken til at så mange, mange flere, over hele verden, fikk åpnet deres hjerter, og på den måten åpner opp for å kunne få kontakt med sin sjel og sitt Høyere Selv/ sin iboende guddommelighet.

Og også at mennesker nå over hele verden demonstrerer for FRIHET, SANNHET, KJÆRLIGHET. Dette foregår i stor grad nå, og det bare øker og øker på. Selv i den sensurerte presse kommer det igjennom små drypp om hva som virkelig foregår i vår verden nå!!!

Flere og flere har jo også etterhvert innsett at verden er ikke slik vi trodde den var. Vi har blitt løyet til så mye fra de vi har stolt på og hatt vår tillitt til. Mange føler seg eksistensielt truet, og det er da at man mobiliserer sitt beste, og det beste må fram nå i alle for å kunne bli 100% autentisk og dermed fullføre sin ascension/oppstigning til Den nye Jord, i GLEDE, FRIHET og EKSPANSJON!

Strafferetts-advokaten FUELLMICH er virkelig en lysarbeider som gjør mye for menneskeheten akkurat nå. Han hevder at rettsystemet eies og kontrolleres av en elite, noe som gjør at et rettferdig rettsoppgjør ikke vil kunne finne sted i dagens domstoler. Den eneste måten å få slutt på dette er at folket reiser seg og forteller myndighetene at nok er nok. Komiteen han er leder for, har intervjuet 110 respekterte fagpersoner over hele verden, og de konkluderer med at det ikke finnes basis for en pandemi. Det trikses med tall, og i USA har 500000 mennesker dødd av den eksperimentelle mRNA-vaksinen. Han sier at tiltakene er like dødelige som en 3. verdenskrig ville ha vært.

Han sier: Det er ikke flere konspirasjons - teorier igjen, de har alle blitt sanne og er ikke lenger teorier!

Det er igangsatt store juridiske prosesser i India, Sør-Afrika,USA, Canada og Frankrike. I Portugal, Østerrike og Tyskland har domstoler avgjort at PCR-testen ikke kan brukes som grunnlag for corona-tiltakene.

 

NOW IT`S HUMANITY VERSUS INHUMANITY!! 

Judith Kasel skriver i des 21:

Alt som er uekte presses frem, i mellommenneskelige forhold, inne i menneskene og i det ytre. Frykt vil komme til overflaten, og ting vil virke svært vanskelige for den som ikke er klar over hva som skjer.

Evolusjons-prosessen kan ikke stoppes eller kontrolleres. Alt endrer seg, innvendig i mennesker og ute i verden og vi må lage et nytt bilde av oss selv og manifestere det i den ytre verden. Vi blir strippet til vi  står der helt nakne, alle maskene våre går i oppløsning, og vi må være villige til å gi slipp, la ting gå. Alt brytes ned. Det nytter ikke å fornekte noe lenger, det nytter ikke å løpe fra det. Vi må følge skiftene og være i flow hele tiden! Du setter deg selv FRI nå! Slik er det å ha en evolusjonær opplevelse! Vær observatør til din egen evolusjon - alt er såre vel!

I desember 2021 skjedde det en renselse av det kollektive maskuline og en hjerte-åpning her. En massiv energi - strøm av "the Immaculate=Plettfri" strømmet inn. Det var en intens frigivelse av Patriarkatet og alt det det sto for siden fallet av Atlantis for 12000 år siden.

Det er renselse på alle plan. Yeshua (mester Jesus) arbeider nå sterkt med å få åpnet menneskehetens hellige hjerte. Dette gjør han sammen med den universelle engelen Mary. Balansen blir dermed gjenopprettet. Kjærlighetens kraft  og guddommelig kjærlighet åpner Menneskehetens hellige hjerte.

DE NESTE 10 ÅRENE VIL VÆRE DE VIKTIGSTE ÅR VI HAR LEVD HER PÅ PLANETEN JORDEN. DET VIL AVGJØRE HVA VI BLIR OG HVOR VI VIL GÅ I VÅR KOSMISKE FREMTID.

Vi må nå velge om vi ønsker/ikke ønsker å slå følge med planeten Jorden inn til en helt ny virkelighet av kjærlighet og lys eller å bli stående/bli værende på en ny runde av inkarnasjoner i 3. dimensjon. Det opplyses om, at de som velger det siste, vil i neste inkarnasjon bli overført til en annen 3d materialistisk planet i et annet univers, og der kan de bruke så lang tid de trenger på å gjøre seg ferdig med materialisme m.m. Når man er mettet, vil man ønske å evoluere opp til en høyere dimensjon.

