Tur til Diez og Limburg + darshan hos Mother Meera

Silkefabrikken i Eckernførde

Etter 6 dagers opphold på samling i Esoterisk Norden ved Væksthøiskolen ved Grenaa i Jylland, Danmark, var vi 7 stykker som dro derfra lørdags ettermiddag for å kjøre ned til Grevens by, Eckernførde og til Limburg, og vi skulle også være deltakere på to darshaner hos Mother Meera (se referat fra turen lang Tyrens Hjertelinje i 2009 for forklaring på hva en darshan går ut på), i Balduinstein, rett utenfor en liten by som heter Diez.

Slike reiser kommer til ved at man får en intuitiv "kallen" til å dra av sted, og da arrangerer man det. Som arbeidende disipler blir vi mer og mere kallt ut på reiser.

Tyrens krone - chakra ligger i Jotunheim-området i Norge, og mens vi oppholdt oss i Danmark, var vi i Tyrens panne-chakra, og nå skulle reisen gå nedover langs hals-chakraet.

Vi hadde dessverre kun noen få dager denne gangen, så det ble mye kjøring siste dagen.

Vi startet lørdag den 25. kl. 14.57.

I det følgende, har Susanne Hansen fra Det Gylne Hjerte i Drammen, laget en analyse av reisen sett i.f.t tarotkortene, numerologi og sephirotene i Livets tre, og dette er fantastisk og gjør reisen ennå mere spennende når vi kan se på det etterpå på denne måten, så TUSEN, TUSEN TAKK FOR HJELPEN, SUSANNE!!

I numerologi og tarot, samt Livets Tre, så startet vi på NETZACH/VENUS, som er sti nr. 3 mellom Saturn og Uranus.
Datoen var den 25.=7, tarotkort nr. 7: VOGNEN og STJERNEN (klokkeslett) .

VOGNEN= Krepsen, bl.a ny begynnelse, meditasjon og spirituell vei.

STJERNEN= Vannmannen, bl.a inspirasjon, krystallisering, klare visjoner og forbindelse til den universelle intelligens.

STI NR. 3= Keiserinnen/Venus: fruktbarhet, moderlighet, visdom, forbindelse av ånd og materie, av indre og ytre rikdom.

Vi ankom Eckernførde lørdags kveld, og da var det mørkt allerede, men etter å ha sjekket inn på hotellet, dro vi direkte (d.v.s det ble en omvei inn i en gammel bydel med trange, trange brosteinbelagte gater og dead end, så vi måtte rygge langt,men slik er det, det var vel et eller annet oppdrag vi skulle utføre der!!!)
Vi var på feil side av vannet, for vi så kirkespirene, men etter en kort stund, så fant vi fram og fant raskt en parkeringsplass og tok beina fatt.Vi hadde håpet på at det skulle være et arrangement inne i kirken den kvelden, men alle lys var slukket, så vi måtte klare oss med å gå rundt kirken i temmelig mørke.Dette var altså St. Niclas kirken hvor Greven i sin tid ble begravet.
Fra Johannes (Broder Johannes på de indre plan som Kim kanaliserer og som følger oss i vårt arbeide, har antydet at hans etterlevninger ligger under kirkegulvet og at det ble flyttet dit p.g.a at vannstanden steg i Eckernførde, og en 4. innviet må alltid etterlate sine benrester på jorden, da dette gir en enorm utstråling til hele menneskeheten.
Vi gikk rundt og følte på energiene, og på endesiden var det sterke energier, og jeg tror at dette har vært hovedinngangssiden i eldre tider, store vinduer var murt igjen der.

Vi fortsatte nedover langs gågata et stykke til vi kom ned til Silkefabrikken hvor Greven hadde arbeidet og også bodd. Rommet hans var dengang så kaldt og trekkfullt at han pådro seg en revmatisme som han ikke klarte å kvitte seg med. Husk på han var en gammel mann, han var 87 år da han kom ned til Eckernførde. På Silkefabrikken farvet han stoffer, og ved siden av var han hovedmannen bak urtemedisin, som han hadde en lege til å lage, men han laget oppskriften. Denne medisinen ble solgt dyrt til de rike, men ble gitt bort gratis til de fattige.

I det jeg viser de andre vinduet til rommet som Greven engang bodde på i 1. etasje (huset var godt restaurert nå), så blir lyset plutselig slått på der inne og en gammel dame står der i nattkjolen og skal til å legge seg i en seng! Hun hadde ikke gardiner for vinduet.
Vi spratt bort, og jeg vet ikke om hun var klar over at 7 par øyne sto og så på henne!! Dere kan jo tenke dere latteren vi holdt på da!ECKERNFØRDE= 54= 9, tarotkort nr.9: ENEBOEREN
STI NR. 9= mellom Solen og Jupiter

ENEBOEREN= Jomfruen, bl.a å finne sitt eget lys, å gå innad, fullendelse, fruktbarhet.

MÅNEN= YPPERSTEPRESTINNEN, SOLENGELEN; adgang til intuitive krefter og høyere bevissthet.

På vei til kirken hadde Susanne sett en koselig restaurant som vi ønsket å spise på , vi var skrubbsultne etter flere timers kjøring, så vi fant nå frem dit.

Restauranten het RATSKELLER (ROTTEKJELLEREN!!)
Den lå rett i nærheten av Grevens kirke.
Der fikk vi anvist et helt rom for oss selv, dette til tross for at det var ledige bord inne i selve restauranten...... men først så måtte de rydde ut en masse puter som lå oppbevart der.

Vi kom inn i et veldig spesielt rom, og vi følte det som om Greven bød oss velkommen!! Det sto nøyaktig 7 stoler rundt et bord der inne!
Da vi har fått plassert oss rundt bordet, begynte vi å se oss omkring, og vi oppdaget at rommet var fyllt med symboler.


På en hel vegg var det hengt opp et gammelt svært verdenskart med astrologiske tegn, planeter, meridianer, masse engler m.m, tegnet inn rundt vår klode.

Vi oppdaget at Sanne satt i Vektens tegn.
VEKTEN= den stien som forbinder Mars og Jupiter.

Det ble etter hvert mye latter....., det gjør det jo alltid når vi er på tur, og dette ble litt av en festforestilling.

Etter å ha spist økologisk ren vegetarmat i 1 uke, så ble jeg svært glad når jeg så at de hadde Sandefjords-sild på menyen, så det bestilte både Sanne og jeg.De andre våget seg ikke på det, men bestillte and, ost, ostegratinerte grønnsaker.

Da maten kom, ble det mye latter!!!
Fisken vår fra Sandefjord var lyserøde marinerte sildefileter med rosa krem på!!!!Men vi fikk stekte poteter til!! Vi klarte ikke, selv med vår beste vilje, å spise fisken!
Arvid og Susanne fikk masse and med rosenkålspurre, men ingen poteter, men desto mere brun saus!!
Olav var tilfreds med sine grønnsaker, men ikke nok til at han ble mett av det. Men vi bestillte NYDELIG  dessert etterpå! 

ROTTSKELLER= 22,  og  har tallverdi som er tarotkort nr. 22;NARREN, og 22
 er et mestertall.

Tarotkort nr. 22: NARREN/URANUS , ligger i stien mellom Neptun, (Solens hjerte)  Kether og Uranus/Chokmah, som er okkult viten.

Susanne påstår at Sanne og jeg var veldig "høye" på lys da vi gikk ut av restauranten. Hun sier at Arnhild sto og betraktet de vakre ildsøylene på hver side av inngangsdøren til Rottekjelleren, og plutselig så ser hun den violette flamme inne i det levende lyset!
Susanne stoppet opp ved lyktestolpen rett utenfor, det var en lampe med 6 lyskuler, og et spindelvevsnett hang der, hun sa da til meg at der har vi merkabahen!!!
Snakk om å være høyt påvirket av lyset!!

Mens vi går over det åpne torget, så stopper plutselig Susanne opp helt fjetret, hun peker på en vann-søyle av marmor hvor det fosset ut med vann fra toppen, et virkelig fallo-symbol. "Der er min drøm!" sier hun. 

Jeg misforsto og svarer;"Jamen, den er jo så svær at du ikke kan bruke den til noe!" "Nei, det er akkurat det samme som jeg så i min drøm som jeg fikk tolket av Vita på Væksthøiskolen!"

Da forsto jeg....Susanne hadde hatt en meget sterk drøm hjemme i Norge like før hun skulle dra ned til Væksthøiskolen, og denne drømmen ble tolket av forstanderinnen, som er en meget dyktig drømmetolker, og hun tolket drømmen dit hen at Susanne nå hadde fått forenet sin feminine og maskuline side....

Vi så det komiske at "den" står i Grevens by, midt på torvet!!

Dagen etterpå satte vi kursen mot Limburg og Diez, og der skulle vi bo på hotell WILHELM VON NASSAU.

Her fikk vi en veldig fin velkomst, og de trodde at Arnhild Rob var en mannsperson, og at en av de mannlige i gruppa var Misses Rob!!!
Og dagen etterpå fikk vi et brev hvor det sto: FA. NERUM og under Mrs. & Mr. Arnhild Rob, så denne mannen ble jo hetende Mrs. Rob på resten av turen!!!!


Hotell-navnet utløser 3 tarotkort;
10. tarotkort= LYKKE/SKJEBNEHJUL, JUPITER, som forbinder Venus med Jupiter.
15.       "      = DJEVELEN/STEINBUKKEN, som forbinder Merkur med Sjelen.
12. tarotkort= DEN HENGTE MANN (sjelens kort) som forbinder Merkur til Mars på sti 12, hvor Neptun ligger.

Veinumrene vi kjørte på var
E45= 9, ENEBOEREN
23=5 HIEROFANTEN
22= NARREN
De siste kilometrene før Limburg kjørte vi på vei 49=13 DØDEN

Hver gang vi tok et stopp langs veien, så hoppet og danset vi på marken mens vi masserte Moder Jord, og vi sang den sangen som Signe lærte oss: "MOTHER, WE HEAR YOUR HEARTBEAT, MOTHER I FEEL YOU UNDER MY FEET, mens vi rystet armer og bein, og folk glodde rart på oss!!! 

I 18 tida dro vi oppover til Balduinstein til darshan med Mother Meera, alle nydusjet og med hvite klær, så vi så ut som "Den store hvite flokk"! Vi hadde alle sett frem til dette. Tre av oss hadde vært der før, så vi ble anvist plass på 3. benk på siden, ganske nær MM,  de fire andre som dette var første gangen for, ble plassert rett foran podiet, et stykke lenger vekk.

Jeg var veldig forbauset da jeg så MM igjen, for denne gangen så hun 20 år yngre ut enn forrige gang i 2009, nå lignet hun mer på bildene som jeg har kjøpt av henne, og hun så riktig godt ut!
Her sitter vi i stille meditasjon i ca. 2 timer, men tiden i stillheten går veldig fort.

Etterpå var vi skrubbsultne, vi hadde ikke spist siden frokost, og vi reiste ned til det koselige hotellet i Balduinstein som vi også hadde vært og spist på i fjor. Og jeg håpet at de hadde samme menyen, for den kyllinggryte i karry var helt himmelsk! Vi fikk samme bord og mange av oss bestillte karry - gryta, og den var like god i år!
Mens vi var til darshan, så og gjenkjente jeg plutselig en norsk mann der som jeg ikke hadde sett på 49 år. Han er en kjent mann i Norge nå, men jeg har aldri møtt eller kjent ham som det han er kjent for. Og nå satt denne mannen her i samme restauranten som oss, sammen med to damer.
Jeg gikk bort og hilste på ham, og han kunne godt huske at vi hadde vært på samme nyttårsfest i Larvik for 49 år siden! Utrolig!
Isali kjente ham også, så han fikk stadig besøk fra vårt bord!

Den kvelden sovnet alle så fort vi hadde lagt hodet på puten, og det gikk rykter om at det kom mange snorkelyder fra 4 rom!!

Dagen etterpå kunne vi unne oss å ha en litt senere frokost, og kl. 10.30 dro vi på kosetur til Limburg, og det ble en fin opplevelse for alle, både cathedralen og gamlebyen, og det var også en vakker katolsk domkirke der. Cathedralen er jo fyllt med symboler, så vi skulle jo hatt Kim med oss. Den er storslagen å se på der den kneiser på en bakketopp og kan sees på lang avstand.
Etterpå startet vi med å gå på det eldste konditoriet i Limburg, og der fristet alle de svære kakstykkene, så vi storkoste oss!Så fikk vi 3 timer til å gå rundt på egenhånd.

Susanne og Arvid hadde gått inn i Domkirken, en kirke som er dedikert til St. Georg. Denne kirken ble konsekrert i 1235 til St. Georg. Han er skytsengelen for mange land, og er anerkjent av den katolske kirke. Hans festdag er 23. april (5= Geburah/Mars), og han ble født ca. år 275-280 i Kappadokia som ligger i det nåværende Tyrkia. Som officer i den doclentianske arme vant han stor berømmelse og fikk innflytelse ved det keiserlige hoff.

St. Georg er skytsengelen for soldater, riddere, våpensmeder, kunstnere, sykehus og fanger bl.a.

Legenden om Georg er at han drepte en drage og befridde en ung jomfru.

Susanne og Arvid gikk inn der, og de forsto at dette var en katolsk kirke siden alteret sto ute midt på gulvet. Da de snudde seg rundt, fikk de øye på Frans som sto like over inngangsdøren, hvor det også sto en vakker engel og et overflødighetshorn.
Lengre inne i kirken var det et maleri i blålige og hvite toner av Frans av Assissi, og det var også flere meget vakre altertavler.

Arvid opplevde å få en sterk gjennomstrømming mens han satt der, så sterk at tårene hans bare strømmet på. Det var en sterk gjenkjennelse og kjærlighets energi.

Jeg var også inne i kirken og satt og mediterte der lenge, men det var Maria jeg følte sterkest.

Siden jeg nettopp har vært gjennom en lang renselses -periode, både innvendig og utvendig, så hadde jeg ingen behov eller ønsker om å kjøpe noe som helst, men jeg gikk og tittet litt etter en svær Buddha - figur, men plutselig så hørte jeg nydelig musikk strømme ut fra en bygning. Jeg fulgte lyden og kom inn i en gang med glassvinduer hvor mye kunst var utstillt, og her sto det også en benk og et bord, så her satt jeg i freden og roen og nøt det hele mens de andre for fra butikk til butikk......

Kl. 15 møttes vi alle igjen, og Arvid hadde funnet en fin italiensk restaurant som vi nå gikk for å spise lunch på.

Det hadde ikke gått mange minuttene før flere av oss registrerte en dyp vibrasjon og en summen i lokalet..........
For Mari ble det nesten som en tortur..., øynene hennes ble veldig tunge og hun klarte enesten ikke å åpne dem, og det durte forferdelig inne i hodet hennes, det var smertefullt.

(Hm....., her jeg sitter nå og skriver får jeg sterkt inn at det var Venusianerne som var på besøk....), vi fleipet jo også om dette, og så fikk vi øye på et maleri som hang på veggen der (se foto-album).
Susanne som har en fantasi som ikke feiler noe, påsto at det var Merkabahen vi satt i og at vi nå var "ready to take off!!"
Da vi så oss mere rundt, så spratt symbolene frem; igjen var Vektens tegn tydelig, det sto en gammel vekt på et bord hvor den ene skålen var fyllt opp med rosakvarts, meget vakkert.

På bordet vi satt ved, sto det lys i en liten lotusblomst med stilk, og maten vi fikk, ble fraktet opp i en liten elevator  (!!) (se fotoalbum)

Så var det hjem igjen til hotellet til ny "strigling" av legemet før vi atter en gang dro opp til darshan.
Darshanene oppleves helt forskjellig hver gang, og hver enkelt opplever det på sin måte, sterkt er det i alle fall.
Så dro vi rett til hotellet for å legge oss tidlig, vi måtte starte tidlig neste dag, for da hadde vi ca. 100 mil å kjøre hjemover opp til Hirtshals.

Et godt stykke opp i Tyskland, så Susanne 2 svaner som fløy mot den retningen som vi hadde kommet fra!
Vi kjørte på vei nr. 1.
Opp til grensen på vei 7= VOGNEN/KREBSEN
Da vi kom inn i Danmark på E 45= ENEBOEREN
På veien opp til Hirtshals på E39 = 12= DEN HENGTE MANN

Turen oppover gikk utrolig fint, vi fløt i en energi oppover, og vi hadde faktisk 2 timer "til overs" når vi ankom Hirtshals, så vi rakk å gå på restaurant og spise litt, men Mrs. Rob feiret det hele med å kjøre Mr. Rob rundt og rundt og rundt i en rundkjørsel hele 3x, mens de andre sto måpende og ikke skjønte noe som helst!

Det var en stund å vente ved fergeleiet, og mens vi ventet i bil nr. 2  fikk vi besøk av Susanne fra bil nr. 1, og hun "vibrerte" ennå og lurte på om vi gjorde det samme?? Så fikk hun en latterkrampe, og vi hylte av latter!!!! (Folk må jo tro at vi er spikka gærne!!!)

Så tok vi avskjed med Nasjonal - devaen i Danmark og hilste på Devaen over ferjen........

Vi var da veldig trøtte, og mange av oss sovnet på benkene i kafeteriaen........ og plutselig var vi i Larvik igjen, og alle var like hele!!!!!

Det har vært en fantastisk reise , både i Danmark og i Tyskland.
Resten av gruppa som ble værende på Væksthøiskolen til søndagen, var alle med oss ned til Mother Meera, og vi 7 deltok også i lystjenesten på søndags formiddagen mens vi satt i bilen nedover til Tyskland.

TUSEN TAKK TIL ALLE OG PÅ HYGGELIG GJENSYN TIL VÅREN I NORD - TRØNDELAG!!!

Susanne og Arnhild
Susanne 19.03.2011 14:14

Hei Arnhild.
For en flot reise beskrivelse av vores tur til Tyskland. Jeg lo så tårerne sprang frem av din meget vakkere og humoristiske fortællerstil. Bravo.

Arnhild Rob 26.03.2010 21:50

Invitasjon til medlemmene i Esoterisk Samling/Nordens Gral om å være med på ny tur langs Tyrens Hjertelinje 9-15.8.2010

| Svar

Nyeste kommentarer

25.11 | 09:17

Jeg klikket feil. Beklager. Jeg liker faktisk ikke Teosofi. Jeg likte siden om Englenes hierarki.

26.10 | 15:17

Jahve alene skaper fra intet. Alt som er skapt vitner om sitt opphav. Marcello Haugen kunne synkverve via pinealkjertelen og det 3. øye. Studer patologi!

07.09 | 03:47

Hei har du tilfeldigvis vært, ved helleristningene ved Tanum i Sverige? ☺️ Vi havnet tilfeldigvis der en natt i påsken 2022.

14.07 | 21:17

Kjære snille gode Arnhild tusen takk for den visdommen du ha lært meg