JORDA VÅR FORTJENER SIN GLORIOUS ASCENSION!

Endelig er alt på plass denne gangen, den menneskelige og den kollektive bevissthet er høy nok nå til at dette vil lykkes!

Så våre viktigste oppgaver som lysarbeidere nå er å hjelpe til på alle nivåer, som aldri før, med jordas oppstignings - prosess, slik at Den Nye Jord manifesteres. Den er her allerede!

Du kan ha en følelse av fullendelse, noe er ferdig, men så kan neste kapitell starte! Det indikerer bare at du virkelig er klar til å bevege deg til neste nivå i din guddommelige plan. Alt som har ledet opp til dette, har virkelig vært en forberedelse til ditt neste sjels-oppdrag. Jeg gjenkjenner dette fullstendig!

Året 2022 vil virkelig være året hvor sjels-monadene virkelig må arbeide hardt for å kunne virkeliggjøre dette skiftet for å trigge en masse-oppvåkning. Alle de som kom inn i dette tids-vinduet for å tjene og å være anker for den nye jord-template er de 144000 (obs-dette er ikke et tall, men en vibrasjon!).

Enhver kosmisk innstrømming (og det er det mange av for tiden) vil forårsake at den fysiske kroppen må gå igjennom en oppgradering. Gamle følelser og tanker er energi, og disse energiene må binde seg til noe fysisk for å kunne bære disse gamle programmeringene ut av kroppen. Den fysiske kroppen må reversere fullstendig alle sine systemer for å kunne skylle vekk gamle programmeringer.

VI BLIR TIL SLUTT SOLEN!

Den fysiske kroppen reparerer seg selv når du sover. Du integrerer ditt eget lys når du sover. Du føder nye virkeligheter når du sover. Slør blir fjernet når du sover.

Judith sier i desember 21 at nå har vi vært igjennom noe vi aldri har vært med på før, vi har gått igjennom noe hun kaller for "worm - hole", og via dette har vi vært igjennom en intens gjenfødsel. Alt endrer form nå. Når dette skjer på universelle og galaktiske nivåer, så skjer dette på jorden også.

En kan ikke gå tilbake nå, bare fremover. Fra nå av vil dette føles av alle i aller høyeste grad. Livet vil aldri kunne bli det samme igjen! Nå inntar vi vårt virkelige galaktiske og universelle statsborgerskap! Og vi står i vårt høyeste sjels - mesterskap, i sannhet og med integritet.

Vi som er aktive og våkne i denne prosessen kan virkelig bli intolerante for lavere vibrasjoner i 3d, alt som blir reflektert i konversasjoner, måter å være på, i sosiale strukturer. Dette kommer av at vibrasjonene i dimensjonene ikke er i samme frekvens Det kan få oss til å føle oss regelrett syke.

Derfor blir vi pushet til å bevege oss fremover, og å "være" og å skape Den nye Jord. Du vil frastøte deg mennesker og ting med annerledes frekvens enn deg selv. Mens de på samme frekvens vil bli trukket mot hverandre (Loven om magnetisme).

Hele kroppen, fra cellene til kjemien i kroppen endrer seg og skifter i raske hastigheter. Det kan føles som om du dør eller at det er noe alvorlig galt med deg. Symptomene kan vare i åresvis.

Claus Herskind Houlberg skriver om at vi lever med planeten Pluto i Steinbukken tegn, hvor illusjoner og løgner avsløres. Tegningen handler om virkeligheten og evnen til å ta ansvar for dette.

Vi blir alle testet på våre svakheter. Vi vil alle se oss selv i et veldig klart lys, for det er det verdens -  disippelen, Pluto, har som oppgave i Steinbukken. Pluto kontrollerer rot-chakraet i esoterisk astrologi. Derfor handler det om hva du bidrar med mens du er her fysisk. For fysikken styres av rot-chakraet, altså Pluto. Så vi blir påvirket fra alle kanter. Dette gir selvfølgelig mange ascensions - symptomer, spesielt i nedre del av kroppen; hofter, bein og knær.

 

FORTSETTELSE I DEL 3       

 

 

 

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg